"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 792
  • 675
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Крисси, то е въпрос на навик - като си наложи човек веднъж и упорства, макар и с отвращение/при мене това е чувството/, по-нататък даже може да се пристрасти.
Аз така навремето изобщо не слизах от кола, но после, с малкия, като тръгнах по паркове и градинки, в един момент, ако не извървях няколко километра, направо полудявах.Ужасно ми стана приятно, даже се превърна в необходимост.А мразех.Сега обожавам дългите разходки и мъкна и дребния с мене, той така стана ужасно издръжлив и аз съм доволна от това.

Но с упражненият вкъщи или на фитнес - е, не мога и не мога да се преборя със себе си и да стана постоянна и т'ва си е. smile3511

Ина, може и да съм споделяла, но и сега ще кажа същото - ужасно надебелях по време на бременността и след това заради хормоните за кърмата/която така и не дойде, де/, та няколко месеца след раждането си бях мега дебела - над 100-те.И в един момент просто спрях да ям много.Редувах безвъглехидратни дни с гладни дни.После няколко дена прегрешавах...
Абе, никакъв режим, никаква диета.Просто по ден-два глад - смъквах, после задържах с безвъглехидратна храна.После качвах, като почвах да ям, но все бях с минус, не наваксвах докрай.И така - абсолютно нездравословно, но без травми за психиката, без дълги ограничения и за около 5-6 месеца смъкнах около 45 кила, паднах под 60, бях към 58, но после се почна едно плюскане - пак вдигнах, пак смъкнах...ей такива неща.Та до този момент.Не мога да си върна желаните килограми, но поне се въртя в 60-те, а не към 100-те.
Ако започна пак по този режим - без схеми и т.п., но с редуване на гладни дни, със сигурност ще успея да стана мечтаните 48.
Засега се провалям обаче.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 10:56 от КЛОНКА

# 346
КЛОНКА, и за често сядам на колелото с отвращение, но пък същевременно вече се и пристрастих и не мога да си легна, ако не повъртя! Първите 30 минути ми е най-тежко, после е песен! То на кой ми е приятно да се напъва, много по-лесно е да си лежиш на дивана и да си гледаш телевизия, ама така тяло не се прави!!! Аз ще упорствам, докато не стопя и последните тлъстинки по ханша и бедрата. Вярвайте ми, целулитът наистина неимоверно бързо намалява с упражнения! Дори и при мен, дето бях рекламно лице на целулита!

# 347
Иска ми се да имах място за такива уреди вкъщи, тогава щях да намеря време и начин да тренирам.

# 348
  • София
Иска ми се да имах място за такива уреди вкъщи, тогава щях да намеря време и начин да тренирам.

Е, аз като ги имам, да не би да тренирам  Joy Joy

# 349
Здравейте милички newsm51

Как е настроението във фаталния ден  bouquet аз се чувствам супер Laughing

Спретнах си домашен фитнес Laughing мия прозорци clean, пера пердета  hangи тем подобни и да ви кажа бая калории съм изгорила май newsm44

За оправданията и аз съм от тези дето все нямат време за спорт, но пък поне вече вървя по мнооого с малката по разходките 1stroller И след около час пак излизаме да мятаме крачоли. А и да ви кажа колко добра разгрявка ми е Дени - ритаме топка по 1 час вечер и понеже тя не може да върви още - аз я държа и освен, че крачката ми измаляват и мускули на ръцете правя - на мама гиричката 9кг.

Дано да напече  Nature Sunny, че нещо е мрачно тук  Sad

Хайде мацки после пак smile3521 wavey

# 350
Здравейте момичета   bouquet

Pinkito за уредчето аз не очаквам да правя паважни настилки по корема  Joy hahaha Joy но очаквам обиколката на талията ми да се намали малко, защото сега правя преси рядко и едвам 30 успявам да направя, а с това ми е определено по лесно и ще мога да го ползвам всеки ден  Peace

sensimillia браво за сваленото - малко ти остама...  Peace Кажи тайната си - с какво се храниш, че такъв хубав резултат си постигнала...  Praynig

sweetrozi можеш да се мериш само неделя за табличката например, за да не вкарваш объркване и стрес в организма си през седмицата... Но аз не мога така, всеки ден се тегля, защото иначе може да му оттърва края (както и направих тези дни от 81 на 83 и не щат да се свалят обратно...  Shocked) Но то си има и причина де...  Rolling Eyes С папкане няма как да очаквам да съм свалила...  Mr. Green

Scorpi много си работна мацка  Wink

Крисси успех с Японската  Peace

bori7 ако няколко дни си стриктна в диетата си може и да мръднеш с малко до неделя, пожелавам ти го  Praynig

asja браво миличка... За спорта си абсолютно права  Peace Как искам и аз дупенцето ми да се постопи, но то е най-упоритото... само бюста ми се дава най-лесно...  Sick Ася и на мене ми е трудно, докато се кача и ми призлява, но кача ли се си правя 1 час на кроса и даже мога и още да въртя, но спирам до там, защото вече става нож с две остриета, ако въртя повече... 1 час е напълно достатъчен, дори и 3-4 пъти в седмицата... При мене е 5 дена... Ти всеки ден ли тренираш, без почивка?!?  newsm78

КЛОНКА да петък 13 е  Peace Любимото ми число и любимият ми ден, който принципно ми носи късмет... От неделя на сам съм пълен провал в диетата, днес започвам на ново... Дано тази така сполучлива дата за мен ми донесе късмет  Praynig Praynig Praynig

galiq_82 приятно ти шетане...  bowuu

Приятен ден милички  Hug Hug Hug

# 351
  • София
Миранда, аз за ПРОВАЛ на една диета взимам само случаите, в които ДЕБЕЛЕЯ.Ако ЗАДЪРЖАМ килограми - за мене това е успех.Ако задържам свалените, де, не ако съм се освинила и си стоя по върховете.В този смисъл, ако бях все още на килограмите си от преди 2 месеца, които бяха свалени килограми/62/щях да съм доволна, въпреки че и те ми бяха много и се стремях надолу.
СЕга, като съм 70-72/варирам 68-73 #Crazy/ - не съм доволна.Това е провал.

Така че, не се ядосвай - всяко задържане на сваленото е страхотна победа и много добър старт за по-нататък.  bouquet

# 352
Ася точно за биг брадър си мислех и аз сутринта ще го гледам и ще тренирам на кростренажора.Благодаря ти   bouquetСамо незнам като свърши какво ще правя.И още нещо...вие спортувате ли като сте в цикъл?

# 353
sisin4e,miranda_rs благодаря за подкрепата   bouquet

# 354
Ася точно за биг брадър си мислех и аз сутринта ще го гледам и ще тренирам на кростренажора.Благодаря ти   bouquetСамо незнам като свърши какво ще правя.И още нещо...вие спортувате ли като сте в цикъл?

И аз исках сутрин да тренирам докато го гледам, но все не успявам, защото съм се събудила малко преди това и ми трябва 1-2 часа да си изпия кафето и да ви видя на компа и още не съм тренирана, нито пък гледам Брадъра...  Mr. Green По време на цикъл аз не тренирам първите 3 дена и на 4 - да (тогава ми е края на МЦ)... Просто ми е супер некомфортно..., а и аз тренирам с неопренови бермуди и с неопренов колан и бая зор ще видя ако тренирам по време на МЦ'то  Joy hahaha Joy

КЛОНКА иначе си права, че и без спор може да се свали... Първите 10 кг. ги свалих без спорт само с плодолечението, тогава няма сили за тренировки, а и ми беше първото сериозно начало, докато сега съм свикнала вече и ми е по лесно... С времето човек свиква да тренира, но началото е доста трудно...  Rolling Eyes

bori7 моля  Hug Hug Hug

# 355
Миранда, въртя всеки ден без изключение, защото спортът е като диетите, веднъж като направиш компромис, после му изтърваш края! Но пък кростренажорът натоварва повече от велото, така че 4-5 пъти в седмицата са даже много! Браво на теб!

# 356
здравейте мацки  Hugаз спрях всякакви диети, само  шоколада отбягвам и тестените неща.... и има ефект, но то е от танците и от тичането Grinning

криси това че съм в цикъл не ми пречи, тренирам си дори първия ден и болките веднага изчезват след час аеробика Simple Smile

# 357
Хай гърлз,продължавам и аз сериозна днес уж на плод,да се надяваме,че ще успея,защото се чувствам задръстена от великденски токсини Sick
Килата не смея да ги проверя,след някой друг ден чак  Rolling Eyes
Днес спортът ще е колело 1 час и ходене 6 км  bowuu
Успех на всички   bouquet

# 358
Момичета аз пуснах темата за лунната на 17ти вярно малко по-раничко, но пък не съм сигурна, че щеше да ми остане време за това се застраховах   bouquet

# 359
преди                 след
Миранда, тази ми се струва по-грозна в лице след отслабването. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт