Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...49

• 33 746
  • 454
  •   7
Отговори
# 420
# 421
  • някъде другаде

# 422
  • София
След сватбата.
Мъжът казва на жената:
- Искам да те уведомя за три неща. Всяка сряда вечер с момчетата играем футбол. Слънце, дъжд, вятър - всяка сряда ние играем футбол. Ясно ли е?
- Да - казала жената.
- Всяка събота с момчетата излизаме на бар. Харесва ти или не, ние ще излизаме. Ясно ли е?
- Да - отговорила жената.
- И последно, всяка неделя ходим на риба. Без значение какво се случва, ние ходим на риба. Ясно ли е?
- Да - отвърнала жената.
- А ти имаш ли някакви навици, за които трябва да знам? -попитал мъжът.
- Само един - отговорила жената. - Всяка вечер в 9 часа правя с@кс. Без значение дали мъжът ми си е вкъщи или не.

# 423
Възрастна дама е на касата в супермаркет. Зад нея е хлапе на 9-10 години, заедно с майка си. Хлапето нарочно бута количката с покупките в краката на възрастната жена. Тя все се обръща и моли детето
 - "Спри, ако обичаш". Хлапето продължава, един, два, три пъти... Тогава възрастната жена се обръща към майката:
- Моля ви, мадам, помолете синът си да спре! Много ме боли!
- Няма! - казва майката - моят метод на възпитание се състои в това да го оставя да прави каквото иска, без ограничения и намеса. Трябва сам да осъзнае вредата, която причинява на другите и да се научи да се сдържа. Това е модерен и ефективен метод и аз твърдо го следвам!!!
Зад майката и нейния син чака реда си млад мъж. Той носи покупките си в ръка. В ръцете му има и буркан със сладко от касис. Изведнъж младежът спокойно отваря буркана със сладко и го изсипва върху главата на майката на гаменчето. Майката се обръща бясна!
- Как смеете, какво е това безобразие?
Младият мъж я гледа и се усмихва:
- Ами вижте - казва той - и майка ми следваше вашия метод и затова и аз съм възпитан като вашия син!
А старата дама отпред казва на касиерката:
- Бурканът със сладкото го пишете на моята сметка Simple Smile

# 424
  • тук, на мястото си
Инспекторът към доктора
-Как разбирате кой е ненормален?
-Пълним вана с вода и им даваме малка лъжичка и черпак и им казваме да изпразнят ваната.
-И нормалните избират черпака, нали?
-Не, нормалните дърпат тапата на ваната.

# 425
# 426
# 427
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 428
# 429
  • София
Скъпи, ти да не си случайно някакъв наблюдател от ООН?
- Не, защо?!
- Ми, каквото и да си харесам, ти все казваш "Ооо, не!"

# 430
# 431
После се появи  друго - мъж бил, никой не  спрял, а след съобщението се появили много жени шофьорки и  го взели. Майтапчии всякакви.

# 432
Борянке, живееш в мъжка утопия.

# 433
Е, във фб , дето едното , там и другото  излезе. И го подеха.

# 434
  • Обран бостан ;)
Внуци на гости при баба си:
- Бабо, изпей някоя песен от твоята младост.
- Дууууу. Ду хаст. Духаст миш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт