Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 699
  • 35
  •   10
Отговори
Здравейте!Годеникът ми се премести в къщата която ще живеем в бъдеще. Преди това живееше с родителите си. Понеже всички са на работа,днес ме помолиха да отида до къщата на свекърва ми,за да взема едни документи. Снощи го накарах да се обади и да каже, че аз ще отида за документите. Отидох. Взех документа и годеникът ми ме помоли да му взема някои вещи.(Иначе щях само да отворя входната врата да взема документа от шкафа и да си тръгна) Влезнах в стаята му е какво да видя-леглото му разхвърлено и върху леглото опънат сутиен на свекърва ми. Спала е там и си е оставила бельото. Нещо не ми хареса този случай. Имат огромна спалня+дивани,а леглото на годеникът ми е малко. И след като си тръгнах в главата ми изплуваха едни думи на годеника ми: "Майка каза,че ще ме ревнуваш от нея".Моля да ми кажете дали всичко това е нормално или не.

# 1
Жената по безброй причини може да е спала в тази стая. Не си мислите, че всичко се вътри около вашите отношения и вас. Къщата си е нейна и може да си спи където си пожелае. Нали годеникът живее на друго място??

Давам пример - може да е по-топла стаята и да си спестява пускането на парно, може да се е скарала със съпруга си, ако има такъв. Може да я боли гърбът и тази стая да има по-хубав матрак. Хиляди неща...които общо взето не ви засягат. Ако дойде във вашата обща спалня и си остави сутиена, разбирам да го разсъждавате.

# 2
И не ти мина през акъла, че може би няма желание да спи с мъжа си и най-накрая е доживяла отрочето да се изнесе, че да им стая? Или просто матракът му да е удобен? Или да е сгъвала пране??

# 3
Или мъжът и хърка?

Всъщност опитвам се да разбера мислите на авторката, но нещо не ми се получава. За какво е темата?

# 4
На първо четене ми излизат няколко възможни причини- свекървата вече спи в новоосвободената стая, свекърът хърка, или двамата даже.
Стаята се ползва вече за склад/дрешник. Аз си суша сутиените в легнало положение, да не губят форма.
Има ли някаkви индикации за нещо нередно?

# 5
Той не живее там, не разбирам за какво става въпрос в тази странна тема?? 🤡

# 6
  • София
Сигурно ли е, че сутиенът е на свекървата, а не на някое гадже на годеника или на гадже на свекъра?
Иначе жилището си е нейно и ще спи и ще си държи нещата където си иска.

# 7
Има и друг вариант, но да се надяваме, че не е той. Аз лично не намирам логика, да ходи да се спи в детето на леглото след като се изнесе. Най-малкото или стаята се променя тотално, или стои оправена ако се прибере за малко да има къде да си почине. Ако все пак се наложи да се използва, тогава по принцип се казва това. Но пък хора всякакви.

# 8
  • София
Всъщност опитвам се да разбера мислите на авторката, но нещо не ми се получава. За какво е темата?

Темата е, че скоро ще има свекърва, от която й се иска да се оплаква, ама не може да измисли от какво точно Joy

У нас в момента пижамата ми е върху леглото в стаята на сина ми, който се изнесе от нас преди 5 години. Сутринта не исках да будя мъжа ми, че ставах рано и си взех дрехите и се облякох в синчовата стая и си зарязах пижамата отгоре. Да не дава господ някой да съди за мен от това. Joy

# 9
Мъжете на възраст хъркат, не може да се спи, особено, ако жената спи леко. Най- после жената се е почувствала спокойно и свободно в дома си и... Изведнъж я заподозряни в Едипов комплекс. Понеже годеникът казал, че щяла да ревнува от жена му. Дано не ми се случи някога, че и аз имам син.

# 10

Темата е, че скоро ще има свекърва, от която й се иска да се оплаква, ама не може да измисли от какво точно Joy

У нас в момента пижамата ми е върху леглото в стаята на сина ми, който се изнесе от нас преди 5 години. Сутринта не исках да будя мъжа ми, че ставах рано и си взех дрехите и се облякох в синчовата стая и си зарязах пижамата отгоре. Да не дава господ някой да съди за мен от това. Joy
Разбирам да е така. Но знаейки,че ще идва годеницата на синът Ви няма ли да си приберете дрехите,няма ли да Ви е неудобно? Все пак всеки си има стая.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 17:02 от FB779316BGM

# 11
  • Melmak
Аз пък ще кажа, че на мен ми се вижда неприятно. Ок, нейния дом.. ама сутиените да са в стаята на сина ѝ…

# 12
Мина ли ви през ума, че бъдещата свекърва може да има близки отношения с годеника, или че се държи твърде освободено с него? Какъв точно е проблемът, че е преспала там и има свои вещи в стаята? Нали господинът вече не е там. Честно казано, не е ваша работа кой къде спи и дали си оставя бельото на видно място.

# 13
Е нали каза, че не се е предвиждало да влизаш.

Синът се е изнесъл, жената спи в стаята когато си иска. Нищо ненормално не виждам. Боже, ако бяха гащя, какво ли щяхме да четем.

# 14
Бягай и си търси друг годеник! По възможност без майка, или ако няма как поне да не носи сутиен!!!

Общи условия

Активация на акаунт