🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 49 144
  • 926
  •   44
Отговори
# 900
Ама какъв топ е тази спряла лелка Мая! Онзи “баровския” синковец пак ли й е плащал хонорара, за да я вземат за декор! Тая в игрите не играе, защото е гола вода!
Бачорски е новата Бистра. Мачът е свирен.
Гледахме я как съсипа един сезон на риалити вече. Да си ходи при децата!

# 901
Daisy moonlight, твърде много ярост имаш към Мая, която тотално не е фактор в играта в момента.

# 902
На нас ни е лесно пред телевизорите - знаем кои са предателите, дават ни подбрани ситуации и, като цяло, продукцията ни насочва мислите в една или друга посока. Но ако си участник, и нямаш дори и минимална информация, от която да започнеш детективската работа, е много трудно в началото. Много хора са и има страшно много комуникационен шум. Дребните неща, които ние забелязваме, защото ни ги показват, не са изобщо така видими за участниците. Към тях, за момента, нямам претенции, има хора, които се ориентират много добре, но все още е рано за стрелба, така си мисля. Иначе и аз имам забележка към монтажа: не се мотивира по никакъв начин от излъченото гласуването за Боби, че и на Мира - само с приказките на Бачорски ми олеква.

# 903
На мен всичко дотук много ми харесва. Единствено не одобрявам единственият глас в анкетата за “Не” на въпроса “Харесва ли ви Владо Карамазов за водещ”? Кой е посмял?!?!? 😆

Как ще изчакаме до вторник не знам. Според мен Неве е пътничка, интересно ми е дали ще успее да повлече Бачорски със себе си. Мисля, че ще отстрелят Гъмов, но искам да е Силвия.

И да поздравя продукцията, че са се събрали в 11 епизода (гледала съм само първите два сезона на UK и там мисля са 12, та горе-долу същото ще е и при нас). Изпадах в ужас, че ще е нещо разтеглено до безкрай както обичат да правят с други предавания.

# 904
Четох малко в клюкарската тема, видях името и се сетих за потенциално добър играч. Захари Бахаров много го харесвам и според мен би бил много добър играч.
Може би и Сано. Иван или Андрей, Сашо Диков 😆
Банда банда, май и тя е била поканена, но е отказала заради кучета, които си взе скоро.
Владо Карамазов и като участник би бил много добър.

# 905
Сашо Диков веднага би разкрил и разобличил всички конспирации до дългата ръка на Кремъл или поне Пеевски

# 906
Към тях, за момента, нямам претенции, има хора, които се ориентират много добре, но все още е рано за стрелба, така си мисля. Иначе и аз имам забележка към монтажа: не се мотивира по никакъв начин от излъченото гласуването за Боби, че и на Мира - само с приказките на Бачорски ми олеква.

Не съм съгласен, даже всичко си го казаха едно към едно: "Днес гоним Мира, утре - Боби". Защо ли? Защото така им харесва. Пак ще повторя и потретя - колко от гласувалите реално виждаха предател в Мира? Отговорът е нула. Ама те си го казаха - не била адекватна, говорела за други неща, не била за там, и т.н.

# 907
Голяма черна точка за Владо Николов снощи. Питат го кого подозира, а той: "Нямам идея". Владче, хората не пасат трева. Повече от 24 часа сте заедно, все някой е направил нещо, с което да ти стане подозрителен, ама не щеш да кажеш, сакън да не ти падне ореола на добрия герой.
Второ похабено място във формата. Язък.

# 908
  • На морето!
Вероятно наистина ще върнат отпадналите в началото.
Скрит текст:
Днес Венета Райкова при представянето на Мира Радева съобщи, че който е при нея значи наистина е отпаднал от играта. Зрителите трябвало да следят. Пусна си спойлер жената.

# 909
Надкаст обзора е интересен. Туджаров е гледал чужди сезони, малко обърка някои факти, но са добра комбинация от гледал и негледал други сезони.
Между другото масово в социалните мрежи хората харесват Антон Стефанов в предаването, а не е човек, радващ се на висок рейтинг по принцип.

# 910
Владо Николов може за Фермата да беше подходящ като пример, обединител, организатор, но този формат изобщо не е за него. Честно казано на половината участници не им е там мястото. Ана Мария и Даная, колкото и да са дразнещи се опитват да играят.

# 911
И на мен Антон Стефанов ми харесва много в играта. Дано продължава така, а защо не и да спечели. Журналист е, показва че умът му щрака и понеже е в интригите ги надушва отдалеч. Много се надявам да играе внимателно и да се пази, да е хитър.

# 912
Владо Николов (само от годините му на активен състезател го знам, в други формати не съм го гледала) още не ме е подразнил и не разбирам с какво е дразнител. Освен да иска да прави стратегия на спортната част на игрите, в друго не се опитва изобщо да se изразява, още по-малко пък да налага мнение. Или може би това да дразни - че не може да няма мнение, а премълчава. Има време, де.

Малко по-големи очаквания имах снощи от кръглата маса, което ми е любим момент от предаването, защото всички са заедно, един срещу друг, няма как да прокоментират нещо само с твоята групичка, трябва много бързо да мислят самостоятелно и да реагират. Но вярвам, че следващите кръгли маси вече ще са по-разгорещени и интересни.

# 913
Много ме е яд че Миглена Ангелова я няма в това предаване.

# 914
  • гр. Шумен
Засега "реалито" ми харесва. Владо Карамазов ми е любимец, така че допълнителен стимул да го гледам. 💙 Да видим нататък, но определено тримцата дето ги изгониха, ще ги върнат. Просто изглеждаше леко тъпо, еми сори и чао. 🤷‍♂️ Мая не я харесвам, още от Гривните, но тази Даная ми е абсолютен дразнител. Не ми харесва поведението й. Още ме е яд, че "убиха" Иван Юруков първи. Тъпо. Надявах малко повече да остане. Значи вторниците са ми заети от сега! 😁😅😅

Общи условия

Активация на акаунт