УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 9 442
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
Приеха ме преди 2 дни в патологична и искам да споделя впечатленията си, ако това би било от полза на някого. Всички са много любезни. Имаме си телефон в стаята, ако имаш нужда от нещо - вдигат веднага, винаги се отзовават. Стаята и банята се почистват по няколко пъти на ден и е много чисто. Има телевизор. Спалното бельо също е супер, дават хавлии, чехли и нощница, ако нямаш. Капризна съм от към ядене, но е много вкусно. Избираш си от меню за всеки ден, храната е разнообразна и достатъчна като количество. Ако случаят ти позволява, можеш да ходиш до кафето, където има всичко, ако нещо ти се дояде или допие, аптеката също е заредена. Simple Smile Другото, което ме впечатли е това, че има психолог. Дойде и се представи, обясни къде и кога можем да се възползваме, при нужда. Simple Smile

# 121
Приеха ме преди 2 дни в патологична и искам да споделя впечатленията си, ако това би било от полза на някого. Всички са много любезни. Имаме си телефон в стаята, ако имаш нужда от нещо - вдигат веднага, винаги се отзовават. Стаята и банята се почистват по няколко пъти на ден и е много чисто. Има телевизор. Спалното бельо също е супер, дават хавлии, чехли и нощница, ако нямаш. Капризна съм от към ядене, но е много вкусно. Избираш си от меню за всеки ден, храната е разнообразна и достатъчна като количество. Ако случаят ти позволява, можеш да ходиш до кафето, където има всичко, ако нещо ти се дояде или допие, аптеката също е заредена. Simple Smile Другото, което ме впечатли е това, че има психолог. Дойде и се представи, обясни къде и кога можем да се възползваме, при нужда. Simple Smile
Здравейте, желая ви бързо възстановяване. Каква е цената за престой на ден?

# 122
Martinche, благодаря! 😊 50 лева е нощувката и смятам, че е напълно оправдана!

# 123
За бащинството още в деня на изписването при плащане трябва да поискаш и дават бележка "да послужи където трябва ". Епикризите взехме седмица по-късно като ми махаха конците. Както и моя болничен.

Знаете ли дали, ако бащата е регистриран на борсата (бюрото по труда), може да се възползва от нещо подобно? Примерно удължаване на периода?

# 124
Здравейте, мнения за д-р Даниела Велева,за следене на бременност и раждане?

# 125
Здравейте.
От коя седмица може да се вземе болничен с комисия от Селена?
Какви документи се изискват да нося ?
Каква е цената ?
На кой етаж се намират и като цяло как минава процедурата с комисията.
Някой може ли да сподели 🤗

# 126
Здравейте.
От коя седмица може да се вземе болничен с комисия от Селена?
Какви документи се изискват да нося ?
Каква е цената ?
На кой етаж се намират и като цяло как минава процедурата с комисията.
Някой може ли да сподели 🤗

Здравей, не съм сигурна от кога може, но първо се взимат 14 дни болничен от твоя АГ, след което отново отиваш и казваш, че искаш болничен от комисия, комисията в Селена мисля, че в момента е около 100лв и е всеки понеделник, но май се запазва час, трябва да се обадиш на регистратура, но когато твоя АГ ти даде нужните документи можеш да отидеш навсякъде, например в Тракия струва 40лв, минаваш през регистратура, а след това се качваш в кабинет, в който ти го издават, става много бързо, предполагам в Селена процедурата е същата, има и доста други места в Пловдив където издават.

# 127
Здравейте, имате ли информация колко струва нормалното раждане и секциото в момента?🤗

# 128
Здравейте, имате ли информация колко струва нормалното раждане и секциото в момента?🤗
Току що попитах - 2400 нормално/2800 секцио

# 129
Здравейте, на вече миналите през секцио, долу-горе колко броя еднократно бельо се сменя на ден? Предстои ми раждане съвсем скоро и искам да се подготвя.

# 130
Аз сменях по 1 брой, и вече превръзка според лохиите но тя си пази и бельото защото е огромна.

# 131
На изписването носихте ли почерпка за акушерките и персонала. За Аг ще нося отделно направо в кабинета

# 132
Здравейте има ли възможност да се следя по здравна каса при аг, който не е в Селена, а да отида да родя нормално в Селена

# 133
Да, плащате си по тарифата и раждате при дежурния АГ. Но пак предварително е добре да си занесете документите и да минете консултация с анестезиолога им.

# 134
Каква е цената на пакет за проследяване на бременност

Общи условия

Активация на акаунт