🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 54 913
  • 1 009
  •   4
Отговори
# 1 005
А аз си мислех, че само мен ме кефи как играе Бачорски, четейки постингите Simple Smile Да не би някой да е гледал колегата Саркаст Sunglasses

Ако на първото убийство не отстраниш силен играч, то си е пропуснат шанс. Дори и с моята предателска стратегия да се убиват предимно нелепите и за които никой не би гласувал, защото на съвет ще се гонят силните (но може и да не се, зависи от нивото на останалите) и да има повече избор, в който да се размие евентуалния вот за мен, бих убила поне двама адекватни и с влияние, задължително на първото убийство и по-нататък, ако някой много ми пречи. Пък и би ми харесало да надиграя по-адекватни играчи, а не някакви дето и сами се бият. Или ако загубя - то да спечели някой от тях. Но и на Бачорски ме кефи идеята - като Предател да убива силни, а като Праведен да се отървава от баласта. Или поне засега изглежда да му е такава. Но като Праведен успява повече да се наложи, ахаха Simple Smile

# 1 006
  • Другата България
Значи не четеш всички. Blush
Аз го споменах няколко пъти, още след първи епизод, когато коментирахме адекватната игра на Жорката.
Тогава още /аз също смятам, че Жорката е доста адекватен като предател/ споменах, и все още си стоя зад думите, че Бачорски за мен е по-добър от него, абстрахирайки се от негативното впечатление, което имам като цяло и то само защото е навсякъде, без изключение.
Но това не го прави по-малко адекватен за точно този формат, напротив.
Ще се повторя, но ако продължава така, далеч ще стигне.
Та той още в епизод 1 успя да убеди останалите двама да убият човека, който щеше да му сложи прът в колелото, сега ще се насочи към Неве, отново защото е против решенията и поведението му. А Неве се води от лични мотиви, що се отнася до Гъмов, това веднага беше забелязано от Бачора.
Да видим, малко време е минало, но за момента това е моето мнение, не знам какво е казал СаркасТа, същото ли?

# 1 007
Прочела съм те, даже съм те лайкнала за това мнение, сега проверих. Просто съм забравила, то кое по-напред Simple Smile
За съжаление ще е цяло чудо Бачорски да додрапа до финал, камо ли да спечели. А заслужава, защото има разбиране за играта или поне това показва досега.

# 1 008
  • Другата България
Шегувах се, разбира се. Blush

# 1 009
  • София
Манифестирам и аз с написаното от Кло.
ВИП-ове през есента, снимано лятото.
Простосмъртни през пролетта, снимано късната есен - ето ви по-готик вайб.
Така ще имаме два сезона на година.
Пролетта с цивилки
Есента с випове

И друго. Това съм го писал и след Сървайвър и след Островът на 100-те гривни. бТВ да не се интересуват от рейтинги, коментари и реакции. Четат Бг мама, слушат подкастите в Ютюб (които се следят от хиляди хора) и преценяват.
Трябва да налагат даден продукт две, три години, за да започне да изплаща дивиденти. А не при първата спънка да се отказват с един сезон и да пробват нещо друго.
Още ме е яд, че не наложиха американския Сървайвър.
Островът също беше нещо свежо. Не може така.
Тук все пак си мисля, че няма да се потрети грешката, защото има доста реакции и няма как графиката да не се задържи хоризонтална и дори да тръгне нагоре. Но и да не, да не ги интересува. И този път поне снимат в България и то само 2 седмици. Не са на хиляди километри за 1 месец.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:06 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт