Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 11 729
  • 364
  •   2
Отговори
# 345
Личното ми мнение е, че няма смисъл да биете път до София, за да отидете в Рамус, но друг. Рамус са бая смотани по принцип с хормоните. Но не се шашкайте, положителният резултат си е положителен. Според мен просто имайте търпение и пуснете в друга лаборатория в града ви изследвания през два дни, когато пак отворят (в пон/вт) и 48ч. след това. Добър начален резултат е това, така че най-вероятно всичко ще бъде наред! Simple Smile А и при този резултат, в средата на другата седмица имате шанс да видите сак в матката и дори и да пропуснете втория тест. Ясно, че е хубаво да се проследи покачването в идеални условия, но се случва почивните дни да объркат плановете. Успех отново!

# 346
В Пирогов лабораторията е денонощна и работи всеки ден. Резултатите излизат бързо.

# 347
Момичета, на 7 ден след трансфер домашният тест е напълно отрицателен…. Възможно ли е да няма поне най-бледата втора чертичка, а да е станало чудото….. Confused

# 348
Разбира се, че е възможно.

# 349
Колко време след неуспешен замразен трансфер при д-р Стаменов започнахте нова процедура?

# 350
Моя трансфер беше на 12-ти, две 5дневни, правих пиклив тази сутрин и е отрицателен. Понеделник ще пусна кръвен, но се напрегнах…

# 351
Моя трансфер беше на 12-ти, две 5дневни, правих пиклив тази сутрин и е отрицателен. Понеделник ще пусна кръвен, но се напрегнах…
Моят трансфер беше на 14-ти, едно ранно бластоститче. Нормално е да се напрегнеш. Аз даже и си поплаках. Стискам палци всичко да е наред при теб в понеделник. И аз ще пусна понеделник кръвен, ако лабораториите работят.

# 352
Ако ти е едно 3 дневно е много рано да покаже пиклив.

# 353
Ако ти е едно 3 дневно е много рано да покаже пиклив.
На 5 дни без няколко часа е и се води ранен бластоцит. Поне така ми обясниха.

# 354
Мили дами защо си причинявате този стрес ума ми не го побира… знам колко е трудно да се дочака 9-ти ден за кръвен, но тези пикливи тестове често дават неверни резултати, именно заради по-бързото покачване на ЧХГ в кръвта и след това в урината. Така стресирате хем вас, хем дай боже имплантираните ви ,,точици”. Имайте вяра и търпение. След 9-тия ден за кръвен после колко търпение ни чака до 9-тия месец . 👼🏼

# 355
Предния път като бях бременна не ме хванаха  пикливите- ЧХГ 250, пикливия отрицателен. Толкова искам да видя двете черти…
Мъжът ми ми е забранил да си правя, каза да чакам денят, който е казал доктора…

# 356
Да се включа и аз за пикливите че предния трансфер (завърши с БХ) си правих експеримент. Пробвах много различни марки (изтичаха тестовете и за това реших да ги използвам). Тествах всички на sopharmacy. Системата на Be.live беше най ясна, този за ранната детекеция ме хвана още на 5 ден. Касетите, престо и ladytest не ги препоръчвам. Или излизаха някакви странни изместени линии или пожълтяваха и нищо не се виждаше като цяло загуба ма време нерви и пари. При мен излизаше по "тъмна" черта (в кавички защото не беше кой знае колко тъмна а даже си избледняваше ама аз с розовите очила..) на следобедните тестове. Не пих вода два часа преди тях и излизаха доста по тъмни от сутришните. За този трансфер си имам няколко на be.live. Ако ще правите пикливи (не ви го препоръчвам че е голямо мъчение) използвайте една и съща марка! Същия принцип с това да използвате една и съща лаборатория. Поне ако са грешни да си вървят заедно. В кулминацията на кръвните ми изследвания (цяло 74ЧХГ!) престо и шурчек бяха сигурно отрицателно, бе.лив беше с плътна черта още на първата минутка.

# 357
Аз разбирам това с пикливите. На мен ми помагаше да се подготвя психически. Никога не бях виждала положителен и си бях свикнала. Правех си вкъщи на 7ми ден, виждах, че няма нищо, ревях си и после приемах кръвния за проформа и някак издържах 1,5ч докато излезе. После на успешния трансфер ме хванаха лудите, пуснах ladytest на 6ти ден и излезе почти невидима черта. Зяпах и не вярвах. На следващия ден кръвния беше 106.

# 358
Аз пък след толкова тестове за овулация все с бели черти някак си тези за бременност не ги приемах като положителни. Смисъл знаех че дори и бледата черта е плюс ама от опита с овушаципнните все си виках че не е по тъмна от контролната и така и не възприех плюса. Иначе психически ми помогнаха да. Когато тръгна да ми пада кръвния вече си го бях потвърдила с пикливите. На всякъде все пише се чертата става по дебела и като не ставаше, кръвния вече го бях преглътнала. По плавно ми се явяваха емоциите.

Аз разбирам това с пикливите. На мен ми помагаше да се подготвя психически. Никога не бях виждала положителен и си бях свикнала. Правех си вкъщи на 7ми ден, виждах, че няма нищо, ревях си и после приемах кръвния за проформа и някак издържах 1,5ч докато излезе. После на успешния трансфер ме хванаха лудите, пуснах ladytest на 6ти ден и излезе почти невидима черта. Зяпах и не вярвах. На следващия ден кръвния беше 106.

# 359
Аз се опитвах всячески да издържа до датата за кръвния,която беше на 11 ден след трансфер на 5 дневен.Гледах все нещо да правя и не ми се ходеше до тоалетна да не видя,че ми е дошъл цикъл.От 5ти ден след трансфер ме почнаха менструалните болки.
Може да ви звучи налудничево,но си говорех на корема,айде мамо хвани се.Този период до теста е ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт