Перник - 3

• 16 931
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, как сте?Дъщеря ми е болна, та при мен е сложно.Температура, сополи, кашлица и зачервено гърло са екстрите.Пием антибиотик - по-точно моля й се да изпие лекарството.Мрънка, сънлива и отпаднала е от температурата.
Желая ви приятна вечер! Hug

# 136
Гал4о, да се оправя малката Галя пожелавам! Heart Eyes

# 137
  • Вече в моята си приказка...
gal4o, много неприятно с дъщеричката ти. Да се оправя бързо!

# 138
  • Перник
Привет, момичета!

SvetlaK, да не ми се убидиш, нищо лично, ама при вас май е доста връзкарска работа в този Бизнес инкубатор. Дано не съм права, ама останах с такова впечатление. Какво ще е бебчето? Айде скоро да ни зарадваш с новина!
mama-eli, и при мен така беше. Редовно си припадах по автобусите и влаковете. Чак като припадна се сещаха да ми направят място. Имаше реплики от сорта на: "Аз откъде да знам, че не е просто пълна  Shocked."

anitza, няма за какво да се обиждам - не работя в Бизнесинкубатора  Mr. Green Работех там преди 3 години, не ми се говори за този период  Wink Като се появи бебчо ще ви се похваля естествено  Grinning
Галчо, дано се оправи скоро малката. У нас мъж ми е болен, 3ти ден вече.

# 139
Привет, момичета!

SvetlaK, да не ми се убидиш, нищо лично, ама при вас май е доста връзкарска работа в този Бизнес инкубатор. Дано не съм права, ама останах с такова впечатление. Какво ще е бебчето? Айде скоро да ни зарадваш с новина!
mama-eli, и при мен така беше. Редовно си припадах по автобусите и влаковете. Чак като припадна се сещаха да ми направят място. Имаше реплики от сорта на: "Аз откъде да знам, че не е просто пълна  Shocked."

Какъв е този Бизнес-инкубатор, моля разяснете!

# 140
Здравейте, пернишки мами!

Все сме болни вкъщи! Писна ми! Абсолютна въртележка, заразяваме се един друг и няма край! Не знам какво става! Последно Калоян е с възпалено око и не е ясно дали е ухапване, замърсяване от вятъра или конюктивит... Опитвам се да не го лишавам от разходка, но никакво слизане от количката, да не зарази някого. Е това разходка ли е?
  Да ви се похваля, мъжът ми вече ходи на зъболекар. Специални благодарности на  Fairy   bouquet
  Аз пак имам едно питане  Embarassed Има ли в Перник по-голяма лаборатория както е Биомед или Сана в София. Имам предвид да правят всякакви изследвания /секрети, хормони, алергии и т. н./ Да извършва и дейности извън здр. каса. Дали ме разбрахте  newsm78
  С това, което споделих за пътуването не исках да обидя хората от Перник. Наистина смятам, че е въпрос на възпитание. А там, където по-често се виждат жени с големи кореми, хората свикват, приемат го за нормално и изобщо не се чудят дали е дебела или бременна, просто се отнасят с уважение. Там, където са по-малко, хората забравят, че децата излизат от корема и решават, че просто съм преяла  hahaha Joy

Приятни разходки на всички!

# 141
mama-eli, провери в медицински център Еврика Peace Там мисля, че правят всичко Peace

# 142
Хормонални изследвания например не се правят в Перник никъде.
Иначе има в Еврика, както ти е казала Милена и във втора поликлиника.

# 143
Сигурно ли е това?
Когато ходихме за рутинни изсредвания с децата в МЦ Св. Магдалена в кв. Изток видях, че изследват хоромните на щитовидната жлеза. newsm78
МамаЕли, това е близо до вас на Юри Гагарин пред хотел Зора. Може да провериш дали ти върши работа.

# 144
Сигурно ли е това?
Когато ходихме за рутинни изсредвания с децата в МЦ Св. Магдалена в кв. Изток видях, че изследват хоромните на щитовидната жлеза. newsm78
МамаЕли, това е близо до вас на Юри Гагарин пред хотел Зора. Може да провериш дали ти върши работа.

Ами всъщност не съм напълно сигурна, но когато преди време си говорих с гинеколожката за евентуални хормонални изследвания, тя ми каза, че в София ще трябва да си ги направя.

# 145
Привет момичета-кокичета! Как сте днес? Аз пак съм на работа.
Искам да пожелая на всички болни бързо да оздравяват и да не ги повтаря Hug  bouquet
Имам едно питане към вас: Някой да е правил рожден ден на детенцето си в "Чегевара" в кв. Мошино? Или ако сте присъствали на подобен? Моля кажете колко ви излезе, дали сте си внасяли друго освен тортата и т. н. каквото се сетите Praynig
Хиляди предварителни благодарности  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 146
Миналата година бяхме поканени там на рожден ден на една моя приятелка на детенцето. Изкарахме чудесно. Колко е струвало това удоволствие на домакинята - не съм питала, но доколкото разбрах цената на престой на детенце мисля че беше 1 лв. за час или за половин /сега като се замислих не съм сигурна. Забравила съм!/ Менюто за възрастните беше по избор. За дечицата беше купила солетки, бисквити и други някакви лакомства /това си беше внесла отвън!/ и тортата, разбира се. Сокчетата за дечицата също бяха от заведението. Мисля, че самото заведение е доста "ларж" по отношение на детските рожденни дни. За разлика от пицария "Яху"...

# 147
# 148
Къде се намира Еврика? Embarassed Rolling Eyes

# 149
Къде се намира Еврика? Embarassed Rolling Eyes
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=495b7342eb2752f95cd8c2d47f09f2 … p;ix=23&iy=24
ето тук на картата пише МЦ Медимекс, Евриката и тя е в тези блокчета някъде, не мога д ти дам точен адрес, но е го намериш

Общи условия

Активация на акаунт