"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 703
  • 675
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тази диета/японско чудо/ всички я хвалят.Аз не познавам човек, който да не е споделил за резултати от нея.
И аз я имах в плановете си, но току-що съседката почерпи с домашна баница.
Отиде ми и лунната, и японската, и всякаква..... smile3511

Белинеа, депресията е ужасна работа - в такива състояния мене храната ме успокоява, а след това се обвинявам, което пак ме тласка към похапване и се въртя в омагьосан кръг.
Добре,че си се отървала от нея.
Успех!

# 46
Здравейте момичета,
Миранда   bouquet много хубава тема
Аз днес почнах най-после масажите  Laughing ще правя някаква комбинарана терапия за стягане и отслабване плюс антицелулитни масажи. Много се радвам  Laughing А и от вчера добре ми потръгна с яденето пък да видим до кога  Embarassed
Добре дошли на новите дневничета и успех  Hug
Успешна седмица момичета  Hug

# 47
КЛОНКА @ мила момичетата в темата за лунната коментират и втори час 21:04 ти можеш от тогава да я почнеш  Heart Eyes И пак ще има резултат. Аз си следя по дати които съм взела първия път и за това от 11:04 и ще я правя / ако издържа / до 21:04 утре  Embarassed Rolling Eyes

# 48
Здравейте и от мен дневничета  Heart Eyes
Браво на Миранда за новата тема  Hug и аз се включвам отново в нея,че има още какво да се желае  Crazy
Малко съм объркана кога да започна с лунуването,но мисля ако не днес поне от вечерта да започна,защото вечерта ми по харесва за диети....поне няма да си легна съвсем усвирипяла от глад  Mr. Green
Не съм сигурна дали са ми точни кг. и см. в таблицата,но опеделено ще е по-добре да си останат така за по-голям стимул!
Миранда,моята цел за сега поне е 58кг. та да видим какво ще стане,ако искаш да я впишеш в таблицата  Hug
Успешна седмица на всички!   bouquet

# 49
Момичета таблицата няма да я променям, има проблем със сайта в който ги качвам... Следващата седмица ще я обновя и затова съм и казала данните до неделя... Не е много лесно да се промени, трябва да я трия после пак да я качвам и т.н.  Peace

КЛОНКА почерпила си се и какво от това... Дай оттук нататъка нека диетата ти стартира... Не чакай лунна, не чакай понеделник, нечакай еди си какво си... а просто започни  Naughty

# 50
Belinea,как така 6 кг за 5 дни? ShockedТова е мечтан резултат Heart Eyes.А мерките ти намаляха ли?
Значи има и зелева супа на хапчета...колко съм изостанала! ooooh!

# 51
  • София

КЛОНКА почерпила си се и какво от това... Дай оттук нататъка нека диетата ти стартира... Не чакай лунна, не чакай понеделник, нечакай еди си какво си... а просто започни  Naughty

Ах, как лесно звучи  bouquet
Аз това като мантра си го повтарям, само дето не съм кръстосала крака и ръце и не съм започнала да викам :"Оммммм....оммммм..." Laughing

Е, то по моя календар лунната е от 21ч., де, ама това не е проблемът, просто много трудно стартирам диета, а напоследък, като прекъсна трудно започнатата диета, взема, че си върна и всичко свалено и така се въртя в някакъв омагьосан кръг, който максимално ме натоварва и съвсем ме отдалечава от целта.
Ох....

# 52
Мирандичка ако искаш мога да ти помагам с табличката имам място където мога да качвам без проблем.  Hug

# 53
  • pomorie
някой пил ли е Сание.днес си взех 5 пакетчета да опитам.дали има ефект някакъв........ newsm78

# 54
Мирандичка ако искаш мога да ти помагам с табличката имам място където мога да качвам без проблем.  Hug

Мерси мила и аз имам къде да ги качвам, но няма да правя дадено нещо няколко пъти... Сайта не работеше снощи, но Ася ми помогна  Heart Eyes

Ах, как лесно звучи  bouquet
Аз това като мантра си го повтарям, само дето не съм кръстосала крака и ръце и не съм започнала да викам :"Оммммм....оммммм..." Laughing

Я не се излагай  Wink Започни сега!!!  Heart Eyes

някой пил ли е Сание.днес си взех 5 пакетчета да опитам.дали има ефект някакъв........ newsm78

Да пила съм преди, има ефект за 00, но отслабването е от диетата НЕ от чая...  Peace

Хайде мацки аз приключих с тренировката (малко слабо днеска, ама е все нещо) и отивам да мятам крачоли по улиците... Решила съм да ходя да си купя някое белъо... че да се наградя послучай диетуването и да се стегна малко, че има още колко много да се желае...  ooooh!

Целувки  Heart Eyes

# 55
Здравейте момичета,
от известно време ви чета и реших да ви пиша,виждам че има доста "дебеланки" като мен  Grinning

Миранда страхотна темичка   newsm51,супер е ,аз от известно време съм на РХ старая се да ми стане начин на живот,опитвам се да го наложа и на домашните,засега доста успешно,но явно имам доста забавен метаболизъм,и свалям особено бавно.Имам питанка към теб и към другите момичета които са използвали L-Carnitine,ходя на фитнес три пъти в седмицата въпроса ми е- ще ми помогне ли да стопя малко сланинки   newsm78.?

Ася аз съм спазвала диетата със зелевата супа резултата беше 1 кг. само дето не припаднах на кантара.Чувала съм и много добри резултата по 7-8 кг.

Момичета желая ви "безаварийна" седмица   love001

# 56
ani33 добре дошла... Пожелавам ти успех   bouquet Аз пих л-карнитина 3 месеца... доволна съм... незнам от него ли, от диетата ли, от кроса ли, от кафето Витаголд ли, от антицелулитния крем ли... ползвам и правя хиляди неща - ефекта идва от целия този комплекс... Но конкретно за л-карнитина, да помага за подреждането уж на мазнините в права верига и превръщането им в енергия... Аз в момента го спрях да почина 1 седмица, другата пак го почвам... Пила съм и бърнър, но отделно, а може да се пие и в комбинация с карнитина... Вреда няма от него, но дали помага идея си нямам...  Peace Ако имаш да топиш сланинки съвета ми е да се отдадеш изцяло на кростренажора (40 минути до 1 час), после работи върху останалите мускулни групи за стягане в залата...  Peace

Хайде байссс за сега  Heart Eyes

# 57
  • София
sharli, la_chicita_linda, Lennyh и ani33 , Добре дошли!   bouquet И успех в диетуването и отслабването!  Hug
И аз днес ще го карам на плодове... Засега съм на един банан и един грейпфрут. За работа ще си взема ябълка и още един банан!
Незнам, два дни съм толкова депресирана- на празника бях сама и на работа!  Tired Чувствах се гадно и още съм така! Но се взимам в ръце и ще смъквам кг- ми! Щото не може само хапване!  Naughty

# 58
 Здравейте и от мен!Аз малко се по загубих покрай празниците,ама вече съм на линия.
Днес съм хапнала само един Бейк роус и мисля това да ми е за цял ден!А от утре на плодчета.Ако пък не мога да издържа ще гледам да хапвам зеленчуци вместо др.тестени изделия!

# 59
Клонка,абсолютно по същия на4ин реагирам и аз когато съм депресирана или напрегната.Особено мухтам сладки неща Embarassed
И аз гледам към моята си психологи4еска бариера с много надежда,но последните десетина дни много ми намаля кърмата,та похапвам солидно овесени ядки и бирена мая.Така какво отслабване ще е незнам newsm78.Но беб4о има приоритет,така 4е не се притеснявам.
Като гледам скоро няма да го сглобим този кростренажор Sad,4е сега реорганизираме сериозно стаята,където ще стой.

Общи условия

Активация на акаунт