Прекъснат полов акт

• 4 951
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Точно това е разликата. За мен прекъснатият полов акт е приемлив, само ако двамата са готови да се случат бременност и дете. Повечето мъже са доста по-настоятелни дори в несериозни отношения, защото си мислят, че жената просто може да направи аборт, а той няма да е за сметка на тяхното тяло.

# 46
  • Out of the Mix
Лионче, ти как си процедирала с връзките през годините?

Почвате с кондом, и като видиш, че сте "уталожени и влезнали във връзка вече", го сваляте, или? Thinking

Или го сваляте, и ако си преценила/преценили, че дори да стане "фал", сте ок и ще си го гледате плода на любовта и страстта ви, макар и непланиран до час, седмица, месец, зодия, лунно сияние и позиция на луната, сърп, или пълнолуние... Joy

Факт, има риск, има предеякулат, особено като задържам по 20-30 пъти на акт ( то и затова оргазмите са толкова интензивни ), сигурно нещо може и да текне от върха на главата, колкото и да контролирам, но досега не съм имал "издънки".

По-сериозно може да се мисли около овулацията, но реално може и дните да се разминат с ден, два, и няма как точно да го разбереш, дори да броиш дните, и жената да си познава идеално тялото.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:27 от Revoker

# 47
Абе вие сериозно ли казвате, че презервативът е единствената възможна и надеждна контрацепция дори и за постоянни двойки и при интензивен сексуален живот? Наистина?
То разбирам, че масово се прави секс веднъж в месеца ( или годината) или малко по често, ама за по 5 минути и тогава е ок, ама често и по много, и да трябва да поръчвам тия гадни гуми с кашони нещо не ми е много ок.
Значи прекъснатия полов акт се практикува доста често като сме си говорили с приятели,  жена ми също с нейни приятелки, и никой не е изревал. Обикновено това се случва след 40 като е жената и цикълът и не е особено редовен,  съответно мъжът кога го извади,  кога не и бебето готово. Няколко такива случаи имам покрай нас, но не и от тези, дето го видим навреме.

Е, как ще ти е много ок? Ти трябва да ги слагаш тея гадни гуми. Тук не става дума само за бременност, а и за полово предавани болести. Познавам няколко момичета, забременели с този, уж сигурен, метод. Това е от липса на знания у индивидите, които не искат да слагат тея гадни гуми, какво трябва да направят преди да повторят.
Когато не бях в сериозни отношения и имах неангажиращи с едно друго момче - използвахме презервативи. Не сме правили секс по веднъж на месеца. Само по веднъж на ден даже рядко се случваше Wink Не съм чула да се оплаква или да го боли. Желанието са използване на презервативи беше мое.

Почвате с кондом, и като видиш, че сте "уталожени и влезнали във връзка вече", го сваляте, или? Thinking

Факт, има риск, има предеякулат, особено като задържам по 20-30 пъти на акт, сигурно нещо може и да текне от върха на главата, колкото и да контролирам.

Ето го и другия - много се засилихте по темата колко са гадни презервативите. А дали ви е минавало през ума колко гадно влияят противозачатъчни? А дали знаете, че когато "не сте сигурни дали сте се изпуснали" са пие Ескапеле, което също влияе зле върху организма? Или пък в несериозни отношения, когато имате повече от една партньорка, дали се наясно, че някоя може да прехвърли нещо?
Жената и мъжа започват да си познават идеално тялото след определени години опит, не се раждат познаващи се напълно.
Хапчетата влияят милиарди пъти по-зле на организма на жената, отколкото презерватива на достойнството на мъжа. Wink

# 48
  • Out of the Mix
Разбира се, Дарби.
Със случайни жени, брани от гората, или лозето, както искаш го трактовай, не правя секс.
Преди да се прави, каквото и да било, се говори и изговаря абсолютно всичко.
Подбираме и се избираме, естествен подбор може да го наречеш. Wink

# 49
Разбира се, Дарби.
Със случайни жени, брани от гората, или лозето, както искаш го трактовай, не правя секс.
Преди да се прави, каквото и да било, се говори и изговаря абсолютно всичко.
Подбираме и се избираме, естествен подбор може да го наречеш. Wink

Започваш да ги разпитваш непосредствено преди половия акт:
- Колко сексуални партньора си имала?;
- Кога за последно ходи на гинеколог?;
- Последно кога и с кого прави секс?;
- Той кога е ходил на уролог преди да правите секс?
И подобни. И, ако ти отговори каквото искаш да чуеш, и казваш: "Е, добре значи, успокоих се, събличай се..." Или как? Smiley Smiley Smiley
Ами ако тя все пак иска презерватив? Thinking

Само да кажа, че съм чувала за много представители и на двата пола, които крият разни факти от интимния си живот.

# 50
  • София

Представи се да се обяснявам във форума кое как съм правила Laughing Рисковете са универсални и е хубаво всеки да си направи сметката добре, преди да ги поема. Особено жената, защото повечето последствия са за нейното тяло. Абортът за мен лично е ужасна опция (въпреки това е много хубаво, че съществува, не ме разбирайте погрешно), а хапчетата са изключително вредни. Оттам насетне всеки си прави сметката за себе си.

# 51
  • Out of the Mix
Ако иска ще сложим, Дарби, но винаги е временно, това искам да ти кажа.
Всичко се коментира, това не е бит пазар, дори им харесва и го уважават.

Лъвица, общи постановки те питам.
Не е нужно да си Мара Подробната.
Това така, онова иначе, да, не, такива неща.
Колко толкова пък да се обясняваме...

Знам, че не ползваш иначе, коментирано е.

# 52
  • Пловдив
Абе вие сериозно ли казвате, че презервативът е единствената възможна и надеждна контрацепция дори и за постоянни двойки и при интензивен сексуален живот? Наистина?
То разбирам, че масово се прави секс веднъж в месеца ( или годината) или малко по често, ама за по 5 минути и тогава е ок, ама често и по много, и да трябва да поръчвам тия гадни гуми с кашони нещо не ми е много ок.
Значи прекъснатия полов акт се практикува доста често като сме си говорили с приятели,  жена ми също с нейни приятелки, и никой не е изревал. Обикновено това се случва след 40 като е жената и цикълът и не е особено редовен,  съответно мъжът кога го извади,  кога не и бебето готово. Няколко такива случаи имам покрай нас, но не и от тези, дето го видим навреме.

Е, как ще ти е много ок? Ти трябва да ги слагаш тея гадни гуми. Тук не става дума само за бременност, а и за полово предавани болести. Познавам няколко момичета, забременели с този, уж сигурен, метод. Това е от липса на знания у индивидите, които не искат да слагат тея гадни гуми, какво трябва да направят преди да повторят.
Е много пък сложно - да се изпикае и да го измие.

# 53
  • По света и у нас
Ако си с поднормено тегло не можеш да забременееш толкова лесно, пък ако ще и да се опитвате целенасочено.

# 54
То и без под/над нормено тегло щото става много лесно, дори и при здрави партньори. До две години опити без успех се смятат за нормално и едва след този срок може да се говори за репродуктивни проблеми.  От къде знам ли- при налъпно здрави и двамата, и двете бременности при жена ми станаха след месеци опити, правихме си изследвания да се успокоим, щото за първото дете след няколко месеца опити бяхме наляли гипса с моята. Щото нали от предякулатна течност се хващало. Хваща се, ама както се хваща и шестица от тотото. За издънки с прекъснатия полов акт по скоро става въпрос за не изваден навреме, не за друго.
А секса с презерватив дори не ми се коментира много, то ясно, че масово нещата се свеждат до няколко минутни движения напред назад, където със или без дъждобран е все тая. Ама при дълъг и здрав секс тия гуми лесно изсъхват, жената се протрива понеже не се усеща поради намалената чувствителност, особено пък при анален, за орален с гума даже не си го и представям, да се сваля и слага един и същи не знам дали е възможно... Изобщо мога да пиша много, щото и аз съм го правил с презерватив по медицински причини и щото нямах много доверие на бившата ми приятелка, но не е много работа. Най малкото щото за да стане качествено трябват кутия и половина две на сеанс.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:59 от rf22

# 55
Айде посмали малко.
Презервативите са единственият надежден и безвреден и за двамата партньори контрацептивен метод.

# 56
Малко омръзваш с твоите полово-атлетични хвалби за многочасов секс. Повечето хора не изгарят от желание за такъв, успяват да си вземат своето за петнадесетина минути и после правят нещо друго. Не знам и кога намирате време за такива изпълнения. Сутрин няма как толкова време да се отдели, освен ако не навиете будилника за пет часа. А вечер в колко си лягате и нищо друго ли не ви се прави?

# 57
Най-лесно се забременява, когато не правиш опити и/или не мислиш за това Wink

# 58
Всеки сам си преценява... Просто не ми е ясно как се препоръчва на едно момиче на 16 да не се пази.
И пак! Авторката май не е споменала възраст? ама има много деца, които на 15-16 имат полов живот.
Но според мен съветите не би трябвало да са еднакви за различните възрасти.

# 59
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт