Моят съпруг е на 28 годишна възраст
аз и той сме женени имаме детенце на 10 месечна възраст от град Сливен, но има един проблем който не мога да разреша Моят съпруг е зависим от бира и уиски алкохол, много пие почти 10 литра на вечер и това продължава всеки ден опитах се разговори многократно после го заплаших го че ще го изоставя и така нататък но нямаше резултат оставих го няколко пъти но отново се връща!!Твърди че ме обича, че го командвам а аз искам да му помогна да спре опитах много пъти но не се получава, нещо се ми куца в разговори и тем подобни
Бих помолила искрено към вас се обръщам за някакви съвети помощ как да се справя с алкохолизма му говорих с него за лечение в клиника или психолог но той не иска да повдигаме темата, отказва и да чуе дори
искам да му помогна по някакъв начин ако някой е минал през този период и знае някакво тайно лечение или баячка, баба и нещо подходящо и подобно!!
Ако е възможно нека да сподели, да напише, защото в момента ми е много трудно и не мога да се справя с това не се търпи понякога не мога като слабост ми е дърпа ме някак си, обичам този човек не мога да го оставя но пък искам да спре да пие по този начин заради детето ни не искам да разваля брака ни, 😭особено заради това детенце ще обърна света
Благодаря предварително