Владо - мой любимец ме забавлява с това расо и огърлица - същински отец Ралф от " Птиците умират сами"
Само защо толкоз бързо отпадна другият ми любимец- Иван?! Според мен щеше да има доста точни попадения. Обаче тук имам лека критика към продукцията- още в промото имаше спойлер, като изобщо не го показаха в следващия епизод, а и начина на изписване на първата буква в името си беше като за Иван, и бях сигурна, че ще е той, въпреки драматичното начало на закуската. Въобще концепцията е малко като в някое крими- всички заподозряни затворени на едно място и се търси кой е убиецът, та като един Поаро почваш да анализираш кой какво на кого и как е казал или погледнал.....
Предателите като за втори епизод добре се справят, някак си Бачорски с неговата лекота да манипулира хората ми изглежда като да е такъв умел и в реала. Много искам скоро да ударят някой със щит и така да се изложат на риск. Приятно съм изненадан от Ева, и много неприятно от Искра- не мисля, че успешните адвокати са толкова кресливи и груби, но след като е участвала в "Съдебен спор", защо ли се учудвам на държанието й. Любопитно ми е как е рейтингът, ММ снощи казва"Пак ли гледаш тази говорилня, пълна с кокошки", но той по принцип повече харесва филми. И, така оставам в очакване на следващите ходове, няма да ми липсват екзалтираните коментари на Силвия, предпочитам да видя още малко от Гъмов. 

Препоръчани теми