"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 720
  • 675
  •   1
Отговори
# 525
БЛАГОДАРЯ още веднаж пиша кратко и на бързо защото молкото ми сланчице иска внимание така се радвам че писахте ще се отчитам редовно за килцата и ще чета всичко щом се откъсна от сладкото внимание на малчо Hug Hug Hug

# 526
мами 73   welcome 
Кажи по -подробно колко си висока,колко кг си ,цел в кг, мерки ( ако ги знаеш) за да те добави Миранда в табличката  Hug
Японското чудо е хубава диета, всички са много доволни от нея  Peace
Успех  Hug
талия 86 ханш 112 бедро 60 кг 69 ръст 163 цел 58

# 527
Бухтичка и аз съм 55кг след Великденските курабии и козунаци,качила съм 1.5кг. ooooh!
И двете сме качвали еднакво Laughing А иначе аз наистина прекалих много с храната. По Великден два дена подред изяждах цял козунак съвсем сама Embarassed После пък се започна с едни баници, шоколади, пици. Изобщо добре си похапнах.

# 528
 HugСтрахотна темичка...защо чак сега я открих...Ако успея да отслабна с вас...ще черпя от тези не се пълнее  bouquet

# 529
  • Някъде на път....
Миранда, ще включиш ли и мен в табличката  Embarassed

# 530
HugСтрахотна темичка...защо чак сега я открих...Ако успея да отслабна с вас...ще черпя от тези не се пълнее  bouquet

Аз обаче вече напълнях само като ги гледам  Joy hahaha Joy Добре дошла мила  Hug Данни ще даваш ли за табличката на 1 страница  newsm78

Миранда, ще включиш ли и мен в табличката  Embarassed

Вече съм те включила  Hug

БЛАГОДАРЯ още веднаж пиша кратко и на бързо защото молкото ми сланчице иска внимание така се радвам че писахте ще се отчитам редовно за килцата и ще чета всичко щом се откъсна от сладкото внимание на малчо Hug Hug Hug

Hug

# 531
 HugДавам данни-ръст 167,тегло-74кг.,цел-64 кг.,ханш-110,гръдна-110

# 532
ANGYA тази седмица като не сме говорили много по кюто и гледай какво си направила... Направо си отпуснала юздите и сега човек не може да те върже...  Naughty Идвай тука бърже да те вкарвам аз в строя...  Wink Ти как ми помогна когато аз бях зле...  Cry идвай тука и ще ти мине...  Hug А за мъжките теми знаеш мнението ми...  Wink Wink Wink Hug Hug Hug
Embarassed  ох вече незнам
с единия се карам,  другия ме  обича  newsm78 newsm78 newsm78
абе пак съм заформила един многоъгълник-> накрая пак ще съм на земята  #Crazy #Crazy
все ме ядосва някой ..........  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 533
така се заредих със сили и желание като прочетох какво те писали мили момичета че съм сигорна че този път ще успея страхотно е това което правите а темата е супер така се радвам че ви открих успешна седмица на всички и стискаите палци  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 534
Мен ме изкушиха тази вечер с половин парче пица... Тези моите родители са уникални... На обяд са си взели една голяма пица 8 парчета и като се прибрах бяха останали само 2...   #Crazy
И на мен като ми замириса на хубаво и си отрязах една половинка от едното парче... Успокоявам се с това, че цял ден нищо не съм сложила в уста и само на бистра водица и кафенце...  Embarassed
Утре сутринта ще дам мерки и теглилки за табличката.

# 535
Айде време е за срамните мерки  Embarassed

Кг. - 84  ooooh!
Талия - 98
Ханш - 104
Бедро - 64
Прасец - 46
Гръдна - 106

Голям срам тази седмица  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Срам ме е от мен си! Голяма издънка съм !  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 536
Като заговорихте за мерки и теглилки, аз си оставам със старите както обикновенно.
Днес слава богу ми дойде цикъла, 1 седмица по-късно от очакваното.  Много обилен и болезнен е и направо така съм подпухнала, като разбита съм  Tired  Ама ще видя утре сутрин може да се измеря малко да видя дали има някакво размърдване  Whistling

Сега съм си направила кисело мляко с овесени ядки ама хич не ми се яде.... не мога да си сложа нищо в устата  Thinking  Ще видя дали ще се насилвам или не. Исках да ги хапна за регулиране на стомаха, че забравих да си купя от бонбонките дето Ася препоръча.

Добре дошли мами_73 и gaby_s   Hug

# 537
Момичета вярно е , че любовта е болест. ooooh! От любов нито ми се яде,нито ми се спи.Днес съм на една чаша портокалов сок и изобщо не съм гладна.
То и аз съм влюбена, ама ми се хапва.....  Crazy
При всеки е различно..... Whistling

# 538
gaby_s записах мила  Hug

мами_73 радвам се че ти е харесало при нас  Hug Hug Hug

ANGYA направо си голяма откачалка... Ти явно не си ''жена само за един мъж''... голяма караница за тебе  Peace То няма лошо, то много хубаво така, за да ти е драго на душичката и да се чувсваш добре ти...   bouquet но тази работа не е за мене...  Peace

Smile! не ми говори за пица  Embarassed знаеш ли ме как обичам...  Sick То дупето ми най добре помни пицарийните ми угощения... а пък аз каква пица мога да ти извъртя... ох малейййй  Embarassed Party Mr. Green

sisin4e съжалявам за болезнения цикъл...  Confused Дано си по добре утре  Hug Hug Hug

Belinea тази седмица всички сме с ейййй такива очички относно мерките и теглилките  Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
Ама аз се освиних и с кремчето спрях да се мажа и държа цял ден на плодчета прибирам се в нас и пустинна буря 1-2-3 част  Flutter Толкова съм ядосана сега, че от утре САМО плодове . Ще се наказвам! Какво ми става не зная! Няма да се дам на едната лакомия не съм гладна лакома съм.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт