Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 925
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Този малък еърфраер 1000W на Silvercrest дали е ОК за ползване? Досега не съм имала, трябва ми за един-двама човека порция най-много и то не за често.
И за един човек за някои неща идва малък, не се лъжете за двама че ще ви свърши някаква работа. Не е мощността проблемът, 1000 вата са предостатъчни за такъв малък обем, но просто няма да събира почти нищо.

# 16
Повечето банки са обявили внасяне по сметка без такси.
В съобщението на моята изрично пише банкноти в лева.
С монетите ще е по-сложно явно.

# 17
Някой питаше в предходната тема за не залепващите тигани?
Не ви съветвам да купувате.
Безвредните са без PFOA и PFTE.
Ако не го пише, а предполагам на тази цена е така, рискувате в храната да попаднат вредни метали.

# 18
Ние имаме същия дизайн шкаф за баня, обаче по-ниския. Преди година го сложихме, нищо му няма засега. Обаче не се облива от вода и не е и близо до душа. Лакирахме му частите, където липсваше кант. Също така, нашият е поставен не на земята, а на известна височина (купуваха се допълнително някакви елементи за закрепване на стената).

# 19
Ще има една прахосмукачка вертикална за 40 лв следв седмица.. Отзиви от нея? Трябва ми нещо леснодостъпно за почистване след детето, трохи, мзерийки, знаете как е. Дали върши работа това нещо

# 20
  • София
Благодаря за темата, брадичке!
В Лидл има ли в па блатове медовик? Те имат ли купища Е-та?
Миналата седмица имаше, но въобще не ми харесаха. Първо са 4 бр., а не 5 и като престояха с крема добиха вкус на накисната бисквита, а не меденка. Тези в Берьозка са сто пъти по-хубави. Лидълските са украински по произход.

Ще има една прахосмукачка вертикална за 40 лв следв седмица.. Отзиви от нея? Трябва ми нещо леснодостъпно за почистване след детето, трохи, мзерийки, знаете как е. Дали върши работа това нещо
Прахосмукачката е 40 лв. без батерията и зарядното. Те се купуват отделно.

# 21
Видях миналия път пушени ребра, купували ли сте от тях? Вкусни ли са? И още пушени неща имаше, едните парчета бяха с кожа и повече лой. Други май нямаше без кожа и само месо.
Мисля да ги сложа в боб някой път за вкус и затова питам.

# 22
  • Буркина Фасо
всичко пушено става за фасула. то си е класика от време оно.

# 23
Морковелка, къде по-точно ги видя тези пушени неща?

# 24
  • Велико Търново
Да похваля замразените одрински гевреци! Перфектно решение за закуска

# 25
Не са одрински, а охридски Simple Smile
И вкъщи се харесват. Не съм ги пробвала, но детето често си иска от тях за закуска. Стават за нула време във фрайера.

# 26
  • Пазарджик
Не са одрински, а охридски Simple Smile
И вкъщи се харесват. Не съм ги пробвала, но детето често си иска от тях за закуска. Стават за нула време във фрайера.
От къде ги купувате?В Лидл не съм ги виждала.

# 27
В Лидл се продават когато има балканска/хърватска седмица не знам как се води.
На Kuljanka артикулите когато са. Тогава има и любимата ни салата с прасковите.
 Вижте ако имате останали бройки във филиала - във фризерите.

# 28
Какво по-точно има в салатата с праскови? Сякаш преди време някой беше пуснал състава, но съм забравила. Много ли се усещат прасковите?
Кои кашкавали от Лидъл се запичат добре на принцеси и т.н.? Харесвам малките кръгли пити, но не за запичане. За квадратните парчета, честно казано, нямам спомен дали сме ги яли така или съм правила принцеси с тях...Става ли? Другите кашкавали как са?

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 13:10 от dolce miele

# 29
Има Formil на промоция 28 пранета за 5.29. Ухае много добре, но дали пере?

Общи условия

Активация на акаунт