Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 48 174
  • 591
  •   1
Отговори
# 585

Тази година беше необосновано скъпо с влошено качество и липса на разнообразие от храни и напитки, това което са пуснали не е намаление. През тази година комплекса беше с 1/3 по празен от предишни години, паркинга на автогарата не го бях виждал толкова празен, бях там от 17.08 до 23.08 и по другите паркинги в комплекса нямаше коли, нямаме и хора на плажа. За мен това вече наистина е последна година в Албена. Смятам, че има по хубави места за почивка на по добра цена, като наистина такъв плаж няма никъде в България но с това мога да направя някакъв компромис. Особено като видя, че 5 години няма промяна към по добро в Албена а точно обратното и то при постоянно нарастващи цени!

# 586
Пиша като човек, който в последните 30 години е почивал в Албена поне 30 пъти (понякога по два пъти на сезон). Не ми се доверявайте много, защото може да е и от възрастта, но липсата на деца според мен прави курорта по-малко жив. Липсва настроение в анимациите като няма деца, хората си стоят по хотелите заради скъпия ол инклузив и да си го използват докрай. Наместо в разгара на сезона да има приповдигнато настроение има някаква "предпазливост" и "премереност". Чудя се и ми се струва, че е заради високите цени, които лишиха много нормални хора от възможността да си заведат децата на това хубаво място. Прохладен ден желая!

# 587
Ходя от 2008г, когато имаше криза и много чужденци отказаха резервации. Тогава курорта се напълни с българи, 50лв беше на ден, но доста българи можеха да си го позволят. Не се плащаше за дете до 12год, което също беше бонус. Хотелите се пукаха по шевовете, качеството беше на друго ниво. Първо управата реши, че бонуса за деца не е ок, трябва да се печели от всичко и вдигна възрастта за децата за безплатно настаняване. Лош мениджмънт,  лошо стопанисване, всичко впрегнато да носи пари, но не и да се помисли за доброто изкарване на почиващите. От ден на ден хотелите се занемаряват, посещаващите правят компромиси със себе си , но и това ще е до време. Единственото хубаво нещо остава голямото пространство и зеленина.

# 588
Определено курорта е по-празен от друга година по това време. В Гергана не липсват деца, германчета и румънчета има на всякакви възрасти. За съжаление обаче не сме засичали други българи в хотела. Коригирам си поста за храната, на закуска еднообразна, с превес на наденица, сигурно заради немците, на обяд едни ми ти сосове и спагети, картофени кюфтета днес, нищо кой знае какво. За хотел 4 звезди очаквах повече. Иначе камериерка почиства всеки ден между 9 и 13 ч. не мога да се оплача.

# 589
Имаше преди време въпроси става ли за море в края на август. Непредвидимо е верният отговор. Вчера и онзи ден нормално слънчево лятно време,  днес огромни вълни тип океански и червен флаг. Просто есента напомня за себе си в края на август. Вероятно по тази причина  цените намаляват още след 25-26ти.

# 590
Някой с отзиви за Арабела от този сезон? Колебая се между него и Малибу. Имаше инфо за тях  от юни, но искам и нещо по-актуално.

**В момента търся да направя резервация за началото на септември, отстъпките са минимални - около 5%. Така ли е по принцип?

# 591
Някой с отзиви за Арабела от този сезон? Колебая се между него и Малибу. Имаше инфо за тях  от юни, но искам и нещо по-актуално.

**В момента търся да направя резервация за началото на септември, отстъпките са минимални - около 5%. Така ли е по принцип?
Проверете цените на allinclusive.bg. Обикновено са доста по- ниски от тези на официалния сайт.

Общи условия

Активация на акаунт