Перник - 3

• 16 853
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Няма невъзможни неща Twisted Evil Като си дала линк към твоя снимка Mr. Green И от там с малко акъл и в няколко стъпки ги видях Flutter

# 256
За останалите, дето не са толкова напреднали с РС-то име mamaeli  парола kalojan. След полунощ я сменям Mr. Green Joy

# 257
Аз нямам снимки иначе бих ви показала, к'во да се крия като 99.9% сме се виждали някъде из града Whistling

Модераторите може да ни попрочистят темата след днес Blush

# 258
Ха сега, видяхте ме Mr. Green Като ме срещнете на улицата- парола "Здрасти мамо Ели" Joy

# 259

Модераторите може да ни попрочистят темата след днес Blush

Защо, какво сме направили?

# 260
Много чат Mr. Green И спам Mr. Green Иначе нищо Whistling На мен лично ми е скука и си убивам времето до края на работни ден Crazy

# 261
Много чат Mr. Green И спам Mr. Green Иначе нищо Whistling На мен лично ми е скука и си убивам времето до края на работни ден Crazy
Права си newsm78 Я някой друг да се включи с нещо за Перник!

# 262
Мама Ели, много сладък момък е Калоян.Пухкав.Как си мечтая и Вики да има малко месце по себе си. Каката също е сладурка. Мамина отмяна. Нали знаеш какво казват старите хора:" Който няма момиче- няма дете".
Мъжките мами да не се засягат Hug  bouquet

# 263
Мама Ели, много сладък момък е Калоян.Пухкав.Как си мечтая и Вики да има малко месце по себе си. Каката също е сладурка. Мамина отмяна. Нали знаеш какво казват старите хора:" Който няма момиче- няма дете".

Да, благодаря! И аз все още съм доста пухкаваааааа Cry И десет момчета да имах пак щях да правя опити за момиче  Peace Joy

# 264

Да, благодаря! И аз все още съм доста пухкаваааааа Cry И десет момчета да имах пак щях да правя опити за момиче  Peace Joy

Не плачи мамо-ели, аз още нямам нито момче, нито момиче, пък не съм от най-слабите Whistling Трябва да се съберем една дружина да търчим по стадиона с цел извайване на фигури Crazy

# 265
Привет на пернишките форумки!

И аз съм ЗА срещата - разберете се на кой кога, защо и как и ще се видим.

Мама Ели, помниш ли как се запознахме - познах Коко от едни снимки и се заговорихме. Така че определено имаш право относно снимките - трябва да публикуваме наши  и като се видим по улиците направо да се поздравяваме.

Лили Иванова, в коя страна ще ходиш? После ще чакаме снимков материал и от теб!

# 266

Не плачи мамо-ели, аз още нямам нито момче, нито момиче, пък не съм от най-слабите Whistling
  Стискам палци скоро да се похвалиш с положителен тест  Praynig Peace

Трябва да се съберем една дружина да търчим по стадиона с цел извайване на фигури Crazy

Ми не е лоша идея. Бебетата ще стоят и ще ни се смеят. А моя както обича гоненицата, ще си умре от кеф. Joy baby_neutral

# 267
Аз пък си купих 3-те двд на Синди Крофорд( ако се пише така) с упражненията, ама.....още даже не съм ги пуснала да видя има ли нещо, няма ли Embarassed Embarassed Rolling Eyes

# 268
Имам диск с Елън Барет и го ползвам чат-пат Embarassed Rolling Eyes

# 269
  • Вече в моята си приказка...
Тука наистина на чат го обърнахте Mr. Green

mama-eli, Калоян е голям сладур.
И аз съм за идеята - щом неможем да организираме среща, дайте поне снимките да си сложим.
Мими, нещо май си ме помръзва да търча из стадиона. Имах идея да се запиша народни танци, обаче от мързел ли - така и не отидох /да ме извини gal4o, че два пъти я "излъгах" за танците!  Embarassed/
bobia, аз пък си свалих два филма с упражнения "пилатес", ама пусти мързел. Ако ставаше отслабването с гледане щях да съм с 15 кг. по слаба.

Общи условия

Активация на акаунт