🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 424
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 1 095
Ами той пита един двама какво мислят за Бачорски и те казаха, че не е възможно и ако продължи да говори ще се набиее на очи, че пуска името на Бачорски.
И аз се надявам да е умен и да събира доказателства.

# 1 096
Малко ни в клин, ни в ръкав включване, ама който е бил в отпуск, гледа сега Simple Smile
Яд ме е, че махнаха Мира, не защото я харесвам, а защото гласуваха за нея, тъй като те не я харесват. Какво ви става, хора? Трябва да търсите предателя, а не да гоните хората на биг брадър принцип! Убедена съм, че не са вярвали, че е предател. Тъпо, много тъп ход.
Бачорски ме изненадва, че (ако вярваме на промото) ще иска отсега още да стреля по Неве. Аз също бих предприела този ход, но не в самото начало, а когато въпросния човек се компрометира до такава степен, че трябва да го жертвам. Честно, ще се изкефя от толкова стратегии Неве да го изиграе накрая.
Мирелка не е за тоя формат - няколко гласа срещу нея и вече рев и “жените ме мразят”. На мен ми е симпатична много, но точно заради образа на красивото мило момиче бих я заподозряла, че
може да е предател. И това не значи, че я мрязя или й завиждам.

П.С. Глория беше в самолета онзи ден и много ме сърбяха ръчичките да отида при нея и да я разпитам поне за самото преживяване, не за спойлери, ама пуст срам

# 1 097
  • София
Таман да остане в старата тема, че много-много да не се отваря нататък... Има анонс (текстов) в "актуално" за довечера. По мое мнение няма спойлери, освен очаквания и философИи какво-що за новия епизод. Може да четете спокойно.
Емоционален сблъсък между логика и интуиция в "Traitors: Игра на предатели“
https://www.actualno.com/showbusiness/emocionalen-sblysyk-mejdu- … news_2498655.html

# 1 098
Малко ни в клин, ни в ръкав включване, ама който е бил в отпуск, гледа сега Simple Smile
Яд ме е, че махнаха Мира, не защото я харесвам, а защото гласуваха за нея, тъй като те не я харесват. Какво ви става, хора? Трябва да търсите предателя, а не да гоните хората на биг брадър принцип! Убедена съм, че не са вярвали, че е предател. Тъпо, много тъп ход.
Бачорски ме изненадва, че (ако вярваме на промото) ще иска отсега още да стреля по Неве. Аз също бих предприела този ход, но не в самото начало, а когато въпросния човек се компрометира до такава степен, че трябва да го жертвам. Честно, ще се изкефя от толкова стратегии Неве да го изиграе накрая.
Мирелка не е за тоя формат - няколко гласа срещу нея и вече рев и “жените ме мразят”. На мен ми е симпатична много, но точно заради образа на красивото мило момиче бих я заподозряла, че
може да е предател. И това не значи, че я мрязя или й завиждам.

П.С. Глория беше в самолета онзи ден и много ме сърбяха ръчичките да отида при нея и да я разпитам поне за самото преживяване, не за спойлери, ама пуст срам

Даже не разбрах от де дойде да гласуват за Мира. В началото на епизода нещо.нарочиха Бобито. Невито също доста се поддаде и очаквах някой от дях двамата или оня илюзионист. Ами тя Мира една невзрачна беше.

Да бъда честна съдейки по Ева, ако тя се води журналист. Журналистиката ни е много слаба. Ич я няма Ева горката, тичка й да е блонди.

# 1 099
Как откъде дойде за Мира, от Бачорски дойде. Хитро и подхвърли името и те му налапаха въдицата, а той бодро и по джентълменски се измъкна като каза, че понеже за три минути много я е опознал и харесал, няма да гласува за нея. Само първия път обаче, за втори нищо не е обещавал.

В социалните мрежи имаше дискусии, че винаги първи са нарочени възрастните жени и са недооценени, нехаресвани, скучни и безинтересни за публиката. Българите не харесвали жени над определено възраст и те били канени само за бушони.
Вие какво мислите по този въпрос?

# 1 100
Всъщност Ева единствена се усъмни в Георги, каза и за Неве.

# 1 101
Ева беше единствената, която заподозря Неве и Георги...
Каза, че само те са си променили физиономиите след свалянето на маските.

# 1 102
Аз пък досега в лицето на Ева виждам добър играч. Да не говорим, че ми е сред фаворитите за наградата.

# 1 103

Точно това повтарям и аз от предния епизод насам. И не съм съгласен с тезата, че Бачорски манипулирал другите да изгонят Мира. Щяха да я изгонят и без него, просто им е такъв акъла и се вижда, че разсъждават в категориите на Биг Брадър, особено по-младите риалити звезди.

Също така не мисля, че Неве се е издала толкова, даже много ловко и по актьорски майсторски се измъкна от ситуации, в които много други биха се оплели. На Бачорски повече му личи, че е предател, те го заподозряха няколко човека, а Неве не чак толкова.

# 1 104
  • Другата България
За момента Ева е един от най- адекватните играчи във формата.

# 1 105
Ето какво видях аз:
Спрягаха се Боби, Мирела и Мира и това си излезе на масата.
Мира може би Бачорски я засили, но хората бяха забелязали, че говори по всички други тема, освен за играта, примерно има момент в епизода, където тя си говори за Шандор Петьофи нещо.
След играта останалите по понтони праведни се светнаха, че са се прецакали и решиха да целят по някой с щит. Мирела и Мира остават от тримата заподозрени, че Боби и той слезе.  
Стара или не, Мира не се защити добре на кръглата маса и си личеше, че на Мирела и пука доста повече да остане в играта.

п.п. Целта на праведните не е да се изгонят предателите най-скоро възномжно, а да се изгонят преди края на играта.
До финален етап, като се изгони един предател, се вербува друг, та файда много няма (осен, ако не се надяваш да вербуват тебе).

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 16:24 от Одри ♡

# 1 106
Според мен и тримата предатели си смениха физиономиите след сваляне на маските, най-много Бачорски Smiley Но пък може там на място да не изглеждат толкова очевидни нещата, особено както някой спомена, че Бачорски често почервенявал, и може вече да приемат това за естественото му състояние.

# 1 107
Аз само не разбирам какво ще донесе това предателите да почнат да се топят един друг?
Очевидно Бачорски ще иска да разкрият Неве, тогава ще трябва да вербуват още един предател или да останат само двама.
Ккаво ще му донесе това, ок ще изгони Неве, но защо си мисли, че следващия ще е по ок.

# 1 108
Като стана въпрос на кого му личало.
В неделя гледах повторението и точно на Георги много му личеше (акцентираше се на неговото лице няколко пъти), че се притеснява. Ако имаше кой да го наблюдава по-внимателно от праведните, щеше да му светне червената лампа.

# 1 109
Абсолютно! Георги като му споменаха името като потенциален предател, толкова издайническа физиономия направи. Чудя се как му се размина. Наистина - повечето там гласуват на принципа кой не им допада и кой им излъчва нещо предателско някак си чисто духовно, а не на база логични разсъждения кой се държи подозрително като предател. Само за Неве се усетиха, но после минаха на Мирела, и някак си накрая изгониха Мира, без никаква логична причина.

Общи условия

Активация на акаунт