"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 680
  • 675
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Идвам да се похваля, че вече изглеждам сравнително добре с дрехи( без да стоя постоянно с якето отгоре). LaughingДнес излизах сама, после мъжът ми и децата ме чакаха на едно кафе, а аз най-гордо си вървях с новата дънкова пола и блузка по тялото. Вече не е наложително да крия щръкнал корем и изпъкнало дупе под дълго яке. Почувствах се страхотно и го пожелавам на всички вас.

# 556
С обща подкрепа ще стане няма друг начин, така че повече кураж и трябва да сме като фиданки, за плаж да сме готови (и нов бански ми трябва...)
Браво Тедъ, а така Hug

# 557
Милички според вас има ли проблем, че смесих 3 пакетчета "Зелен чай с отслбващ ефект" с 2 пакетчета "Лайка" в около 1л. вряща вода? Получи се вкусно и ароматно ама да не е проблем за Зеления чай :/

Ако си на плодолечение теоретично ти се позволява само 1 вид билка. На мен като ми писнат, ги смесвам и не съм имала проблеми! ОБАЧЕ зелен чай не ти се позволява  Naughty! Ако си на друга диета обаче, можеш и зелен да пийваш!  Peace

# 558
Здравейте! Идвам да се похваля, че вече изглеждам сравнително добре с дрехи( без да стоя постоянно с якето отгоре). LaughingДнес излизах сама, после мъжът ми и децата ме чакаха на едно кафе, а аз най-гордо си вървях с новата дънкова пола и блузка по тялото. Вече не е наложително да крия щръкнал корем и изпъкнало дупе под дълго яке. Почувствах се страхотно и го пожелавам на всички вас.

Браво!   bouquet
Дано и ние скоро със същото се похвалим!  Hug

# 559
Да споделя и другия си опит в диетите 2005г. лятото имахме малко семейни проблеми и аз като се заинатих за седмитса свалих 10кг. пиех само по 2-3 кофички кис. мляко и по 2-3 сладоледа, обаче започна да ми пада кръвното и да се залюлявам на крака не можех да стоя -НЕ правете така , нека да отслабнем здравословно

# 560
Аааа ама защо така!?
Искам на плодчета с Мирандичка  Heart Eyes 
Защо да не може зелен чай!?

# 561

ANGYA направо си голяма откачалка... Ти явно не си ''жена само за един мъж''... голяма караница за тебе  Peace То няма лошо, то много хубаво така, за да ти е драго на душичката и да се чувсваш добре ти...   bouquet но тази работа не е за мене...  Peace
ох незнам дали все на ъгъл съм седяла -> или все краишник от хлаба съм яла - ама напоследък
все от две страни ме искат
 Rolling Eyes раздвоена съм -> сватба  лятото или  след 9 месеца -> направо изкуквам
или изобщо дали да има
 hahaha Joy колко лесно се казва не
а пустото Да толкова гадно и трудно.....................

# 562
ТедЪ браво мила много се радвам за твоето щастие  Hug Hug Hug

Да споделя и другия си опит в диетите 2005г. лятото имахме малко семейни проблеми и аз като се заинатих за седмитса свалих 10кг. пиех само по 2-3 кофички кис. мляко и по 2-3 сладоледа, обаче започна да ми пада кръвното и да се залюлявам на крака не можех да стоя -НЕ правете така , нека да отслабнем здравословно

Това е опасно наистина, но аз лично съм готова да го направя, ако мога да устискам само така (но не мисля че чак толкова мога)... Заслужава си ако се свалят 10 кг. така макар и нездравословно и бързо, но после с акъл и разумно хранене си има начин тази диета да ти донесе грандиозен успех, а не провал... Но това е само мое лично мнение... Бих се пробвала, но не съм на мляко сега, а за сладолед да не говорим... но то плодолечението си е към драстичния начин на сваляне, така че то ми стига за сега, да видиме как ще е след 5 дена примерно...  Praynig Praynig Praynig

Аааа ама защо така!?
Искам на плодчета с Мирандичка  Heart Eyes 
Защо да не може зелен чай!?

Аз незнам наистина, нека някой каже наистина защо не може...  newsm78 Praynig Praynig Praynig

ANGYA ама ние ша те жениме ли бе   Shocked Shocked Shocked newsm78

# 563

То не беше провал тия кила 8-9 месеца не мръднаха, ама ти причернява, вие ти се свят абе много лошо ти става и е много гадно по-добре да си ръфаме плодчетата, да не вземем някоя беля да направим...

# 564

То не беше провал тия кила 8-9 месеца не мръднаха, ама ти причернява, вие ти се свят абе много лошо ти става и е много гадно по-добре да си ръфаме плодчетата, да не вземем някоя беля да направим...

Не съм казала че при тебе е било провал  Peace Говоря принципно, нали всеки казва, че след драстичните диети се покачва веднага сваленото и т.н. в такъв смисъл го казах...  Hug Hug Hug

# 565
Да, да вярно повечето пъти така става. Ние знаем всички правила остава само да ги спазваме май...

# 566
Момичета, лека нощ. Ще си направя пилатеса и лягам .
За таблицата - пак старите мерки.

# 567
Момичета Hugтоку що се прибирам от работа и какво да ви кажа Joy Joy Joyне остисках до неделя и се мерих днес  #Crazy #Crazy #Crazyсвалила съм кило и половина hahahaуспявам,но след това ще трябва много,МНОГО да внимавам.Днес бях само на ябълки и чай с лимонче и мед newsm78Можело значииииииии!Желая Ви Лека нощ и успехи като моите  bouquetДо понеделник

# 568
по последни данни на контра разузнаването - май казах Да Embarassed Embarassed Embarassed

как ме излъга този и аз незнам като знам колко Не съм казвала и стимулиращи и не до там
  cook за всички - ако го разкарам ще черпя с мартини
  bouquet

# 569
по последни данни на контра разузнаването - май казах Да Embarassed Embarassed Embarassed

как ме излъга този и аз незнам като знам колко Не съм казвала и стимулиращи и не до там
  cook за всички - ако го разкарам ще черпя с мартини
  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт