Припознаване на дете

• 922
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте, престои ми раждане, не мога да откажа бащата да търси внимание на други жени въпреки неговите постоянни обещания и извинения, интересува ме мога ли да НЕ запиша детето на бащата? Тоест да не дам да го припознае ,да си бъде записано на мен?

# 1
  • София
Може. После трябва да си води дела, които няма да са приятни и за вас и бебето.

# 2
Действия под влиянието на хормоните и емоциите не са добро решение. Все пак става въпрос за детето, то е по-важно, отколкото отмъщението на бащата.
Това, че той търси вниманието на други жени, каквото и да означава това, не значи, че ще бъде лош баща.

# 3
  • София
Aко той се запъне, започне да води дела и да се озлоби може да настане ад. По-добре поговори с него, разделете се мирно и кротко, кажи му, че, ако иска да бъде баща няма да го спреш (дори е хубаво да попомагаш процеса), просто няма да сте семейство, но той винаги ще си е баща. Ако не иска тогава си го запиши на свое име.

# 4
  • Далечният изток
Може. После трябва да си води дела, които няма да са приятни и за вас и бебето.
Ако не е припознато от друг, бащата може да го припознае по всяко време, без да води дела. Ако в акта за раждане на детето е записан баща, тогава да, ще води дело евентуално.

# 5
Той флиртува или изневерява?

# 6
Това са доста лично решение,но най-добре за детето да си го припознае баща му.При обратния вариант,би могло да има дългосрочни последствията за отношенията ви с детето,дори след много години като порасне да ви натяква и обвинява.Виждала съм такива случай в които ,майката отгледала детето,но му забранява да се среща с бащата и говори против него,накрая то пораства и отива да живее с бащата.Знам и по-неприятни истории,но няма да ги споделям.

# 7
Той флиртува или изневерява?

И двете

# 8
Здравейте, престои ми раждане, не мога да откажа бащата да търси внимание на други жени въпреки неговите постоянни обещания и извинения, интересува ме мога ли да НЕ запиша детето на бащата? Тоест да не дам да го припознае ,да си бъде записано на мен?

Държиш се детински, ама си тръгнала дете да раждаш, че и да гледаш.
Къде бля като го избираше тоя мъж?
Като го виждаш какъв е, защо забременяваш от него?
От какъв зор ще променяш някого? С какво е длъжен?
Намираш си такъв с твоите разбирания, а този като иска други жени е трявало отдавна да го пуснеш да си търси и да прекратиш.
Колкото до питането ти.
Може да е кофти мъж, но може да е добър баща.
Може да не го запишеш.
На него може да не му се занимава да води дела.
Ама може и да му се занимава, тогава ще следват драми за теб.
И пак ще загубиш.
Той има права. Не си го правила сама това дете.

# 9
Детето не е метод за превъзпитание на мъжа, нито средство за отмъщение и наказание. Това трябва да го набият в главицата на всяка тийнейджърка още в училище, ако родителите блеят и не си вършат работата.
Това е живо същество, бъдещ човек, не играчка от магазина за левче.

# 10
Разбирам, че може те боли от неговите действия, но това не е оправдание да го наказваш като използваш детето срещу него. Той също му е баща, не си го направила сама. Не върши неща, за които може и да съжаляваш под въздействието на хормоните и силните емоции.

# 11
По описанието не ми изглежда постоянен и стабилен. Такива не водят дългогодишни дела за да поемат отговорност.

# 12
След време той като има друго семейство, жена и евентуално ново дете ,ще пишеш тук ,че си онеправдана самотна майка ,и как той гледа само новата си жена ,и детето от нея .

# 13
  • София
Това, че бащата е флиртаджия и кръшкач трябва да води до вашето дистанциране от него, а не до отказа ви да си припознае детето ако въпросния мъж има такова желание. Не смесвайте партньорските, съпружески или каквито и да е взаимоотношения с бащинството. Много сурово твърдение е знам, но вашия грешен избор е само ваша отговорност и няма нищо общо с отговорностите, които той трябва да поеме като баща. Право на детето е, не ваше! Да вие решавате, но трябва да се ръководите от нуждите и интереса на детето си вече, а не от емоциите.

# 14
  • Буркина Фасо
абе питайте ни преди да свършите някои неща , а не след това  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт