Перник - 3

• 16 901
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Перник
Какъв е този Бизнес-инкубатор, моля разяснете!

Разяснявам  Mr. Green Пълното название на организацията е Регионален бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия. Съществува от 2000 г. Аз работих там от 2002 до 2004. Бизнесинкубаторът съществува от 2003. Намира се в кв. Могиличе (близо до Енергото). Това е неправителствена организация, в самия инкубатор дават под наем помещения за стартиращи малки фирми на преференциални цени, провеждат различни обучения, предлагат копирни и компютърни услуги. Имат и сайт - ето го: http://www.rbc-pernik.org Не е обновяван почти откак съм напуснала  Mr. Green

Струва ми се, че такъв бизнес инкубатор /леле, колко ужасно звучи!/ имаше и на Пашов, в част от детската ясла, до Стоматологичната поликлиника.

Нее, там се намира Пернишка търговско-промишлена палата. Не е инкубатор, но дейностите им си приличат.

Честит празник на всички именници!

# 166
  • Вече в моята си приказка...
=^._.^=  честит имен ден на малкия Георги. Да е жив и здрав! Много да ви радва!
gal4o, май и ти трябва да почерпиш.  Peace На Галя днес не й ли е също имен ден?

# 167
А, не е днес.Беше на 10 март.Тогава си е имен ден точно на Галите .Не че се дърпам за черпенето Hug!
Вчера купихме и мебелите - ремонта вече е минало.

# 168
Благодаря от името на моите Георги - син, съпруг и баща.

# 169
А, не е днес.Беше на 10 март.Тогава си е имен ден точно на Галите .Не че се дърпам за черпенето Hug!
Вчера купихме и мебелите - ремонта вече е минало.

Поздравления!
Малката оздравя ли?

# 170

Да не би да става въпрос за Тримовакс, но там шарките са рубеола и морбили? newsm78

Peace  Да, моя е грешката - просто имах предвид, че има капки, които не са подходящи след тази ваксина Тримовакс.

mama-eli, при вас явно е друго, щом детенцето има и секрет. Пиши как сте днес. Дано всичко мине бързо  Praynig!
=^._.^=, вчера празнувахте ли? Мъжът ми нали и той е Георги и снощи до късно имахме гости и после до 3 съм стояла да чистя и мия  newsm28 1dishes и сега така ми се спи...

Момичета, днес се очертава хубав ден - какво ще кажете да се видим(с който има възможност).

# 171
Поздравления!
Малката оздравя ли?
Да, благодаря за вниманието!От днес е на детска градина.Ти ще ходиш ли на тържеството в петък?

# 172
Поздравления!
Малката оздравя ли?
Да, благодаря за вниманието!От днес е на детска градина.Ти ще ходиш ли на тържеството в петък?

Да! Ивайло ще бъде бръмбърче. Ако знаеш какви усилия положихме върху направата на подходящ костюм. Бях се зарекла, че на сина си никога няма да облека черен панталон, бяла ризка, елек и папионка. Е, познай, какъв е бръмбарския костюм  #2gunfire. Много се гордея с изработката на рогцата... А Галя каква ще бъде на тържеството? Негърче?!? Laughing

# 173
. А Галя каква ще бъде на тържеството? Негърче?!? Laughing
Не, калинка е.От школата за баРелинки!И при нас имаше изцепки с костюмите, но ще ти разправям като се видим.Днес малко се поизложих в градината.Дадоха ми поканата, аз благодарих и си тръгнах.На вратата ми казаха - Поканата е за двама и е 5 лв.Е, умрях от срам, ама не ми се беше случвало да плащам покана за тържество.А и на поканата не пише благотворителен концерт, та да се светна.

# 174
Да, малко конфузна е била ситуацията.
Представям си какви сладурчета ще бъдат. Ивчо вече лети като бръмбар и казва "бръм-бръм". Това са му били репликите Joy
Утре трябва да занесем костюмът. На 9-ти им е генералната репетиция в Пионерския дом май. Абе, емоции...

# 175
gal4o и ти ли не обичаш да спиш?!? Mr. Green

# 176
gal4o и ти ли не обичаш да спиш?!? Mr. Green
Да, и аз си лягам късно.

# 177
Лелее, каква пустош е тук, къде сте момичета? Да няма нова темичка и аз да не знам newsm78

# 178
Няма нова,  просто никой не пише тук Sad В темите на другите градове са по-активни Rolling Eyes

# 179
Виждам, че никой е писал за срещата вчера, та да споделя. Срещнахме се мамита от кварталО макар и не с уговорка. Децат по играха и бяха много смешни, защото и Калоян на МамаЕли и Деян на Аница са на нашата възраст, а ние не си даваме играчките.
На мен ми бе много прияно да се запозная с МамаЕли и Калоян, Heart Eyes  с Ани и Деян си се знаем Heart Eyes.
Миленка, така е за съжаление.

Някой може ли да препоръча инструктор за шофиране?

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 16:14 от =^._.^=

Общи условия

Активация на акаунт