Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 12 723
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
Браво, момичета, радвам се че още сте по морето.
Ние вече с якета ходим и юрганите извадих онзи ден.
Приятна почивка!

# 91
  • София
Браво, Полина, ще разкажеш за Амелия как е. Мисля, че няма дрес код за вечеря чак, но пък ще видите дали е (ултра) ол инклузив или само закуска и вечеря? Все едно, все ще е много хубава. Горе има инфинити басейн, малък, но с хубава гледка бил.

# 92
. Горе има инфинити басейн, малък, но с хубава гледка бил.
Мисля, че инфинити басейнът не може да се ползва от всички гости на хотела,а само от т.нар. Executive апартаменти, които са най-горе и достъпът е с отделна карта. Информацията ми е от преди две години,ако има промяна нещо....

# 93
  • Русе
Да басейна на покрива е отопляем и е само за гостите в апартаментите от 7 етаж нагоре, а за останалите гости срещу заплащане, но до колкото четох отзивите в Гугъл мапс не било  много скъпо. Ултра ол инклузив ще сме каквото ни беше резервацията в Гергана, като ме увериха, че ще спазят всички изисквания по резервацията.
Така, че утре живот и здраве ще разкажа повече.

# 94
Водата спря.

# 95
  • Русе
При нас има.
Настаниха ни в апартамент и като както беше и в Боряна когато резервацията е  направена и платена при активна Приорити, независимо че не е подновена условията си важат.

# 96
Явно нещо в хотела, беше за кратко.

# 97
Здравейте, някой, който е почивал в Гергана може ли да сподели има ли много комари там? С тази река и резерват...Благодаря предварително.

# 98
При нас има.
Настаниха ни в апартамент и като както беше и в Боряна когато резервацията е  направена и платена при активна Приорити, независимо че не е подновена условията си важат.
При нас в Арабела управителят направи проблем, че картата е изтекла, независимо че резервацията е направена с активна карта и не ползвахме нищо от приоритито.

# 99
И ние сме с изтекла и направена резервация при активна. Всичко си ползваме в Боряна.

# 100
  • В.Търново
При нас има.
При нас в Арабела управителят направи проблем, че картата е изтекла, независимо че резервацията е направена с активна карта и не ползвахме нищо от приоритито.
Обадете се в кол центъра.

# 101
  • Русе
Днес времето е перфектно! И ние през Юни в Боряна си ползвахме всички екстри от карта независимо, че не подновена. Управителката Дима Иванова ми обясни, че щом резервацията е направена и напълно платена при действащо Приорити условията важат.
Поздрави от Албена!

# 102
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Прекрасни хора, някой знае ли кога започват ранните записвания?

След ужасното ни пребиваване във вилите миналата година, тази бяхме в Елица.
Имаме някои забележки, но не сме от най-претенциозните, така че много се надявам и догодина да се насладим на прекрасната Албена в този край.
Ще си позволя да препоръчам за разнообразие и вкусна рибка, заведението от към кея - Номад. Няколко пъти го посетихме и сме много доволни - домашните само за там говорят, откакто сме се върнали. Храната вкусна и прилична като цена, персонала усмихнат и особено имаше един Свет - много ангажиран в работата си.

# 103
Прекрасни хора, някой знае ли кога започват ранните записвания?

След ужасното ни пребиваване във вилите миналата година, тази бяхме в Елица.
Имаме някои забележки, но не сме от най-претенциозните, така че много се надявам и догодина да се насладим на прекрасната Албена в този край.
Ще си позволя да препоръчам за разнообразие и вкусна рибка, заведението от към кея - Номад. Няколко пъти го посетихме и сме много доволни - домашните само за там говорят, откакто сме се върнали. Храната вкусна и прилична като цена, персонала усмихнат и особено имаше един Свет - много ангажиран в работата си.
Ето колко сме различни хората, повечето се оплакват от Елица, а вие сте доволни. На albena.bg мисля, че и сега цените са с отстъпка.

# 104
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
b]Lady B[/b] - така е, всеки по различни критерии оценява предлаганото му, пък и всеки с възможностите си. Не бих казала, че няма какво да кажа за мястото,, но морето си е море и за 4 възрастни ни беше прилично Simple Smile
Благодаря, наистина са с отстъпка, но се надявам на ранните да има по-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт