Място за пикник с рекичка около София

• 982
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, бихте ли предложили място за пикник в близост до София? Да няма много ходене пеша, че сме с възрастен човек и да има чиста рекичка, която става за къпане.

# 1
Здравейте, бихте ли предложили място за пикник в близост до София? Да няма много ходене пеша, че сме с възрастен човек и да има чиста рекичка, която става за къпане.

Таман да дам някои идеи, но последното условие ме спря. Има рекички около София - по Витоша, към Боровец, но са плитки и ледено студени, стават да си измиеш лицето, но да се плува... А и дали има дълбоки вирове не знам.

# 2
И аз зная студени витошки рекички. Simple Smile

Лошото е, че по това време другите май са като малки бари, доста пресъхнали.
Под къпане, имах предвид да е чиста и не прекалено ледено студена, да не е мътилка като Искър, да става да се намокриш малко, да джапаш в нея, а не чак вирове за плуване. Загледах се в снимки на Локорските водопади, но по това време рекичката май е много намаляла и едва църцори. Поне от снимки в гугъл мапс това видях.

# 3
  • при късмета
Батулия. Местата за пикник са много, всички около реката, има и вирчета

# 4
На Искър е чисто като сълза става за джапане баш там, където е мноооого студено Wink
Ако не държите да джапате - Беседките между Бистрица и Железница е изключително близо и приятно място.
На Локорско се ходи, не знам какво сте гледали Simple Smile

# 5
  • София
Скрит текст:
На Искър е чисто като сълза става за джапане баш там, където е мноооого студено Wink
Ако не държите да джапате - Беседките между Бистрица и Железница е изключително близо и приятно място.
Водопадите.
Ждрелото на Ерма не е лош вариант. Не е съвсем до София, но се стига с кола.

# 6
Скрит текст:
Водопадите.
Ясно, че водопадите, но се ходи, което не е според изискванията Simple Smile

# 7
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Водопадите.
Ясно, че водопадите, но се ходи, което не е според изискванията Simple Smile
А, да, извинявам се за недоразумението. По това време ми е простено.Relaxed

# 8
  • София
Боснек.

Общи условия

Активация на акаунт