🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 54 834
  • 1 009
  •   15
Отговори
# 960
Не е спойлер, защото го карам "на вайб", но ще напиша какво мисля за тримата отпаднали
Скрит текст:
Със сигурност се връщат поне двама.
Оля си личи, че е била в предаването от интервюто в Преди обед.
Коджабашев не знам дали демонстрира много близост с участници, но татуира Ана-Мария, което малко ме кара да си мисля, че не е случайно и се е появил обратно.
За Диляна не знам, ако влязат само 2 от 3, сигурно тя е аут.

Юруков отпадна след няколко часа и никакъв го няма, даже на премиерата не го видях. Като е стоял малко, не се е сближил с никого.

# 961
Какво толкова е направил Георги на острова, че толкова много искате да го гледате? Аз не си спомням много от участието му, че даже бях забравила, че е и финалист.

# 962
  • София
Коджабашев в Острова беше интересен с това че в един момент "изперка" и разви поне 12 различни personalities, и сценките с кокосовите орехи (нещо което се оказа абсолютно копие със сезон 14 от 2017г на колумбийското Desafio - даже и репликите бяха идентични) Joy
Тук обаче не мисля, че може да предложи интересен образ, но все пак нека да изчакаме да видим дали ще се върне и ако да какво ще покаже.
Иначе аз пък съм малцинство, но искам да върнат Диляна, но с уточнението да бъде с аутфитчетата с които водеше О100Г миналата есен Heart Eyes

# 963
Коджабашев когато му се отдаде възможност може да е жесток и безскрупулен. От каквото помня, в острова се бореше с тези си пориви и желанието да се изкара "добър герой", затова и разви хиляда личности. Ако го вербуват за предател ще е интересно. От друга страна пък е много очевидно той да е предател. Но пък и Жорката е очевиден предател, но до сега никой не го е споменал. Мисля, че само ние риалити феновете ги познаваме тях двамата.

# 964
Коджабашев е твърде пренавит, емоционален и има силно желание да е положителен герой, но за мен си е обикновен популист. Не мисля, че е подходящ за ролята на Предател, изисква други качества, които не демонстрира, според мен, в Острова. Не съм сигурна и че вътре всички знаят кой е. Но, като цяло, хич не ми се гледа точно той.

# 965
Аз искам да върнат Оля, защото тя спомена, че е гледала чуждестранни сезони, за да се подготви за участието си, а аз приветствам участието на повече подготвени хора, които знаят в какво предаване влизат.

Аз не съм я гледала в "Преди обед", където явно не е впечатлявала, за да има толкова негативно мнение за нея, но пък и Глория, и Антон, бяха приети с неособено голямо одобрение при анонсирането на участието им, но се оказват едни от дейните и мислещи играчи, така че се абстрахирам от мнение за участниците извън формата. Да не кажа даже обратното, по-скоро съм скептично настроена колко интересни ще са публичните личности, които влизат с добра репутация. Те имат какво да губят и се пазят, докато някой като Глория може да се разгърне напълно в играта, защото така и така няма изведнъж да стане любимката на България Grinning

# 966
  • София
От Оля не очаквайте нищо кой знае колко. Като се изцепи, че искала да ходи на "Световно първенство по Предатели" ми стана ясно колко е в час JoyJoyJoy

# 967
Ако ще връщат, да върнат Диляна - поне е приятна за гледане.

Оля е вулгарна и цинична лелка, от тези, които се мислят за много "cool", но истината е, че изобщо не и отива, и поведението и е по-скоро противно, отколкото "яко". Но пък много ще си допаднат с Искра, ще подвикват хамалски и ще се "дървят" на всеки, който не им отърва.

# 968
  • България
В другите държави атмосферата и водещите какви са?

Ще обясня защо предаването ми е с Биг Брадърски привкус.

Атмосферата ми е твърде ярка и цветна, с твърде много кокошки и петли - участници. Ще ми се да тушират малко червеното и цялата цветна гама, да го заменят за лилаво. Участници като Глория, Анна-Мария, Даяна създават само смут. Мислят си, че са в главната роля, всеки ден ще си въобразяват, че едва не са ги убили, ще крякат и ще правят Биг Брадър.

Знам колко харесвате Карамазов за водещ, добре се справя, но моята представа е за мистика по пътя на лилавия цвят. Билалов ще е по-подходящ и повече ще се върже. Като е мистика да има пушеци, висящи мрежи в имението, отваряне на вратите с едновремешните клепала.

Единствено Баба Вида и Дунава ми допадат.

# 969
  • София
И мен ми е много ярко и слънчево всичко, но след като са го снимали по средата на лятото, няма как да е различно. Ако например се снима някъде в края на есента тогава по-добре би се получило, но каквото такова.

# 970
  • България
Не каквото такова, а хората, обработващи кадрите не са били инструктирани правилно. Ергенът не е толкова ярко. FlushedFlushedFlushedFlushedFlushed

Скрит текст:

# 971
  • София
Аз знам че от БТВ ни четат тук, така че дано някой си води бележки със градивните критики, които със сигурност ще се събират докато трае сезона.

# 972
Да, повече мистичност ще е супер. Засега тя идва единствено от водещия, и то не през цялото време. За Билалов също подкрепям.

# 973
  • София
Всички искаме повече Семейство Адамс Вайб отколкото Летен лагер край реката, но не зависи от нас това. БТВ за догодина да си знаете Hands Pray

# 974
Карамазов като начин на водене прилича на водещата на UK версията. Участниците, понеже са известни личности наподобяват повече тези в US версията. Мисля, че е добра опция шоуто да се снима през зимата. В Щатите и UK снимат през есента в Шотландия, където времето е постоянно мрачно и създава наистина зловеща атмосфера.

P.s. погледнах пак немската версия, от която съм гледала само части. Там водещата води и едно друго известно риалити и не мога изобщо да я възприема за traitors. И участниците са известни като при нас.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 16:02 от Vaflichka81

Общи условия

Активация на акаунт