🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 63 727
  • 1 083
  •   18
Отговори
# 1 050
  • На брега на реката
Е, как не свалят?
Аз видях,, че Владо Карамазов /и на мен ми е любомец/, свали портрета на Мира и го хвърли на пода.

За сега ми се вижда интересно предаването и избора на Карамазов за водящ е ТОП. Не съм гледала чужди продукции и за мен е непознато.

Силвия ми е супер дразнеща, още от сериалите в които участваше, а с изказването си в колата, още преди представянето, удари дъното. За мен, е абсолютно бездарна, фъфлеща и с дразнещ тембър. Така и  не разбрах, защо трябваше да се натрапват филми и реклами с нейно участие. Май по онова време, мъжът ѝ беше режисьор.

Познавам Искра от детството и младежките ѝ години. Беше разкошна и широкоскроена душа. Ще следя с интерес.

# 1 051
Свалят само портретите на убитите. Карамазов хвърли портрета на Юруков, не на Мира.

# 1 052
  • На брега на реката
Вярно,  извинявам се!

# 1 053
Искра е била разкошна???? На мен ми е меко казано неприятна.

# 1 054
Alcor
но и това не го видяхме - Х на Мира. Нали така?

# 1 055
Права бях за Деси Ц.

# 1 056
И коя е Деси Цонева според теб?

# 1 057
На снимката виждам Оля, Глория, встрани някаква с руси коси, вероятно Ева, но Деси Цонева къде е???

# 1 058
Няма такава персона вътре, но помбер е решила друго.

# 1 059
  • На брега на реката
Искра е била разкошна???? На мен ми е меко казано неприятна.
Както казах,  познавам я от дете, та до студентка.  След това сме се засичали рядко, но винаги е била много готина. Много пряма, малко безпардонна, но много широко скроена душа.
Може да се е променила, незная, а и екранния образ и изрази, извадени от контекста,  могат да са подвеждащи.

# 1 060
Няма такава персона вътре, но помбер е решила друго.

Тази със слънчевите очила ми заприлича на 100%, ама сте прави, като се загледам,

# 1 061
  • София
Това е Оля.
Има бегла, ама доста бегла прилика с Цонева. Но тя не участва със сигурност.
Може би си чела и за друга Деси. Деси Стоянова ще води студиото Маските падат и се е получило някакво двойно объкрване в бързината. Няма лошо, на всеки може да се случи. 😉

# 1 062
Потенциално ги прави мишени, но и обратното може да е вярно. Те не знаят какво се е случило вътре, така че всички ще се опитват да ги вербуват, защото ще са по-лесни за манипулиране, отколкото старите кучета.

По-късно влизащите е възможно да видят нещата по-ясно, от колкото тези вътре.
Ако влезат и тримата, всички ще очакват единия да влезе като предател, което е кофти, но ако верно има предател и го открият другите двама пък са ясни праведни.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 13:27 от Одри ♡

# 1 063
  • Другата България
Това е Оля.
Има бегла, ама доста бегла прилика с Цонева. Но тя не участва със сигурност.
Може би си чела и за друга Деси. Деси Стоянова ще води студиото Маските падат и се е получило някакво двойно объкрване в бързината. Няма лошо, на всеки може да се случи. 😉
Аз същото казах, ама тя си държи, че е Цонева. Blush

# 1 064
Цонева е цялата в татуси , Оля не е.

Общи условия

Активация на акаунт