🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 63 213
  • 1 081
  •   26
Отговори
# 1 065
Alcor
но и това не го видяхме - Х на Мира. Нали така?

На първата закуска се сваля портретът на първия убит и се хвърля на земята демонстративно. На всеки следващ убит просто се сваля от стената. Извън камера се слага по един червен Х и се закача обратно (последното важи и за изгонените на кръглата маса).

# 1 066
Оля е поне 15кг повече от Цонева. Недейте така, че Цонева ще се напие от мъка. Тя само си търси повод да пие Satisfied

# 1 067
Alcor
но и това не го видяхме - Х на Мира. Нали така?
Не, тези сцени са от имението, не сме имали кадри оттам след изгонването ѝ.

# 1 068
Ахаааа, благодаря за уточненията. Утре вечер ще чакам да видя този Х на Мира.
Теле бе, теле ... трябва да видя аз дали е така. А и просто искам нещата да са изпипани до най-малката подробност. Joy

# 1 069
По-късно влизащите е възможно да видят нещата по-ясно, от колкото тези вътре.
Ако влезат и тримата, всички ще очакват единия да влезе като предател, което е кофти, но ако е верно има предател и го открият другите двама пък са ясни праведни.

Ако са гледали чужди сезони, ще знаят че по-късно влизащите са почти винаги само праведни. Хеле пък ако няма и един предател изгонен дотогава, то вероятността да увеличат ей така от нищото броя на предателите е направо нулева.
Изобщо, няма как толкова лесно да стане. Идеята е предателите сами да си избират други предатели, а не от продукцията да им ги добавят като нововлезли.

# 1 070
Дяволо, кога ще има втора тема?

# 1 071
Е как, първите предатели точно продукцията ги избира. И има случаи в чужди продукции да влязат допълнително като предатели, Роб от американския Сървайвър мисля така беше. Може би имаше елемент на случайност

# 1 072
Е как, първите предатели точно продукцията ги избира. И има случаи в чужди продукции да влязат допълнително като предатели, Роб от американския Сървайвър мисля така беше. Може би имаше елемент на случайност
В чуждите издания, които съм гледала, наистина връщат изгонените от първия ден, но продукцията ги връща, а не участниците и това не става чрез игра. Освен това се връщат като праведни. По-нататък може и някой от тях да бъде вербуван за предател, но поне в началото влизат отново в играта със статут на праведни.

# 1 073
  • София
Дяволо, кога ще има втора тема?

Е, утре.
Аз винаги пускам в скоби срока на темите. Така е редно по принцип и си го спазвам. Иначе на всеки 50 стр. трябва да се пуска нова тема.

# 1 074
За Бачора съм съгласна, че и на мен ми писна, обаче за вота на Мира се видя, че всички са супер лесни за манипулиране и изобщо не мислят. Само две-три изречения от него стигнаха да ги обърне срещу нея и да я отстрелят веднага. За тора и Неве още на първия конклав му каза да не се надува, защото и на нея ѝ стана ясно, че останалите ще му се поддадат много лесно на него, вместо на нея. Смятам, че точно това е причината да сгафи толкова пъти Неве и да спре и тя да мисли. Факт е, че участниците сами го сложиха в главната роля Бачорски. Поне аз така ги виждам нещата.

Иначе крещят всички, викат, уж много разбират нещата, ама хич не е така.

# 1 075
Искра ,като мутра се държи Joy
Повлияли са ѝ участниците в Съдебен спор, явно. За сега освен войнстваща простотия, друга заявка не е дала.
Аз не съм в толкова голям възторг от реалитито. Атмосферата е на ниво, но с тези известни и съответно егоцентрични участници, се получава надкряскване и не особено продуктивна игра.
Не съм учудена от успеха на Бачорски. Той не се взема толкова насериозно, не пази авторитет, мисли и реди ходове напред, без да се шашка как ще изглежда в очите на зрителя (наруши обещанието към Мира), затова играта му върви. Плюс това има излъчване на хитрец и манипулатор и с това двойно ги респектира - хем да не му се пречкат, че може да ги изложи с нещо, хем вярват, че хитрягата по-успешно ще надуши хитреците. Много добро решение на продукцията да избере за предател най-близкия до ума такъв.
Неве не става за тази роля. Желанието ѝ да доминира решенията на конклава и високомерието към Бачорски ще я елиминират. Около него и на пръсти да ходи, не е подсигурена, а с рогата напред - хич.

# 1 076
В чуждите издания, които съм гледала, наистина връщат изгонените от първия ден, но продукцията ги връща, а не участниците и това не става чрез игра. Освен това се връщат като праведни. По-нататък може и някой от тях да бъде вербуван за предател, но поне в началото влизат отново в играта със статут на праведни.
Естествено че продукцията ги връща но чрез игра- участниците трябва да ги спасят от някаква клетка, гроб... И има случаи (посочих конкретен) когато завърнал се става предател автоматично, то няма и логика иначе, да има гарантирано праведни

# 1 077
По спомени и без справка - в сезон 3 на британското издание единият от завърналите се стигна почти до финал, дали не беше и сред финалистите дори. Т.е., не просто имат шанс да се върнат първоначално изгонените, но имат и шанс да стигнат много напред.

# 1 078
Доста от участниците не познавам, но няма нито един който да ми е антипатичен с едно единствено изключение - Оля. И онази дето много се натиска да се разпорежда е на път. Водещият е топ!

# 1 079
Естествено че продукцията ги връща но чрез игра- участниците трябва да ги спасят от някаква клетка, гроб... И има случаи (посочих конкретен) когато завърнал се става предател автоматично, то няма и логика иначе, да има гарантирано праведни
Възможно е в някои сезони да е така. В първи сезон В UK върнаха двамата отпаднали в 5 епизод след края на играта през деня, но връщането им изобщо не зависеше от другите играчи или от проведената игра. Учатниците дори не подозираха, че има какъвто и да е шанс да се върне някой отпаднал. И двамата се върнаха като праведни, като в последствие единият стана предател и отпадна точно преди финала, но и прецака другия предател на финала.

Общи условия

Активация на акаунт