🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 424
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 1 080
Възможно е и това да го има в някои версии или да е било в първите сезони (избледнели са ми спомените) и после да са го модифицирали. Мисля че имаше и случай когато участниците успяваха да спасят двама от тримата отпаднали и само те се връщаха в играта но не помня къде точно

# 1 081
По спомени и без справка - в сезон 3 на британското издание единият от завърналите се стигна почти до финал, дали не беше и сред финалистите дори. Т.е., не просто имат шанс да се върнат първоначално изгонените, но имат и шанс да стигнат много напред. Но не очаквам в утрешния епизод да играта за връщане, по-скоро следващия вторник.
В сезон 1 на UK единият завърнал се стигна почти до финала, но тъкмо го бяха превърнали в Предател и оригиналният Предател му намаза ските.
Реално колкото губят, толкова и печелят - всеки ден, в който не са в играта, се спасяват цели два пъти от отпадане (убийство + изгонване).

# 1 082
Чак сега се замислих, но знаем ли в нашия сезон дали ще има оракул и дали последните 5 ще разкриват ролята си при изгонване? Thinking

# 1 083
Ох, много ще се изкефя Бачорски да се наиграе и да го разкрият бързичко.

# 1 084
  • София
Този оракул къде го е имало изобщо, от 6 изгледани сезона не съм го видяла никъде?

# 1 085
Оооооо, точно почнахме да го гледаме с моя. Много ми допада, страшни дискусии въртим.
Ева много ме дразни. Има егати обърнатите разсъждения. Не знам защо избраха Георги за предател, ич го няма горкия. Бачорски го гледах в "Муха в супата", хитро играе той.
Праведните тръгнаха много силно, много близо бяха, амаааа нещо се опетлаха. Много си мислех, че Боби ще отгърмят.

Мисля си че Гъмов е следващия. Повече на него клоняха.

# 1 086
Този оракул къде го е имало изобщо, от 6 изгледани сезона не съм го видяла никъде?

От 3-ти сезон на британците и американците го знаем може би повечето, но погледнах в Traitors Wiki, че за пръв път се е появил туиста във втори сезон на Норвегия.

Ето държавите, в които се е появявал туиста:
Скрит текст:

# 1 087
И аз очаквах някакви роли да има, но ме съмнява в този сезон да ги дадът. Вече стартира предаването. Нека да видим как ще му потръгне.

От 3-ти сезон на британците и американците го знаем може би повечето, но погледнах в Traitors Wiki, че за пръв път се е появил туиста във втори сезон на Норвегия.

Ето държавите, в които се е появявал туиста:
Скрит текст:

# 1 088
  • София
Доста от участниците не познавам, но няма нито един който да ми е антипатичен с едно единствено изключение - Оля. И онази дето много се натиска да се разпорежда е на път. Водещият е топ!
Може би имаш предвид Искра 😉

# 1 089
По скоро Даяна ли, Дияна ли! Тя много акъл дава.
Искра не ми прави повече впечатление от всички останали.

Доста от участниците не познавам, но няма нито един който да ми е антипатичен с едно единствено изключение - Оля. И онази дето много се натиска да се разпорежда е на път. Водещият е топ!
Може би имаш предвид Искра 😉

# 1 090
Оля имам предвид въпреки, че в момента е извън играта. Помня я от студиото с ергенките. И тогава ми стана антипатична.

# 1 091
Оля не води студиото с Ергенките.

# 1 092
Не води в последните 2-3 издания от миналата седмица. Но в първите две седмици беше редом до Яна Донева (водещата) и почти не даваше думата на никого. С неприятния си диалект и с логореята... то просто беше неприятно за слушане и гледане. Поканили 4 гости, говори само Оля.

# 1 093
Чудя се защо Антон който разконспирира Бачорски още в самото начало, вече не говори същото за него?

# 1 094
E, защото е объркан, кой знае със сигурност какво точно става? Освен това се надявам да е достатъчно хитър, да си мълчи и да се ослушва и да не атакува директно Бачорски, защото веднага ще бъде нарочен и убит. Бачора видяхме не ги бави хич. Антон е журналист и мисля, че знае кога какво да говори и най-вече как да слуша, за да извлече информация и да я използва по правилен начин.

Общи условия

Активация на акаунт