"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 725
  • 675
  •   1
Отговори
# 510
здравейте момичета, чак сега успявам да се включа. не мога да се похваля много за две седмици само минус един кг. сега съм 77 с цел 60 Sad имам неудържим апетит и не знам как да се справя. трябва да се придържам към някой план за хранене. някой ако има подходяща диетка за кърмеща мама с горещо желание да посвали кг да ми пише, може и на лични.
чао и успех в борбата с кг

# 511
Еееех, за 3 дни само 1кг. имам свален бива ли такова нещо. От понеделник се запасявам с ябълки и започвам плодовата. Стига толкова салатки, салатки, таратори...

# 512
Преди 3години правих Японското чудо за първите 2дни бях -4кг. отслабнах много над 13кг. , сега много мразя яйца и затова не мога да я спазвам

# 513
  • София
Дусата,какви са тия резултати, бре?
За 14 дена над 13 килограма #Crazy

Ти колко си тежала, когато си я спазвала тази диета.
А, и на колко си години Simple Smile

# 514
Няма да е зле да запълниме и липсващите полета в таблицата - който ги има за по хубава нагледност и за един по голям стимул и време е да се заемеме сериозно с диетите - зимата си отиде, а лятото дойде...  Heart Eyes Ще се ходи и на море...  Party Party Party  Сега е времето да свалиме килограмите, защото след 6 месеца пак ще е зима и пак ще сме качили някой и друг килограм,  ooooh! ако не сега незнам кога ще може да отслабнеме...  newsm78

# 515
Аз мога само да кажа:
височина 161 см
тегло в началото на диетата 72кг
тегло днес-на 3ти ден от диетата 69кг
другите мерки ги нямам, пък и тези стигат, нали?  Laughing
Иначе съм решила да плодувам, но не знам колко дълго ще бъде. Ще решавам в крачка!  Hug

# 516
sisin4e страхотна новина  Hug
Миранда аз съм си със старите мерки. Отново  smile3511
Дусата наистина изумителен резултат  Shocked

# 517
здравейте момичета,
тази седмица бях много заета, затова не можах да пиша, но ще се поправя, изчетох почти всичко.
Миранда моите мерки са същите.
зациклила съм и не мърдам.днес бях на народни танци сега тивам да спортувам, а хапнах салата на обед  и ябълка сега
Сиска много сладки новини, като видя бална рокля се сещам за теб

# 518
момичета може ли аз да се присъединя към имам 3 дечица каките са големи а малкото ми момченце  сега направи 2 годинки през бременноста качих цели 30 кг пълен ужас сега съм на 33 и килцата все по трудно се смъкват на долу наистина много искам да сваля тези 12 кг дето ме тормозят вече 2 години готова съм на всичко купих си японския чаи от понеделник минавам и на диетата японско чудо приемам всякакви съвети диети и предложения искам да ги сваля на всяка цена моля з съвети и помощ за борбата с килограмите

# 519
мами 73 добре дошла от мен, почти всички съвети основни според мен са на първата страница на темата. а за текущи теми и въпроси винаги можеш да питаш всички тук

# 520
piddochia липсваш ми да ти кажа  Hug Hug Hug Надявам се да се забавляваш и всичко да е прекрасно около теб   bouquet

ZiMa честита ти 6'ца  Hug и не си си се похвалила за нея...  Party Party Party Party Party

vodka_s_led и аз съм със старите мерки и другите също... тази седмица лошоооооо при всички  Embarassed Cry Embarassed Cry

мами73 добре дошла при нас и успех  Hug Hug Hug Ако говориш за чая Инхуа и аз го започнах от 3 дена, резултат за 00 е минимален, а за другото след опаковката ще видим как е... Момичетата спазвали Японско чудо ще ти дадат подкрепа и отзиви за това... Аз я спазвах 10 дена но няма с какво да се похваля, свалих 1.5 кг. което си беше жива мъка за мен.. но повечето имат зашеметяващи резултати с нея. Пожелавам ти успех   HugДанни за табличката ще ми дадеш ли?  newsm78

Hug Hug Hug

# 521
мами 73  welcome  
Кажи по -подробно колко си висока,колко кг си ,цел в кг, мерки ( ако ги знаеш) за да те добави Миранда в табличката  Hug
Японското чудо е хубава диета, всички са много доволни от нея  Peace
Успех  Hug

# 522
miranda_rs тук съм слънце, чак не се забавлявам, а се и бях отпуснала нещо, но добре поне че не качих, а как ми се иска да отслабна, а не да се треса като желе, при мен сега основния проблем е стягането,дупето много ми се тресе, въпреки гимнастиката и масажите, ама то си е нормално

# 523
Мами 73, добре дошла! Желая ти успех!   bouquet

Мирандичка, не съм се похвалила, защото "досегашното" ми тегло е 68  Laughing и него си го държа успешно от 1 година поне! Просто сега се засекоха цикъл (закъснял с 10 дни) и велик ден, и за това бях над 70кг  Wink , но явно е било по-скоро задържана вода. За това за мен борбата започва от утре, когато ще съм 68, надявам се  Praynig ! Мисля, че това е и причината защо така бързо дръпнах на долу. Ще видим в следващите дни!
НО  Naughty като стана 59кг, ще почерпя всички ви!  Hug
Тук е 28 градуса и отивам на разходка с половинката, макар че се чувствам толкова дебела и подута...Но не мога и него да го наказвам, че аз съм папкала, папкала и сега 261uu слончето тежи деца повече от 100 килца  Mr. Green !

# 524
толкова сте мили всички благодаря ви висока съм 163 тежа в момента 69.300 искам да стана 58 макар и трудно но няма да се предам

Общи условия

Активация на акаунт