🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 47 524
  • 891
  •   58
Отговори
# 300
  • София
И мен не ме впечатли толкова НЗ 2.

# 301
Здравейте, хора! Нямам търпение да започне The traitors! Това е реалитито, което чаках! През миналите години изгледах доста подобни реалитита в Нетфликс буквално на един дъх, а дори не знаех за съществуването на The traitors. И всеки път, когато свърши някое, ми е тъпо, че ще трябва да чакам за нов сезон. В момента гледам някои от чуждите сезони на The traitors, изгледах първи на Австралийския и UK S01 и просто нямам търпение да видя нашите какво ще сътворят, още по-вълнуващо ми е, че са познати лица и малко или много ги познаваме като личности. Австралийския сезон го изгледах в ютуб, а UK в dailymotion. Вие къде гледате старите сезони? В dailymotion има доста, но липсват епизоди и има ужаааасно много реклами.

# 302
Вие къде гледате старите сезони?

Погледни в първи пост.

# 303
Много благодаря! Извинявам се за пропуска. Златни сте!

# 304
Ще гледам другите формати, че не ми е ясно още, но харесвам няколко от участниците.

# 305
  • София
Гледам Владо в 120 минути. Излезе, че едва ли не той решава кои са предателите. Дообрее. 😂

# 306
И аз го гледах, Владо бил впечатлен много от актьорската игра на един от предателите. Чак по едно време се замислил дали самият той би могъл да го изиграе толкова добре и каза, че нямаше да може.

# 307
  • София
Добре си изигра ролята 😂. А и Светльо се държа “джентълменски” - не се опита да го подхлъзне 😉

# 308
Сега приключих гледането с участието на Владо. Ето, че може да се представят нещата в играта и без да издаваш важни обстоятелства  свързани с участниците.

# 309
  • Другата България
Владо е класа. Heart

# 310
Ето и линк за Главната роля с Владо в 120 минути

https://www.btv.bg/shows/120-minuti/v-glavnata-rolia/v-glavnata- … -karamazov-2.html

# 311
След първите сезони на  UK, Австралия и Нова Зеландия, мога да кажа че първи сезон Нова Зеландия засега води в класацията ми за най-добър сезон.

Но те са толкова много, че не знам колко още мога да погълна преди нашия да започне.

Хубавото на   NZ S01 е, че показаха, че известни лица и такива, които се познават не пречи на играта, даже става още по-интересна. Всички бяха много в играта и просто удоволствие да ги гледаш.

Не ми се гледат предварителни интервюта, ще оставя играта да говори за участниците.

# 312
След първите сезони на  UK, Австралия и Нова Зеландия, мога да кажа че първи сезон Нова Зеландия засега води в класацията ми за най-добър сезон.

Но те са толкова много, че не знам колко още мога да погълна преди нашия да започне.

Хубавото на   NZ S01 е, че показаха, че известни лица и такива, които се познават не пречи на играта, даже става още по-интересна. Всички бяха много в играта и просто удоволствие да ги гледаш.

Не ми се гледат предварителни интервюта, ще оставя играта да говори за участниците.

В Нова Зеландия сезон 1 всички наистина бяха много уважителни и галантни един с друг, според мен лично липсата на драма и емоции прави сезона твърде монотонен, но друго исках да кажа - това че се познават породи някои ситуации, които за съжаление ще гледаме и при нас. Например, "аз теб те познавам, ама ти обикновено не се държиш така, значи си предател" (и си беше така всъщност) или "ние с него се знаем от 20 години, той не може да е такъв". Това е т.нар. meta-gaming, или когато връзки и ситуации извън играта имат влияние на самата игра. В нашата версия ще го има също. Затова е по-интересно хората да не се познават.

# 313
  • Другата България
Откъде знаеш, че ще го има?

# 314
  • София
Според мен също ще го има, защото голяма част от играчите се познават.

Общи условия

Активация на акаунт