🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 51 017
  • 951
  •   27
Отговори
# 915
И аз харесвам Антон Стефанов засега.Подозирам, че Бачораки ще се обърне срещу Невена, ще я изгонят на кръглата маса и ще покани Мая за предател.В компроматната нали се коментираше, че Мая и Бачорски за си близки, сигурно си имат уговорка.

# 916
  • София
Видяхте ли това? 😃

# 917
Да не се радва толкова 🤭😆. Само два епизода още са излъчени. Такива изказвания се правят след 11 епизод.

# 918
Ми той Антон си пише я мамата, не зная дали се е включвал тук.Ако не е, да се поправи
Майчето пише ли тук?

# 919
Току-що изгледах видеото с Мира Радева от тази сутрин в Преди обед с Венета Райкова.
Ами, готина ми е тази жена. Останах с усещането по думите й, че Бачорски я е засегнал по някакъв начин и признава, че е голям манипулатор. Имала е голямо желание да остане по-дълго в Играта, но уви. Смята, че това, което е тя извън нея е оказало влияние върху избора на останалите да я изгонят.
Относно споделеното от нея за случилото се в личният й живот този месец, мога само да изразя съжаление, защото е била толкова години с някакъв абсолютен глупак. Не понасям такива постъпки независимо дали мъж, или жена!

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/mira-radeva-sled-trai … obronamereni.html

Иван Юруков го убиха. Мисля, че не е участвал в интервю по този повод, нали?

Антон Стефанов писа тук. Нека ни четат и пишат, няма лошо. Дори е чудесно. Hug

# 920
Мая сутринта беше онлайн в профилът си, надявам се да се включи по-натам.

# 921
Току-що изгледах видеото с Мира Радева от тази сутрин в Преди обед с Венета Райкова.
Ами, готина ми е тази жена. Останах с усещането по думите й, че Бачорски я е засегнал по някакъв начин и признава, че е голям манипулатор. Имала е голямо желание да остане по-дълго в Играта, но уви. Смята, че това, което е тя извън нея е оказало влияние върху избора на останалите да я изгонят.
Относно споделеното от нея за случилото се в личният й живот този месец, мога само да изразя съжаление, защото е била толкова години с някакъв абсолютен глупак. Не понасям такива постъпки независимо дали мъж, или жена!

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/mira-radeva-sled-trai … obronamereni.html

Иван Юруков го убиха. Мисля, че не е участвал в интервю по този повод, нали?

Антон Стефанов писа тук. Нека ни четат и пишат, няма лошо. Дори е чудесно. Hug

Предполагам, че Иван Юруков като първи убит ще открие предаването с Деси Стоянова. Много се радвам, че и тя ще "участва" по този начин....

# 922
И аз така си помислих - че ще бъде при Деси, но реших да попитам да не би да съм изтървала нещо.

# 923
Коя е Мая тук и кой е Стефанов?

# 924
Харесвам предаването За съжаление, има участници, които изобщо не знаят къде се намират. Това е жалкото, но на общо основание ми е интересно определено и ми харесва.

Дано спрат със синхроните със Силвия, защото са напълно излишни. Искра е много вулгарна и нагла, но все избира да хапе хора, които няма да я полежат - Боби и Ева. Да захапе някой, който може със същия просташки начин да ѝ отговори. Ама няма да е интересна… Даяна малко прекалява. Дано се укроти, защото за момента не мисли много грешно.

# 925
Много ми харесаха първи и втори епизод! Браво, БТВ! Най-доброто риалити от много време насам, лично за мен. Личи си, че са вложени много труд, средства, но и сърце и душа.
Жалко, че Иван Юруков беше убит, искаше ми се да видя как ще играе... Също ме хвана яд, че не е успял да сподели с Антон Стефанов за подозренията си. Но Антон много правилно надуши Бачорски, дано продължи да хваща улики, но и да действа по-уверено занапред. Ева ме изненада как и тя надуши двама. Ако праведните започнат да ловят предателите, ще има и нови предатели и тогава ще стане още по-интересно. Нямам търпение!
На кръглата маса си се показа стадното мислене - изобщо не съм изненадана, а Мира, за съжаление, им беше лесна жертва. Но на първата маса е така - още се ориентират и се хващат за каквото им падне. Дано на следващата да стоят зад мнението си повечето и дано да забележат улики, които да им помогнат по-лесно да открият предател/и.
Аз мисля, че ще убият Силвия - реакцията на Бачорски от промото натам ме води, някак неохотно изразява съгласие.
Не ми харесва отношението на Анна-Мария - много е грозно така да се говори, и още повече на почти непознат човек - Даяна. Има десетки начини да ѝ каже да замълчи, тя го направи по изключително грозен и неуважителен такъв.
Двете много емоционални млади момичета - Даяна и Мирела са на двата полюса - едната я подозират, другата изобщо, но пък тя ги дразни, защото е устата. И двете предателите няма да ги пипат, защото групата ще се погрижи за тях - освен ако някоя не сгафи и не си подпише билета по-скоро.
Интересно ми е кога ще върнат тримата “изгонени” и как те ще се включат в играта. Също ми е интересно как Бачорски ще обърне групата срещу Неве и как тя ще отвърне на удара.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 05:38 от Lemoncupcakes

# 926
  • България
Анна-Мария е много гнусно същество, надявам се да я смачкат. Даяна може да успее.
Почвам да правя антикласация: АМ, Искра Онцева, Бачорски.

Шоуто продължава да прилича на Биг Брадър. Изгониха Мира, защото е най-стара и най-малко инфлуенсър от всички, демек по антипатии. Стадно мислене.

Бачорски с тези реплики пред останалите как си сменил мнението за Мира ми дойде супер съмнителен и голям подмазвач. Там сам се издаде.

Досега само Георги е безупречен предател.

# 927
  • Другата България
Скрит текст:
Харесвам предаването За съжаление, има участници, които изобщо не знаят къде се намират. Това е жалкото, но на общо основание ми е интересно определено и ми харесва.
Дано спрат със синхроните със Силвия, защото са напълно излишни. Искра е много вулгарна и нагла, но все избира да хапе хора, които няма да я полежат - Боби и Ева. Да захапе някой, който може със същия просташки начин да ѝ отговори. Ама няма да е интересна… Даяна малко прекалява. Дано се укроти, защото за момента не мисли много грешно.
Тя Искра и сега не е интересна.
А със синхроните на Силвия ще спрат според мен, защото ще е следващата убита, всичко води натам.

Антон Стефанов писа тук, когато някой /не помня кой/ беше написал нещо негативно, свързано с предаването, което води - признавам си, че не знам кое е и не го гледам, но аз и не гледам много ТВ. Та тогава той се включи и поправи човека, който го беше....не нападнал, а не се беше изказал ласкаво за него. Има си его човека, ама трябва/ше/ да е подготвен, че като влиза в ТВ формат, няма как да прочете само положителни отзиви за себе си, ще има хора, които няма да го харесват. До момента представянето му е задоволително, с нищо не се откроява, но и малко време е минало, надявам се с аналитичната мисъл, която следва да има, да покаже на какво е способен ако не го убият дотогава.
А Мая чете, лайква, но тя и в темите за О100Г правеше така, включваше се само когато някой я хвалеше, и там има много его, много нещо. Толкова хейт имаше по нея, това тук си е галене с перце, тъй че Майче, включи се, вече знаеш, че не хапем. Много. Blush
И като заговорих за Мая, прогнозите ми са, че ако Бачора намаже ските на Неве, то мястото ѝ ще заеме именно тя, ще жертват Ана Мария в даден момент, и вероятно ще намажат ските и на Георги. Много зависи Коджабашев и Оля как ще се впишат в общата картинка, прогнозите ми за тях са, че ще ги върнат още във вторник, след като отпадне и Силвия /трети участник/. Ако има условие някой от тях да е предател, тогава вече може да се обърка нещо около Мая.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 21:14 от Merri_An

# 928
  • София
Изгледах двата епизода на екс един след друг и съм УАУ 😲. Не гледам много реалитита, но Traitors ме грабна. Снимано е кинаджийски - страхотни кадри, акценти, атмосфера 👏🏻…
Не съм гледала “чуждите” и ми се струва, че тръгват много силно. Бързо се ориентират в играта и действат със замах. Бързо надушиха подозрителните, а предателите тръгват с бутонките. Бачорски много рано реши да се отърве от единия предател 🤔 Не знам дали това е добър ход… но още първия ден си направи коалиция. Гадно постъпи с Мира, но тактиката му е добра. Подхвърли идеята, после се отдръпна, но намекна, че другите могат да си запазят мнението. Абе, добър е / засега/😉…
Неве направи две грешки - понтона и обяснението за писмото. Аз бих добавила “Ама вие не сте ли получили писма?”
Харесват ми Ева и Глория. Дори съм приятно изненадана от Ана-Мария. Колкото до Антон - може би съм единствена, която не го харесва. Уж имаше добри попадения, а после се отдръпна. Дали това не е стратегия да се слее с масите, да не изпъква или е “къртица” 🤔.
Яд ме е за Юруков.
Искра и Силвия Петкова ме дразнят.

Скрит текст:
ММ беше принуден да гледа с мен, но след като изгониха любимката му, каза, че е тъпо 😂

# 929
Това предатели е игра на мафия, ама на голямо.

Общи условия

Активация на акаунт