Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 769
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Тортата е с променено качество, поне според мен. Доста сладка и орехите почти не се усещат. Лично не бих повторила.
Ужасна е станала! Поредното разочарование!

# 301
Тортата е много гадна.
Новите десерти на Firenze също са отврат - някаква поничка, чийзкейк, портокалопита и брауни.
Тортите на Chef select също не се харесаха вкъщи и ги хвърлихме - ванилия с карамел, шварцвалд вишна и някакъв друг вид.

# 302
  • София
В ремонтираният магазин на Марко Бочар има ли машина за бутилки?

Жалко за тортата Гараш! Много я харесвах. Мислех си да купя тази седмица, но май ще пропусна след вашите отзиви. Sad

# 303
Аз и преди не съм знаела, че има. Къде стоеше тази машина за бутилки? Или питането е дали вече има?

Между другото, машината за монети на Сточна гара и вчера не работеше.

# 304
  • София
Аз и преди не съм знаела, че има. Къде стоеше тази машина за бутилки? Или питането е дали вече има?
Нямаше. Предположих, че може да са сложили.

# 305
Ще се огледам, ако я забележа, ще пиша.

# 306
Замразените вишни и шампанското Allini oтлистени ли са?

При нас след промоцията шампанското беше с редовна цена 2,99 лв, но не съм гледала дали му е задраскан кодът...Сега няма, има на Аllini, но някакви по-скъпи.🙄
От тези прибори някой успя ли да види шпатулата (предпоследния прибор)?

Аз взех лъжица, много ми харесва. Исках и шпатула и черпак, но шпатули при нас изобщо не видях, а черпаците бяха два с дефекти. Имаше и лъжици със същия дефект - имаха нещо като силиконово балонче отвътре, все едно има въздух под повърхността. Приборите за спагети пък бяха с прозиращ материал на зъбците под силикона (нещо в светъл цвят).
Не приветствам въобще всички каси да се превръщат в каси на самообслужване.🙄

# 307
  • София
Няма машина за бутилки в Лидл - М. Бочар. Поне в петък нямаше, но има обособено, празно помещение. Може там да сложат.
Таня67, сигурно знаеш и не е по темата - в новия Кауфланд до Софиямед има машина за  бутилки и кенчета. Не знам дали ти е удобно.

# 308
@Таня67, и аз не видях машина за бутилки.

@dolce, това е най-евтиното Спуманте, което открих:

Вишни няма и при нас:

# 309
Аdalind, благодаря! Точно това е спумантето. Гледам, че при вас не е със задраскан код. Дано да заредят пак и при нас и да се касае само за забавена доставка!
За видните съжалявам много, също любими вкъщи.
Благодаря за отзивите за тортата Гараш. Мислех да почерпя гости с нея, но по-добре да ги заведа до някоя сладкарница.🙂

# 310
Да де, ама редовната цена на твоята снимка е била 3.99, а сега е 4.99. Погледнах и за Hugo в голямата бутилка, не в кенчетата, ама няма.

# 311
Здравейте, някой може ли да ми каже как се използва този препарат за почистване на миялна:

# 312
Аdalind, 4,99 лв я помня цената на спумантето. Не съм обърнала внимание, че е било намалено от 3,99 лв. Но после си стоеше като редовна 2,99 лв (на което се зарадвах, но не знаех, че ще изчезне).
Мерси за Hugo-то, оглеждам се и аз, но няма.😐

# 313
Няма машина за бутилки в Лидл - М. Бочар. Поне в петък нямаше, но има обособено, празно помещение. Може там да сложат.
И в Асеновград има такова празно помещение и вече година си седи така праззно. Та не се надявайте много.

# 314
Здравейте, някой може ли да ми каже как се използва този препарат за почистване на миялна:

На капачката има кръгче хартиено- маха се. Отворът но тубичката е пълен с нещо като восък. Не го махате. Тубичката се поставя в долната кошница закрепена здраво ( например може в кошничката за прибори или между шишовете) с отвора надолу. Пуска се на програма с най-висока температура и миялната да е празна - без съдове. От високата температура восъка, който е на отвора на тубичката, ще се стопи и препарата ще изтече точно когато е цикъла с гореща вода.Просто оставяте машината да работи.

Общи условия

Активация на акаунт