🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 51 225
  • 951
  •   30
Отговори
# 270
Така, официално, шоуто ще започне чак на 16 септември, вторник от 20:00 ч.
Защото са малко епизоди, може би са изчислили, че епизодите им ще свършат доста преди 1 декември и затова протакВат Grinning Ако са 12 епизода, ще завършат на 2 декември.

# 271
Е@си тъпанарите са тия от БТВ...

# 272

Стратегията иначе аз я виждам по този начин:
- Предателите да си играят добре ролята, да не привличат внимание и въобще да не улесняват по никакъв начин праведните
- Праведните да са наблюдателни, да обсъждат с другите праведни, но без да се набиват на очи, защото бързо ги елиминират и малко поне да мислят и да има ДеДукция.

Това няма как на практика да се случи, защото Праведните, не знаят кои са другите Праведни

Да не се набиват на очи ли? Така е, тя не знаят къде дебне Предател, но все пак си обсъждат - няма как всички да си мълчат, за да не ги чуе някой Предател.

На Праведните им е много трудно, който оцелее е хем късмет, хем тактика и взаимоотношения.

# 273
Да си праведен си много прецакан , като цяло.. Защото не можеш да влезеш под кожата на противника, когато не знаеш кой е той. Разпитал главно на милостта на предателите. Когато не се набиваш на очи понякога ставаш мишена и за правени и за предатели. Ако си твърде шумен пак. Освен да направиш хода на Бориса от Къртицата да влезеш под кожата на някой предател без да подозираш, че е такъв с доза късмет и той да ти пази гърба и ако е възможно да те вербува по-нататък.
Трябва да си добър в социалната игра и това пак не е гаранция.

# 274
Да си праведен си много прецакан , като цяло.. Защото не можеш да влезеш под кожата на противника, когато не знаеш кой е той. Разпитал главно на милостта на предателите. Когато не се набиваш на очи понякога ставаш мишена и за правени и за предатели. Ако си твърде шумен пак. Освен да направиш хода на Бориса от Къртицата да влезеш под кожата на някой предател без да подозираш, че е такъв с доза късмет и той да ти пази гърба и ако е възможно да те вербува по-нататък.
Трябва да си добър в социалната игра и това пак не е гаранция.

Може би затова е най-награждавана реалити игра, защото няма гаранции за нищо и трябва да са много пластични хората в социалната игра, но както ти писа, нито твърде шумни, нито тихи ... Предателите и те много лесно горят ако някой ги усети и е по-добър от тях в социалната игра, изхвърчат внезапно и те. Вербуваните са доста интересни персонажи и много бързо се оправят в новото поприще.

# 275
  • София
На мен в това ми е надеждата, че много "моралните и мразещи лицемерието" - поне един такъв от участниците знаем, че има (не коментирам реално колко е така, а какво поведение показва, когато е пред публика) - при подбрани добре предатели - бързо ще изхвърчи. Същото важи и за прекалено пасивните, за очевидно супер близките и т.н. - добре избрани предатели (дори и да отпадне някой/някои от тях) - биха направили играта супер интересна и запомняща се.
Сега остава и масовата българска публика да приеме, че в това предаване няма да спечели "най-добрият и достоен, който мачка в игрите" ( не че в другото така става, ама отделна тема) и всичко ще е точно.

# 276
Едно много важно нещо, свързано с информацията, че има хора в каста, които категорично са казали, че не трябва да бъдат предатели, не видях сякаш точно да се изкоментира - какво става, когато дойде време за вербуване? Продукцията ще каже - този може, този не може? Или направо да им кажат кого да вербуват, то може би опциите им няма да са много, особено ако голяма част от тези, които нямат проблем, отпаднат преди това. Няма вариант в този случай продукцията да не се намеси по някакъв начин, дори да не е директно с избора.

# 277
Ако избраният за вербуване откаже да стане предател, просто ще бъде убит.

# 278
Продукцията обаче няма изгода да се отказват много вербувания. 1-2 може, но ако е пълно с каст от хора, които не искат да бъдат предатели заради имиджа си, то как ще се запази нужната бройка предатели до края. Все си мисля, че ще подбутнат да се избере някой, който знаят, че би приел.

Но и това го има, че не знаем реално колко са тези, които категорично не искат, та може да са преценили, че няма да са в минус за предаването. Дано да са били малко, че да не се стига до намеси.

# 279
Все пак е имало разговори и преди да се съгласят да участват, не вярвам да са много тези, които никога не трябва да стават предатели иначе от продукцията сами се прецакват.

# 280
Изобщо не ми е такова мнението.
Скрит текст:
В смисъл за Моли не споря, но човекът си изигра перхестно играта от началото до край, изгони си всички конкуренти и почти никой не го заподозря. За мен е много по-добър сезон от 1, в който Уил стигна като с магия до финала, където видимо не му издържаха нервите и сам се издаде.
Не съм гледала сезон 2, но за сезон 1 съм напълно съгласна.
Скрит текст:
Аманда беше перфектен предател, чак не проумях как допусна да гласува срещу този, когото по-рано беше посочила като най-доверен. Малкото камъче обърна колата.
Уил игра подло и това му изяде главата, защото явно не е такъв като човек и буквално на последния тур се самосаботира. Ако беше по-обран в предни кръгове и не беше изхвърлил и тримата си "колеги", може би нямаше да е толкова пренавит.

Определено в този сезон симпатизирах повече на Предателите. Сега мисля да изгледам US 1, даже и за 2 сезона може да имам време щом бавят нашето.

# 281
Не разбирам защо е изтрито и моето мнение, и това на sea.sea, като в основната част буквално имаха по 1 изречение и всичко останало беше маркирано като спойлер…
Изобщо не ми е такова мнението.
Скрит текст:
В смисъл за Моли не споря, но човекът си изигра перхестно играта от началото до край, изгони си всички конкуренти и почти никой не го заподозря. За мен е много по-добър сезон от 1, в който Уил стигна като с магия до финала, където видимо не му издържаха нервите и сам се издаде.

Според мен тук се разминаваме, защото подкрепяме различни отбори и аз по-скоро сравнявам неговата игра спрямо играта на праведните, а не спрямо играта на други предатели. Grinning
Скрит текст:
Иначе със сигурност е по-добър предател от този, който остана последен в сезон 1. А и също така не оспорвам, че добре го изигра да си остави тази глупавичката докрай и тя да гласува заедно с него. Но на този другият, който си тръгна преди да останат тези последните двама определено доста по-рано му се изясни кой е предател.

# 282
Според мен е умен ход. Немалко вече ще са се отказали от игрите до тази дата.

# 283
Току - що обявиха официално старта на Трейтърс - 16 семптември 20ч.

# 284
  • София

И на 16 и на 17 ще има епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт