Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...49

• 36 348
  • 490
  •   5
Отговори
# 480
  • тук, на мястото си

# 481
Идея за шофьорите 😂

"Бях с спряна на път за вкъщи с дъщеря ми, защото бях превишила скоростта с 12 км. Когато полицаят тръгна към колата ми, свалих всичките прозорци. Моята очарователна и очевидно НЕВЕРОЯТНО умна 8 годишна дъщеря изненадващо изведнъж  започна да крещи от задната седалка „Излиза! Не издържам повече! Почти е тук!!!” Полицаят я чу да крещи, надникна през прозореца и я попита „Какво става тук???“ Тя го погледна със сериозно лице и му каза "Имам ако, което излиза от задника ми!!" Той започна да се смее!😂 Бях шокирана и засрамена! Полицаят попита колко далеч трябва да стигна, което беше около 3 километра до дома. Той ми каза да карам безопасно и да прибера младата госпожица у дома, за да си върши работата. През цялото време полицаят не можеше да спре да се смее! 😂 Веднага щом той се  отдръпна, попитах дъщеря ми „Какво беше това???“ Наистина ли ти се ака? "😳 Дъщеря ми се усмихна и каза: „Видях го в YouTube, но не мислех, че ще проработи.“ 😂 "Значи в крайна сметка не ти се ака?" Тя каза не, целта бе да реша твоя проблем с полицаите 😂😂😂 Моето малко момиченце, днес е моят голям герой 😊"

Историята е на Шалонда Луис

# 482
# 483
  • Обран бостан ;)
Ако жената се прави на недостъпна, това може да значи, че просто не е епилирана. Trollface

# 484
Само в България пътят към външната тоалетна се осветява от iPhone 17 Pro Max

# 485
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 486
  • някъде другаде

# 487
Ако рекламите на лекарства станат повече от рекламите на бира, значи е време да слагате зелето.

# 488
# 489
  • FRANCE

Пробвах , и ми отговори това :
Фразата „на майната си“ обикновено се използва в разговорен български като израз за много далечно или неудобно място – не е реална дестинация. 🙂

Ако питаш на шега „как да отида на майната си“ – отговорът е, че просто трябва да се приготвиш за дълъг път, защото по подразбиране там е „много далече“.

Ако всъщност искаш:

да разбереш как да стигнеш до конкретно място, кажи ми къде точно и ще ти дам точни указания;

# 490
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт