🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 43 685
  • 831
  •   76
Отговори
# 330
То трябваше вече да сме гледали първите два епизода, но уви...БиТиВи...ни прецакаха

# 331
Иван Юруков е дал интервю днес в bTV. Който не иска спойлери, да го пропусне. Според мен и той се поиздаде.

# 332
Е има си хас да не се изпусне. Както казваше Крис Ненков в “Къщата на инфлуенсърите” (“имах си аз”).

# 333
Да, аз го гледах, поизпусна се.

# 334
В кое предаване е било това интервю?
Нямам търпение да започне вече предаването.
От начина на заснемане на рекламата съм си въобразила, че ще е най-интересно от всички стартиращи в този сезон.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 00:13 от Morkovelka99

# 335
В кое предаване е било това интервю?
Нямам търпение да започне вече предаването.
От начина на заснемане на рекламата със си въобразила, че ще е най-интересно от всички стартиращи в този сезон.
В Тази събота и неделя.
Аз ще простя на БТВ изпусканията на безобидно инфо, толкова много искат да си рекламират формата, че няма как да спрат лицата да гостуват и да говорят за него.

# 336
А в чуждите издания даже и на победителя му изплащат наградата чак след като излъчат всички епизоди. Ха е издал нещо, ха не си е получил парите. GrinningGrinning

# 337
Много обичам спойлери по принцип, обаче за първи път искам да не знам нищо. Искам да се вкарам в играта така да се каже. Та Юруков ще го пропусна в това интервю.

# 338
И аз нямам търпение да започне. Не съм гледала и не искам да знам нищо предварително.

# 339
  • España
Много обичам спойлери по принцип, обаче за първи път искам да не знам нищо. Искам да се вкарам в играта така да се каже. Та Юруков ще го пропусна в това интервю.
И аз така. Поради това не съм гледала нито едно интервю с участници . Само на това с Владо може да хвърля едно око , че много го харесвам 🤪.

# 340
Никъде нищо  не съм гледала аз, само рекламата в социалните мрежи и по телевизията. Обаче ми стана интересно какво пък толкова може да е издал и ще го гледам.

# 341
За най-нетърпеливите: Промо-статия на бТВ, в която напоително се обяснява какво ще видим в първия епизод и каква е първата мисия. Спойлери в текста няма, но пък има изобилие от снимки, включително и много ясна снимка на фигурите на предателите (с пелерините), та може да се правят последни догадки преди старта.
https://www.btv.bg/shows/traitors/news/vlado-karamazov-razpredel … chasa-po-btv.html

# 342
  • Другата България
Аз вече забравих кои бяха участниците......

# 343
  • София
То по-добре да не ги помниш 🤣

# 344
И аз се изненадах като видях Даяна в едно клипче, доста се забавиха...

Общи условия

Активация на акаунт