🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 67 074
  • 1 113
  •   4
Отговори
# 1 110
Като стана въпрос на кого му личало.
В неделя гледах повторението и точно на Георги много му личеше (акцентираше се на неговото лице няколко пъти), че се притеснява. Ако имаше кой да го наблюдава по-внимателно от праведните, щеше да му светне червената лампа.
Е да, но ние виждаме акцентирано каквото ни се показва. А хората около масата е трябвало да наблюдават всички около себе си. Не знам колко хора са способни на това.
Скрит текст:
Ако съдя по себе си, когато примерно съм домакиня на голямо гости, и искам да улавям невербалните сигнали ако на някой нещо не му е ОК - не успявам да следя всички, повече от 3-4 човека ми е просто невъзможно. Може би учителките в детската градина и началните учителски успяват да следят активно повече хора, но и те не мисля, че са в състояние да наблюдават всички.

# 1 111
Аз и затова пиша - ако имаше кой ...

# 1 112
И на тримата им личеше, но когато съм на дивана в нас и знам кои са. Иначе там имаш бързо, мигновено дори, да огледаш първите реакции на всички хора,  а те са доста и се объркваш неминуемо какво кой.
На мен ми направи много лошо впечатление Тома. Избра Боби Лазаров в двойка първоначално, като човек на когото има най-много доверие и се прегърнаха май. После започна да го напада с някакви негови измислени доводи и човекът се защитава, той обаче със злобна усмивка го хапе отново. Разбира се всичките му доводи ние видяхме, че са пълни глупости. Струва ми се глупав, а нападателен.
Ева прави наистина добро впечатление.
Довечера искам Силвия да си ходи. Надявам се обаче Бачорски да не "обуе обувките на Неве", искам да го дразни повече, защото тя е страшен дразнител. Бачора има нужда.

# 1 113

Общи условия

Активация на акаунт