Перник - 3

• 16 822
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Ама от тях ли да я вземе? То ще да е някой, който я познава и знае къде живее, нали.
Тъп въпрос Rolling EyesНе ми обръщайте внимание Mr. Green

Момичета аз изчезвам, че е време да си ходя.Лека вечер ви пожелавам и утре пак на линия Hug Hug Hug Hug Hug

# 286
26 e събота Confused Кажете кога и къде. Двореца на мен не ми говори много Embarassed, но се надявам Аница и =^._.^= да ме светнат. Ние с малките деца май сме по-лесни. Храната в чантата, количката и айдеее, ама тея дето работят...
Мисля аз, че за Галчо нещо специално трябва да измислим. Все пак тя е изяви като най-сериозна в срещите.
Какво имаш в предвид newsm78 Идеи някакви newsm78

Голям букет цветя???

# 287
Я не се занасяйте!

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 09:14 от gal4o

# 288
mama-eli, за Двореца на културата иде реч, в центъра
За часа вие кажете, аз само настоявам да не е в ранни зори иначе нямам претенции Peace За мястото, ами може на първата пейка от към Двореца в редицата при Дивотинското Crazy Ама само как го обясних Crazy А може и пред пощата Peace

# 289
Ало, Перник..добро ютро Simple Smile

# 290
Добро утро  bouquet
Как сте днес

# 291
Мили мами, аз не съм от Перник, но имам нужда от помощта ви. Опитваме се да се свържем с мама Калия (Калина от Перник, с дъщеричка Нелиа, родена на 7 май 2006 г.) Трябва ни нейният точен адрес. Аз съм от майските мами и ако погледнете в нашата темичка в отчетни, родени през 2006, ще разберете за какво ни трябва! Благодаря на всички, които ще ни помогнат.

# 292
Мили мами, аз не съм от Перник, но имам нужда от помощта ви. Опитваме се да се свържем с мама Калия (Калина от Перник, с дъщеричка Нелиа, родена на 7 май 2006 г.) Трябва ни нейният точен адрес. Аз съм от майските мами и ако погледнете в нашата темичка в отчетни, родени през 2006, ще разберете за какво ни трябва! Благодаря на всички, които ще ни помогнат.
Дай линк!

# 293
Прегледах майската тема и разбрах за нещастието на Калия.

Сега ми простете за това,което ще напиша,Калия,просто ми и ти...но мисля,че сме толкова близки и най-малкото,което може да направим,е да подадем ръка,да прегърнем,макар и виртуално,да бъдем съпричастни към болката на другия...Калия ми писа:.''нашият тати катастрофира и на 2 май почина''...

Много съжалявам. Единствената снимка, която открих е тази http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1583077 Това детенце, обаче не ми е познато, а и Калия май не е писала в пернишката тема/по-отдавнашните мами да кажат дали са я срещали тук/ Струва ми се, че фона на снимката е от парка в центъра на Перник. Хайде момичета, да открием информация и да бъдем съпричастни!

# 294
Прочетох ... Cry
Момичета, ако някой познава мама Калия да каже. Може и ние да се вкючим.
Каква трагедия.... думи нямам

# 295
# 296
  • София
Майчета и аз съм от майските мами на 2006г,но понеже видях че имате желание да помогнете ви пускам един линк от албума на Калина,с надеждата някоя от вас да я разпознае.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64578&photo=56
Благораря ви,че сте съпричасни към нашето начинание.

# 297
Разгледах снимките, но за съжаление никой не ми е познат.
Видях и таткото Cry какво хубаво момче.Много съжалявам Praynig
На една от снимките са в Че Гевара в Мошино.

# 298
  • Перник
И аз не ги познавам. Случилото се е ужасно!

Благодаря на всички, които споделиха мнения за бебешките магазини в нашия град   bouquet
Аз съм навита за среща, разбира се, ако не раждам на съответната дата  Wink

Между другото, май не е зле да си направим нова тема, че тази върви към заключане. Им али желаещи,или аз да я пусна?

# 299
Давай, Светли

Общи условия

Активация на акаунт