🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 56 880
  • 1 022
  •   38
Отговори
# 1 020
Повторението на епизод 1 в събота от 21:30, а на епизод 2 в неделя от 22:00 по bTV.

Деси Стоянова: "На 28 септември веднага след „България търси талант“ ще се видим в „Traitors: Маските падат.“

Започна се с коментари от типа кой да е водещ, къде да е дестинацията. Може би трябваше да е от някой затвор, а?
Да ви е тъмно, мрачно, а игрите да се провеждат нощно време в някоя гора. Като не ви харесва в този вид предаването, ами гледайте нещо друго.

# 1 021
Много харесвам Деси Стоянова, ще гледам с кеф това коментарно студио.
А Жорката все нагъва нещо, ама поне да му личеше, хаха. А е щиглец.

# 1 022
  • Другата България
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление Жоро как не спираше да закусва, но си го знаем от Игрите. Аз съм изненадана, че Жоро засега се справя добре, какъвто е хиперактивен, много добре се е обрал. Неве верно е като даскалица , да видим Бачора дали ще я сготви.
Даяна нещо  е много комплексирана, все иска да кряка и да се изявява, Силвия направо не знам какво е правила със Зоран, той е топ стратег, а тя е псевдоморалистка. Мирела за съжаление е точно каквато очакваме - рев, сълзи сополи и никаква идея къде се намира, жените й завиждали, защото била красива, ама за това че не е много умна какво да кажем. 
Следя с голям интерес Мая, която харесвам още от ОГ100 - тя има хладен ум и пълно съзнание къде се намира без излишни пози, почти съм сигурна, че усети Бачора за предател и нарочно се покри под крилото му.
Скрит текст:
Владо Карамазов ако стане водещ на тотото и него ще гледам, невероятен е за мен и като актьор в театъра, и като водещ. Нямам търпение за вторник.
Същото си мисля, затова очаквам с интерес как ще се развият отношенията между двамата.

Общи условия

Активация на акаунт