🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 690
  • 915
  •   51
Отговори
# 285
Мисля, че само на старта ще има по един епизод в два поредни дни. След това ще е един път седмично, което мен ме устройва, като едната причина е, че ще се излъчва по-продължително време. Да си се насладя хубавичко на всичко в Играта и да я чакам всяка седмица с нетърпение. Blush Heart Eyes
За какво ми е да я изтупат за две-три седмици на екран и айде? Тц, не ща.

# 286
Изглежда много обещаващо. Играли сме подобни формати с приятели (тип Мафия и подобни) - и това е нещо учудващо забавно. Може после с месеци да се сещаш за някакви ситуации. Хората са много различни и по съвършено разнообразен начин се държат, когато са поставени в различните роли. Това много обогатява с времето разбирането ни за превъплъщенията на човешките характери. Абе, забавно е. И примерите от съществуващите Traitors сезони изглеждат страшно добре. Нашият списък участници също е доста любопитен. Няма да имам много време да гледам разни такива предавания тая есен, но сигурно ще хвърлям око поне на това.

# 287
  • Разпиляна във въображението
Във фейсбук - https://www.facebook.com/traitors.btv

ИГРА ✨ Гледай на живо в София премиерата на #Traitors: #ИграНаПредатели!
📺 На 16 септември започва най-мистериозното риалити в ефира на bTV, а ти можеш да си сред малцината, които ще го гледат първи – на ексклузивната премиера в София, часове преди старта в ефир.
🔍 Как да участваш:
👉 Харесай страницата Traitors: Игра на предатели
👉 Тагни в коментар човека, с когото би гледал премиерата на живо!
🎫 3-ма късметлии ще спечелят двойна покана за събитието на 16 септември!
⏳ Играта е активна до 23:59 ч. на 11.09.2025 г.
📣 Победителите ще бъдат обявени на 12 септември в коментар под този пост.

# 288
Кой ще познае първи, кой ще бъде в Главната роля в 120 минути в неделя?

# 289
# 290
Отец Ередия в ролята на водещ.

# 291
Ники Николов?

# 292
  • София
Карамазов ще е, гледах рекламата.

# 293
Да се чувства предупреден - никакви спойлери! Bulb
Laughing

# 294
  • София
Уфф, голям съм кърък. На 16.09. ММ има рожден ден и ще пропусна старта. Къде и кога ще качат запис на предаването? Дали ще е преди втория епизод 🤔. “Заричам” се да не чета в темата преди да гледам 😉

# 295
С връщане назад, с интерактивната телевизия. Аз ще съм в чужбина и ще изпусна, но после ще се навакса Grinning

# 296
Обикновено качват епизодите на БТВ плюс скоро след излъчване. Но има адски много реклами.

# 297
Гледайки ирландската версия в реалния интервал на излъчване, стигнах до заключението, че това няма как да проработи у нас с един епизод седмично, ако участниците са непознати. Дори и при 4 дни отстояние между епизодите абсолютно се забравят лица, имена и истории, а представям си какво ще е при 7 дни. Тази година ще върви, защото са познати вип-ове, но ако смятат да правят втори сезон с неизвестни хора, необходимо е да променят ритъма на излъчване. Дълбоко не вярвам зрителите (особено във вечерен час на две ракии) да си спомнят за 20+ случайници от миналата седмица.
Апропо, в Ирландия - държава със сходно на нашето брой население - рейтингите били 1.2 милиона. И това можем само да си го мечтаем.

# 298
  • USA
Изгледахме НЗ сезон 2 - в общи линии не ми допадна.
От всички,които гледах досега - 6 международни сезона, френския 3 и 4 са феноменално добри. И откъм комедийни елементи и откъм френска деликатност и възпитаност.

# 299
  • España
Да и на мен френските 3 и 4 най-много ми харесаха . Между другото , тази седмица започна и новият сезон 5.

Общи условия

Активация на акаунт