🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 50 237
  • 943
  •   38
Отговори
# 930
  • София
Какво имаш предвид под "къртица"?

# 931
  • София
Какво имаш предвид под "къртица"?
Подставено лице на продукцията 😉 .
Може и да няма такова изобщо, но ако има - той е 😂

# 932
Ох, опитвам се да му дам шанс заради Карамазов, ама няма да го бъде. Оставям последен коментар - Владо да го сложат на всички възможни предавания. Heart

# 933
Малко със закъснение за епизод 2:

За мен доста грешен ход на Неве, казвайки че и тя е получила писмо. Може да се стори странно това мнение, предвид факта че за момента я изкара от подозрение и изглежда сработи, но ще кажа защо мисля така. Реално, тя нямаше как да каже в началото, защото не е знаела, че има такова нещо. Реагирайки чак след Глория, обаче, не само би следвало да е съмнително на групата, а те да се запитат, ако тя е вярна, защо премълча и ако Глория не беше споделила, щеше ли да скрие от тях?

Мисията беше ок, защото дава опция на предателите да се "жертват" за групата или да покажат колко много им трябва щит. Логично беше да се разделят в двете групи, както и стана. Ако аз бях праведен, не бих слязъл никога, понеже това ти увеличава супер много риска от убийство, знаейки че половината хора са спасени, а сред останалите има предатели. Тук според мен беше единствената лека грешка на Георги в епизода. Прекалено явно се самопредложи няколко пъти да слезе. Чак изглеждаше съмнително. По-хитро щеше да е, да каже как не иска да слиза, защото може да помогне на групата, но ако няма желаещи, ще го направи. Така поне би имал алиби.

Преди кръглата маса видяхме много странни действия на Бачорски. Бяха се разбрали да целят Мира и изведнъж той се отказа, при това с някакво безумно обяснение. Да не говорим, че след като и даде дума, при прегласуването все пак даде глас за нея, което не е добър геймплей.

Интересно е, че на първата кръгла маса, при цели 21 гласа, се стигна до прегласуване. Накрая Георги получи това, което искаше. Махна Мира и запази Боби Лазаров, който наистина е лесен вот и Мирела, с която може да играе. Освен това, ако убият Силвия Петкова, това е още един плюс за него, защото използва грешките на другите двама и недоверието, което имат между тях, за да движи нещата, както той иска. Категорично е в най-силна позиция и с най-адекватна игра досега. Интересно е, ако наистина Неве и Бачорски се захапят, кого би подкрепил той. На мен тя ми изглежда по-лесна мишена, защото Бачорски изгражда сериозна коалиция и би бил по-труден за гонене към края, докато за нея по-лесно би навил другите да я целят. В тази връзка, логиката сочи да играе с Неве.

# 934
Този формат не предполага изненади от тип скрити за зрителите предатели. Няма участник къртица. Не ми се вярва в нашия сезон първи да са взели това решение, а и не знам дали е допустимо според регламента. Blush

# 935
  • София
Много глупав ход на Неве, по-добре щеше да внесе съмнение към Глория в другите, че само тя е получила.

# 936
Чета ви всяка вечер преди лягане. Обожавам ви!  ♥ Respect  
Мая сутринта беше онлайн в профилът си, надявам се да се включи по-натам.

# 937
  • София
Всъщност зададе ли си някой въпроса, от къде накъде Неве знаеше как точно изглеждаше и какво имаше в стаята в която беше това писмо на Глория. И аз задавам следващия въпрос: какво не ни показаха в този сегмент. Три пъти връщах да гледам дали не пропускам нещо: но nada, феята с вълшебната пръчка мина и изтри всякаква следа JoyJoyJoy

# 938
  • София
Гледала е други формати.

# 939
Да, и аз от това се изненадах Невето като почна да описва стаята, реших че вече се закопа сама, а тя по думите на Глория всичко както било описала. А и не дадоха развръзка около тази история с нейни обяснения.

# 940
  • софия
Чак сега успявам да се разпиша в темата. Всичко изчетох.
Благодаря за темата Дяволо Hug

Супер, супер, много ми харесва Трейтърс Heart  
Направо съм щастлива че гледам ИВ на запис. Най-накрая  Grinning ( пак си ги харесвам де, но вторникът ми твърдо е зает Heart )

Фабулата, заснемането, участниците, предателите - всичко ми хареса. Heart

Стискам палци и аз на любимеца ми Жорката Heart . Наистина добре се е позиционирал засега -  и при праведните и при предателите. Обаче ме притеснява в сблъсъка Неве vs Бачора да не изгори баш Жорето.
Гледала съм си много внимателно видеото на Саркаста Heart за Трейтърс. Та ако правилно съм вдянала - предател срещу предател трябва много внимателно да се прави. Този, който "удря" рискува лесно да го разкрият праведните на следващата кръгла маса. И ако тия двамата се хванат за косите толкова рано, а Жорката реши да ги умиротворява, да не изгори той, вместо тях.
Според мен Неве би жертвала Жорето, вместо да удря по Бачора в отговор.

Саркаст вика, че от праведните,  тези най- умни, най- мислещи и не млъкващи са идеалните цивилки за предателите и не трябвало да ги пипат, разбира се,  ако някой такъв не все пак истинска заплаха.Много мислене, всякакви теории, конспирации - завива им се свят от "мислене" и предателите всъщност могат лесно да ги подвеждат и объркват. Поне в началото.
Такива виждам засега  баш Ева, Глория и Антон.
Ева с интуицията, заподозря Онцова и Глория, че са подхвърлили за Мира- супер Joy
На мен пък Онцова  ми се вижда, че добре играе. Ужасно е груба, но и давам картбланш за играта.
ГалГадот ми е ок. И аз мисля, че е добре да я чуят от време на време - имаше попадения сякаш. Но и тя е голям ръб в социализирането. С бутонките и на висок глас. Сладурана Joy

Стискам палци на  Ана Мария, Бачора, Мая, Жоро Гривната  -  двама от тях харесвам, за другите мисля , че са добри играчи, баш за формата.
Надявам се да ми изскочат и нови любимци от тук.

Поздрав и благодарско на СаркасТ Hug Дяволо Hug и Ауткаст Hug за разясненията на правилата, стратегиите и цялата информация във видеата и тук в темата.
И на всички съфорумци с инфо и коментари тук Hug

Покемон съм ви на всички Grinning

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:08 от freespirit

# 941
  • España
. Мисля, че ще отстрелят Гъмов, но искам да е Силвия.
Скрит текст:
В някое от промотото Гъмов го има в кадри , които още не са излъчени , така че няма да е той

Между другото , ето групичката около Бачорски и Иван Ю , когато му каза директно, че го подозира :
Скрит текст:
И от друг ъгъл :
Скрит текст:
Ева и Антон са “преминаващи”, тримата в ъгъла нещо си говорят помежду си , но Мирела е плътно до Иван ….няма начин да не е чула .
Ето тук  Иван обяснява много правилно стратегията си как да се ориентират в търсене на Предатели
Скрит текст:
Жалко, че го изгърмяха толкова рано , имаше голям потенциал , но допусна елементарна и фатална грешка да влезе директно в радара на Бачора .За това , ако си от Праведните е хубаво да си траеш в началото и да “събираш улики”!

# 942
Най-логично ми е Неве да знае, че тези писма се получават винаги в стаята за синхрони. Щеше да е по-трудно да натъкми какво точно е пишело на писмото, но Глория директно го каза на закуска. По-скоро е изглеждала прекалено убедителна и другите са се вързали. Не мисля, че има някакви кой знае какви детайли в историята, че да се съмняваме как си ги измисли.

# 943
  • България
Аз се чудя какво толкова се захласват по Бачорски. В това шоу го виждам за пръв път.

Нисък, със селска физиономия, кръгло лице, червендалест, чист селски хитрец. На такива нямам капка доверие.

Не виждам как им повлиява на останалите.
Даже Владо Николов, набеден за авторитарен, повече се съобразява с останалите в сравнение с Бачорски.

Мразя авторитарни лидери простаци.

Ако предаването ще върви по свирката на Бачорски цял сезон, казвайте от сега да спирам да следя.

Общи условия

Активация на акаунт