Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 12 738
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Към запознатите със стаите в Арабела. Какве разликата между  стандартна стая и стандартна стая с кухненски бокс /не че ми трябва/. До колкото се информирах от сайта тези с бокса са с големите тераси, но пише че са само с изглад парк. Така ли е?

# 61
Защо ви е кухненски бокс? Това са само няколко шкафа с вградена печка и хладилник в коридора, до тоалетната.
Миналата година бяхме в такава стая, нищо особено.

# 62
  • Русе
Защо ви е кухненски бокс? Това са само няколко шкафа с вградена печка и хладилник в коридора, до тоалетната.
Миналата година бяхме в такава стая, нищо особено.
Аз така и написах, че не ми трябва, но големите тераси май са само на тези стаи. Така ли е и в коя посока гледат?

# 63
Нашата миналата година гледаше точно към сцената на Калиакра.

# 64
  • БГ
Привет, от вчера до понеделник ще сме в Албена! 😉 Днес е прекрасен, слънчев и необичайно топъл Албенски ден! 😍 Температура на въздуха - 29 градуса, лек ветрец, спокойно море, жълт флаг, чиста вода - идеално за плаж! В комплексът има много хора - почиващи, спортуващи (има турнири по футбол, баскетбол).

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 11:27 от stefaniika

# 65
Пиша да ви кажа НИКОГА ДА НЕ ХОДИТЕ в  хотел Орхидея в Албена, ако не искате да си тръгнете предварително със стомашни проблеми! Това го казвам на бъдещи посетители, ако се чудите дали да го посетите. Храната смърди на гадост, тръгнахме си на  2рата вечер, а ние не сме хора които да намират кусури....но яйцата да миришат и доматите да са развалени.... моля ви се.... музей на лошият вкус и соца.

# 66
  • В.Търново
Защо не звъннахте на агенцията чрез която сте резервирали и да поискате смяна хотел? Или директно да се оплачете на кол центъра и те да ви съдействат?

# 67
И да не забравяме , че Хотел Орхидея няма и малък хладилник поне да си сложиш водата да си охладиш, Масите лепат от мръсотия, храната седи една и съща 2 дена докато не се изяде.закуската е една и съща всеки ден от предните дни. Супи не яжте и постни зеленчуци. ... писах писма и очаквам отговори. Утре ще се обадя на кол центъра.

# 68
  • В.Търново
Дано ви преместят! Обадете се още сега на кол центъра.

# 69
Ние си тръгнахме ....ужас е. Писах им лично съобщения

# 70
  • Русе

Къде са чадърите на Орхидея тази година?

# 71
  • В.Търново

Можеше да ви преместят в по-нормален хотел. Не навсякъде е трагедия.

# 72
  • Русе
Това с развалената храна никак не ми се вързва. От утре до 08.09.2025г.  в Орхидея и Магнолия ще се провежда национална студентска Универсиада /дъщеря ми ще участва/ и не мога да си представя, че ще натровят умишлено два хотела стденти. Вярно базата е много стара, храната е базова за 3*, вирусите се разпространяват лесно, но аз от като почивам в Албена на развалена храна не съм попадала.

# 73
Това с развалената храна никак не ми се вързва. От утре до 08.09.2025г.  в Орхидея и Магнолия ще се провежда национална студентска Универсиада /дъщеря ми ще участва/ и не мога да си представя, че ще натровят умишлено два хотела стденти. Вярно базата е много стара, храната е базова за 3*, вирусите се разпространяват лесно, но аз от като почивам в Албена на развалена храна не съм попадала.
Орхидея си е бюджетен хотел, така че не може да се очакват чудеса. То и затова са ги настанили студентите там-никой няма да ги трови умишлено, просто е по-евтино . Аз също не съм попаднала на развалена храна, но съм сигурна, че сиренето и кашкавала например са имитиращи продукти. Виното миналата година в Боряна и преди това в Малибу беше жива химия. Никакъв вкус на вино. За вирусите-миналата година за пръв път  се прибрахме от Албена  със стомашни проблеми, може би защото тогава беше скъсаната фекална тръба. Тази година решихме да не рискуваме.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 00:50 от Lady B

# 74
Оставям отзив за Парадайс блу. Като цяло сме доволни, но банята ни не беше почистена добре, което за парите дето платихме си ме подразни сериозно. Завъдиха се оси на терасата, казахме на ръководството, дано да са взели мерки.

Общи условия

Активация на акаунт