Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 12 700
  • 114
  •   2
Отговори
# 15
@bibim, Чудесно е, благодаря!

bubkab, сменихме концепцията - извън БГ, в къща до брега, за която платихме скромно, но пък помогнахме в битовизмите доволно.
Ronald, от есента на 2021 г.  ходим в къща на брега на морето извън БГ. Може би около 8-9 пъти вече. Но въпреки всички удобства, тишината и плиткото море някак си ми омръзна да приготвям всеки ден закуска. Прясната наловена риба е чудесна, вкусни зеленчуци и плодове. Но трябва да се сготви, миялна, почистване.
Та затова се замислих за Албена, ще взема да резервирам Амелия или Парадайс за догодина..

# 16
Благодаря за темата!
Албена е любим курорт на нашето семейство, но ни идва скъпо.
А за мен почивката е да не мисля за битовизми. 😊

# 17
  • В.Търново
Наистина е скъпо. Гледах намаленията още началото на сезона, на нас ни дойде по-висока цена от хотел в Турция и избрахме Турция. Много кусури има Албена .След лошия ни отзив за Боряна преди няколко години не знам в кой хотел в Албена може да се отиде на що-годе по-нормална цена, поне среден клас.

# 18
Тази година любимият ни хотел Ралица много ни разочарова. На рецепцията просто ти дават ключ за стаята без нищо да ти обяснят за комплекса. На снек бара е мисия невъзможна да си намериш чиста маса, а солта е сипана в чиния, в която всички бъркат с пръсти, за да си посолят салатите. Барът на басейна е с празни рафтове. Предлагат само наливна бира, кафе и безалкохолни. Металната стълбичка на анимационния басейн липсва. За да излезеш от басейна, трябва да отидеш до единия му край, в който има стъпала или да си физически подготвен за набирания. Камериерката разбрах, че е минала само по изхвърленото кошче. Аниматорите нямат нищо общо с тези, които бяха преди години. Сега общо взето само съобщават по радиото къде, какво ще се провежда. Много сме разочаровани. Единствено мога да кажа добра дума за ресторанта на плажа.

# 19
Здравейте. Другата седмица ще ходим в Парадайс блу. От дете не съм стъпвала в Албена. Има ли някакви места за паркиране около хотела или няма смисъл да се бутаме натам?

# 20
Здравейте. Другата седмица ще ходим в Парадайс блу. От дете не съм стъпвала в Албена. Има ли някакви места за паркиране около хотела или няма смисъл да се бутаме натам?
Информацията ми е от 2021 последно като бяхме там.
Има подземен паркинг и места около хотела. Винаги сме спирали в подземния паркинг.

# 21
Информацията ми е от 2021 последно като бяхме там.
Има подземен паркинг и места около хотела. Винаги сме спирали в подземния паркинг.

Много благодаря за информацията. Супер е, че има подземен.

# 22
Наистина е скъпо. Гледах намаленията още началото на сезона, на нас ни дойде по-висока цена от хотел в Турция и избрахме Турция. Много кусури има Албена .След лошия ни отзив за Боряна преди няколко години не знам в кой хотел в Албена може да се отиде на що-годе по-нормална цена, поне среден клас.
Русалка 1, вие сте били в нереновирания Боряна преди години. Сега, след реновирането има доста положителни отзиви. Ресторантът е обновен и мебелите в стаите.

# 23
Голяма оферта днес Grinning
Цели 5% и правото да ползваш приорити картата си!

# 24
Честит празник на любимият ми курорт! С тъга си спомням силните му години, с прекрасна анимация всяка вечер и около басейна през деня, хубави напитки, пълни хотели и много безгрижно вечери. Малко запада курорта и се надявам да попадне на добър мениджмънт, който да влага във всички хотели желание за развитие, а не да се набляга на няколко. Плажът е страхотен , особено за семейства с деца. Много рядко съм била разочарована от нещо за всичките тези години.
И поздрав : https://youtu.be/MWJ2RpAbV-s?si=q1O5ub0h827wQBCC

# 25
Мерси за темата, с интерес ви чета, макар че тая година, за пръв път от над 15, пропускаме Албена!
Разказвайте и споделяйте:)
Ronald, в такъв случай специално за теб снимки от преди няколко дни:

Прилича на "Гергана", или? Ние много харесваме там да сме в студио с гледка към блатото.

# 26
Това по повод рожденият ден на Албена ли е?
Чак се чудя за Мура, офанзивата във фб продължава, непрекъснато го възхваляват този хотел. Ние принципно запазваме през декември, но не помня с 20 или 25% отстъпка.

# 27
Мерси за темата, с интерес ви чета, макар че тая година, за пръв път от над 15, пропускаме Албена!
Разказвайте и споделяйте:)
Ronald, в такъв случай специално за теб снимки от преди няколко дни:

Прилича на "Гергана", или? Ние много харесваме там да сме в студио с гледка към блатото.
Гергана, да. И от басейна й - изглед към Славуна.

# 28
Мура имат 2 съвсем малки басейнчета. Има и вътрешен басейн и джакузи, което беше срещу заплащане. Намира се по средата на ресторанта, в едно затворено помещение. Беше много задушно и не чак толкова чисто. Не сме го ползвали, само влязох да го видя. Аз като бях там можехме да ползваме басейна на Гергана, но преди две години бях в Славуна и също ползвахме басейна на Гергана, но ни казаха, че от следващата година нямало да може. Попитай дали е така. Базата е малко по-зле от Арабела - поне така беше. Ресторанта е огромен и за двата хотела и не е чак толкова чисто, както е в Арабела. Според мен ще съжаляваш, но както ти си прецениш.

Това по повод рожденият ден на Албена ли е?
Чак се чудя за Мура, офанзивата във фб продължава, непрекъснато го възхваляват този хотел. Ние принципно запазваме през декември, но не помня с 20 или 25% отстъпка.

# 29
  • В.Търново
Русалка 1, вие сте били в нереновирания Боряна преди години. Сега, след реновирането има доста положителни отзиви. Ресторантът е обновен и мебелите в стаите.
Знам, че е ревориран и цената му е космическа за 3 възрастни.Не знам на какво отгоре, на малките им стаи..., наа първите редове шезлонги на плажа, които са планети, на малкия им ресторант.... Албена като цяло лежат на стари лаври. Ако пуснат хубава отстъпка за приличен хотел ще си помисля. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт