🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 45 148
  • 836
  •   57
Отговори
# 825
Включвам се и тук само с един изгледан епизод за сега- вчерашния. Аз само игри на волята следя и с този не знам как ще лавирам и насмогвам, съчувствам на тези, които следят повече от два формата Grinning
Нищо не знаех за предаването, дадох му шанс основно заради водещия. Карамазов си е Карамазов, фаворит ми е още от сървайвърите. И тук не разочарова- страхотен.
Формата ми се струва интересен като замисъл, харесва ми и нашенското изпълнение, без да имам база за сравнение с чуждите все пак. Локацията е супер. Каста като цяло по- скоро ми допада с някои изключения. Бачорски имам чувството, че само от хладилника ми не е изскочил. От тримата избрани за предатели, в ролята ми допада само Жорката. Ана- Мария и Мая имаха добър потенциал за това също. Първата си е умна и наблюдателна с добра преценка в повечето ситуации, Мая беше сив кардинал и в 100-те гривни.
Яд ме е, че Диляна и Георги така без време отпаднаха. Момичето, което ги избра не го познавам,на мисията ми се стори дразнеща и мрънкаща.
Утре ще гледам днешния епизод, за сега се очертава интересно. Заснемането и монтажа също са на много добро ниво.

# 826
Как може след толкова грешки от страна на Неве тя да оцелее??? Да се стягат Праведните! Надявам се, че ще им светне лампичката, когато на сутринта след убийството само един от “кандидатите за убиване” сподели, че е получил писмо. Ще трябва пак някой от Предателите да вдигне ръка. Ще е съвсем подозрително, ако отново Неве го направи, но дали Георги и Бачорски биха го направили и дали предварително са го изговорили тримата, че трябва някой да го изиграе, предстои да видим. Simple Smile

Допълвам се: Това би им свършило работа само още две сутрини. На четвъртата някой ще трябва да повтори и тогава вече съвсем ще свети в червено “е защо просто не са го убили??”. Макар да ми се струваше рано предателството на Бачорски към Неве, което загатнаха в промото за следващия епизод, май си идва точно навреме. И най-лесният ход ще бъде, ако уговори Георги никой от тях да НЕ вдигне ръка като втори, получил писмо.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 00:04 от dreamy123

# 827
Бачорски прави играта интересна засега! Само, че ако тръгне срещу Неве му гарантира, че и на Георги ще му светне лампичката!
В крайна сметка са трима, не може Бачорски еднолично да решава кой да убиват. Гъмов ми се гледа още малко, дано не е той!

# 828
Изобщо не ми се гледа Гъмов, абсолютно безинтересен. И Неве ме дразни, Бачорски май този път уцели предаването. Личи си, как е стигнал до тук в бизнеса. Иначе съм за Жорката, готин и умен.

# 829
# 830
Много ми е странно как никой не се надочва към Жорката. В американските сезони на формата сред предателите винаги има участници от Сървайвър или Биг Брадър. Според мен идеята на продуцентите е сред тях да има поне един опитен стратег. Аз бих се насочила веднага към хората от Игрите или от Острова. Като от тримата там резюмето на Мирела от Игрите отговаря най-малко на профила на предател.

# 831
Интересен епизод заради играта, всички бяха в шах и лесно се поддадоха ...

Но:

Неве оцеля, защото Бачорски и Жоро свършиха всичката работа да стрелят по Мира, за да отклонят вниманието от Неве, но тя на конклава не им съдейства, има си някакви нейни стратегии.

Махането на Иван - имаше смисъл само за Бачорски, там той затова си замълча.

Неве сама се сготви с писмото, с думата "шок" след махане на маската ...и още един момент, помните ли ...когато Ева й говореше, че било гадно че изгонили праведен и Неве й казва "Ами мислете малко, мислете ..." - аматьорска грешка, сама се дели от групата на праведните.

Бачора и Жоро са прекалено активни за предатели и много явно атакуват, ако не спрат скоро ще ги усетят, че те пускат имената за масата. Но и двамата играят много добре, Неве обаче е отбор сама и реално е заплаха за тях двамата.

Не е нетипично предатели да се захапят още първите епизоди.

За Мирела познах, че ще е на топа на устата, предателите и нея я спасиха неволно, но тя им остава за параван.

Онцова, Онцова - при първото име на Праведен, което каже че го подозира и изхвърча, ще набеди така човека с името - такива трудно оцеляват и ги убиват, но пък Праведните никога не се съмняват в тях, защото са като прокурори.

Боби - ех щеше да е идеален предател, толкова мил и добър, не знам как се оказа и той в кюпа.

Образът на Бачора може да ви изненада, имаше един такъв в един сезон дето беше най-шумния, най много хвърляше имена, но заради харизма и социални умения не беше заподозрян нито веднъж.

Иска ми се да махнат Силвия, Гъмов е безгласна буква засега и не е интересно да го махат още. Владо обаче нека си ходи, не виждам кой знае колко да им помага в игрите като 30 мин иска да ги подрежда по височина.

# 832
  • София
Хайде на новата анкета! 😊
Надявам се да ви е интересна. Следващата във вторник с новата тема.

Успях и да ви изчета.
Много сте изписали през тези два дена. Браво, така трябва.

Имаме и рекорден брой онлайн маймунки на клона от четирите водещи формата по двете ни национални телевизии за този есенно/зимен ТВ сезон. 😊

Отново интересен епизод! 🙂
Но то с тази сериална динамика празно няма да има.
Даже благородно завиждам на онези, които ще изгледат формата по-късно през зимата или догодина, когато всичките 11 епизода ще са вече налични и няма да се налага цяла седмица чакане. 😆

Тюх, не познах. Нито за Даяна, нито за Йордан. Ама за Иван нямаше откъде да знам как е сглупил, като е разконспирирал Бачорски на ушенце. Е, какво очаква?
Но как може да допусне такъв гаф и да не сподели с никого за подозрението си? Чак не мога да повярвам, сериозно! Няма да се учудя ако Антон лъже, че Иван не му е споделял нищо и е къртица. А може да има и още безгласни букви, къртичета. Не знам...
Радвам се обаче, че не познах за Даяна, защото това показва, че тези участници са надраснали онова мислене (което си го има за всички формати по света) - гърмим в началото по дразнителите и явно не искат да правят лесни гласувания...

В този ред на мисли нов опит да позная, че досега съм една кръгла НУЛА. 😳
Гъмов ще бъде убит! 55 на 45 срещу Силвия.

Играта беше интересна. Лодката беше един път. То цяла ''галера'' изкараха. С огромен размах действат. 😀
Кормчията как биеше само барабана, хахаха
НО, наби ми се на очи един определен важен стратегически момент. Радвам се, че е забелязан и коментиран тук.
Абе как така никой не зададе въпроса (може и да е, но да я изрязано, ама не намирам логика, защото би било интересно за нас), как така разминалата се на косъм с убийството Неве изведнъж реши, че няма нужда от Щит?!
Логика? Няма!

Владо Николов наистина започна много да дразни. И много странно как все още не е изгърмян. Невето играе една много странна нейна си игра. Иска двамата мъже да са съгласни с нея. Не тя с тях. Всеки път е на контра.
В предния си обзор похвалих и Георги и Бачорски, въпреки че имат различна стратегия. В случая пак и двамата дадоха аргументирани и логични обосновки на действията си. Неве обаче не може да ме убеди и ми се губи в превода. Бачорски лесно може да я пусне по пързалката. С няколко подходящи подмятания тук и там. Ако наистина видим конфликт между двамата (неизбежно е сякаш), залагам на Бачората.

Тъй като изборът на Предателите е сведен до двама човека, то логично е да се очаква, че оцелелият ще влезе последен за закуската. И ако наистина стане така, то би трябвало хората вътре да се светнат.
По тази логика би трябвало Глория да е извън радара за Предател. Не че е таргетирана за такъв, но се учудих, че никой не коментира този спойлер от страна на продукцията.
Също така ще ми е любопитно дали отново ще имаме писмо за разминалия се със смъртта? И дали един измежду Георги/Бачорски ще каже, че и той е получил. Според мен няма. И Невето ще е с единия крак навън. Освен ако продукцията реши да я спаси временно ако изпрати писмо на Владо Николов (все пак беше трети в списъка).

Очаквах повече от Мира Радева. Но жената е вече на възраст и явно беше дошла на почивка.
То реално почивката продължава, защото никой не си тръгва за дома. Ами всички отпаднали стоят там на хотел до края на снимките. Така би трябвало всички потенциални спойлери да се тушират.

Радвам се, че сладката Мирелка оцеля. Поплака си пак, лошо няма. Тя винаги е била много емоционална.
Анна-Мария обаче как я нахрани, малее, хах. Опасна е таз ергенка.
Мирела дали в лицето на Мая не видя нова майка закрилница? А Мая дали не откри своето ново Бистре? 😀😉

Искаше ми се да видя малко повече от дискусиите на масата, със сигурност е имало повече материал. Това ми е най-интересният момент. Игрите например могат да ги поокастрят малко и да се набляга повече на совалките между участниците и кръглата маса.

Искра си показа рогата.
Двете с Даяна се очертава да са топ дразнителки. Ще видим.

Ева ми е приятната изненада дотук.

# 833
  • София
Аз лично на финала винаги съм за този, който е изиграл по-добрата игра, изобщо не ме интересува предател ли е или предан. Grinning

Бачорски, ако нападне Невена на масата, тя вероятно също ще гласува за него и ако тя отпадне и стане ясно, че е предател, всеки който е гледал поне един сезон на предаването ще разбере, че и Бачорски е предател.

# 834
  • София
Предателите как излизат от хотела без да ги видят другите?
Това девойче ревливото, същото ли е, което имаше 3 минутна роля в Белия лотос?

# 835
  • София
На другите не им е позволено да си излизат от стаите, няма как да се засекат.

# 836
В чуждите версии са имали дни, когато пускат нарочно предател да влезе последен на закуска. Така че и по това не може да се водят на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт