🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 56 571
  • 1 021
  •   48
Отговори
# 210
Изумена съм.
Избирането на Предател от Предателите в еп 5-6 или 7 е просто стратегически ход. Неговата съдба не е толкова важна колкото "първоизбраните" ,които са двигателя и те дават наклона на играта. Как така "не е толкова важно"?  Това единственото важно в тази игра.
Ами дайте да изберат разни емоционални,честни хорица,които на втория ден се издадат.И накъде отива играта? Rolling Eyes Че тя ще приключи на епизод 4.

1. Избират Предател,който вече е нарочен,за да може на следващата кръгла маса да бъде изгонен и праведните да се отпуснат в търсенето на предателите. Така първоизбраните няма да имат конкуренция помежду си и смятам,че на финал повече от 2-ма е ненужно.
2. Избират някой,който ще им помага да се прикриват взаимно,който знаят,че ще е добър в ролята.На финала го отстранят.

Май изобщо не отчиташ, че първоначалните предатели могат да си заминат много преди края. Мога да посоча поне 4 сезона, където всичките първоначалните предатели са си заминали до към епизод 8-9, и на финала остават съвсем друг комплект предатели, които никаква продукция не е избирала. И пак е интересно, впрочем.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 18:34 от Alcor

# 211
  • USA
Ами от 10-11 епизода формат,Предател да си тръгне в епизод 9 е логично да.
Ето,Продукцията са свършили добра работа в избора.
Дирижирал е цял сезон,давал е наклон.Това ,че новите предатели са отстранили старите, е блестящ стратегически ход и дисплей на манипулации.

Каква ти е тезата пак,не разбирам?

# 212
Още не схващам съвсем идеята на играта , извинете за което, но как може предател да отстрани друг предател ?

# 213
  • София
Например го обвинява на кръглата маса или още преди това прокрадва съмнения за него пред останалите участници.

# 214
Ами от 10-11 епизода формат,Предател да си тръгне в епизод 9 е логично да.
Ето,Продукцията са свършили добра работа в избора.
Дирижирал е цял сезон,давал е наклон.Това ,че новите предатели са отстранили старите, е блестящ стратегически ход и дисплей на манипулации.

Каква ти е тезата пак,не разбирам?

Повече са епизодите, обикновено по 12-13. И в нашата версия ще са толкова май.
Ами именно и ти това казваш, че новите предатели са излезли по-големи стратези от старите, значи обратното, продукцията не е уцелила с първоначалния си избор. Има британски сезон, където късно съблазнен предател се оказва далеч по-добър от всички първоначално избрани (които си заминават) и феновете неслучайно казват, че е трябвало да изберат него в началото - т.е. смята се за слабост на продукцията. Аз не смятам непременно така, даже според мен най-хубавите сезони са все със сменящи се предатели (иначе гледаме one-man show и няма обрати) и затова тезата ми е, че наистина няма голямо значение какви предатели ще изберат в началото, при положение, че рекрутирането е постоянно и могат да се извъртят по 6 и повече предатели.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 07:21 от Alcor

# 215
  • USA
ОМГ, спри с глупостите.
Цитирай ми къде съм казала,че новите Предатели са по-големи стратези от Първоизбраните?
Мислите ти са хаотични и преиначаваш думите ми.

Ти казваш,че не било от значение първородните Предатели,защото в 3-4 сезона, те били изигравани от Новия избран от тях.
 А аз казвам,че е изключително важно и номер едно по важност кои ще са Първоизбраните,защото те дават тласък на играта,те командват,те гонят и ако Избрания от тях ги изгони,ще е,защото не са преценили добре избора им,а не защото Продукцията е направила грешен избор.

# 216
Разбирам, че е важно да се премерим кой колко добре разбира играта, но си има тема за спойлери и ако още някой разбирач изпляска такъв огромен спойлер за развитието на играта, ще докладвам!

Сега си редактирай мнението, защото не всички искат предварително да знаят какво се е случило.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 06:56 от Дидичка

# 217
Adoralova, добре, това е твоето мнение, а моето е различно и не е глупости. На мен са ми по-интересни сезони, в които има разнообразие и обрати, а не един и същи манипулатор да ги овъртолва от първия до последния епизод. Освен това прави впечатление, че в по-скорошните сезони продуцентите избират и по възрастови групи, а не само по качества.
Дискусията с различни гледни точки е нещо хубаво, според мен.

Дидичка, ако имаш предвид това, което написах излязло от Анна-Мария - изтрих го за всеки случай, ама хайде да не загрубяваме - въпросната информация я написа някой друг в тази тема, на една от първите страници, сигурно още е там! От някакъв подкаст или каквото там беше.

# 218
Колеги , много от нас умишлено не четат всеки под,над , около каст не ровим в инстаграмите , пощите ,бельото , не пращаме детективи и прочие на участниците, с цел да изкопчим някаква странична информация и да се правим на много умни и проницателни с нея. За това , много ви моля, ако имате такава, споделяйте си я в темата със спойлерите . Там детективските умения се ценят високо. Тук искаме да си разсъждаваме , на тема видяното в играта . Благодаря предварително

# 219
Новият имидж на водещия:

След десетина години е същински Владко Мурдаров.

# 220
Изглежда така, защото е нужно за ролята, която играе в предстоящ филм /"Ян Бибиян" под режисурата на Явор Гърдев/.
Хубаво е и да се слуша какво говори.

# 221
Е какво от това? Актьор е, преобразява се. Това не означава, че не е заприличал на Владко Мурдаров така Wink

# 222
Добре, добре. Но не е имидж. Владко Мурдаров е плешив. Joy

Даниел Петканов и Оля Малинова за Играта
https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/koja-e-pech … na-predateli.html

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 09:58 от #RAngelova

# 223
Добре, добре. Но не е имидж. Владко Мурдаров е плешив. Joy

Даниел Петканов и Оля Малинова за Играта
https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/koja-e-pech … na-predateli.html

И тези подсказаха няколко очевидни спойлери, така че който е чувствителен, въобще да не го отваря видеото.

# 224
Ау, много зле изглежда Карамазов. Толкова го харесвам, но тук прилича на дядо.

Общи условия

Активация на акаунт