УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 26 854
  • 531
  •   3
Отговори
# 525
Интересувам се таксата за припознаване на детето от бащата(няма сключен брак) в размер на 250 евро отделно ли се заплаща или е включена в крайната сума за секциото? Интересувам се за раждалите през 2026 г., защото тази такса до 2025 г. беше включена. Благодаря!

# 526
Не знам защо, но според сайта им всяко нещо се таксува като избор на лекар, болничен, припознаване и тн. На регистратура казват една цена за секцио и за нормално. После май става друго (поне при познати раждали там). По-нагоре бяха писали за плащане на 2650 и 2900, а в една стая. Откъде идват тези разминавания, някакви допълнителни прегледи ли? И аз съм малко объркана. Позната роди в декември и ми каза, че за цената на нормалното е успяла да си избере лекар, упойка, припознаване и болничен, единствено за ортопед е платила допълнително. Друга пък роди в септември платила допълнително за избора на лекар.

# 527
Здравейте, дали някоя от пациентките на д-р Д. Ставрев е успяла да осъществи контакт с него и има актуална информация? Раждането малко по малко приближава, а до колкото знам д-р Шентова не води раждания. На кръстопът съм дали да го чакам още или да се ориентирам към друг специалист.

# 528
Здравейте, дали някоя от пациентките на д-р Д. Ставрев е успяла да осъществи контакт с него и има актуална информация? Раждането малко по малко приближава, а до колкото знам д-р Шентова не води раждания. На кръстопът съм дали да го чакам още или да се ориентирам към друг специалист.
В друга тема от форума имаше коментар, че негова пациентка се е свързала за бъдещо инвитро и е отговорил,че ще ги поеме. Искрено се надявам да е така и скоро да има някаква информация от др.Ставрев.

# 529
Изражда д-р Шентова, приятелка роди преди месец при нея и д-р Лазароски.

# 530
В друга тема от форума имаше коментар, че негова пациентка се е свързала за бъдещо инвитро и е отговорил,че ще ги поеме. Искрено се надявам да е така и скоро да има някаква информация от др.Ставрев.
Може ли да дадете линк към тази тема

# 531
Може ли да дадете линк към тази тема
Грешка, в тази тема е коментара от 3ти февруари, върнете 2 страници назад. Аз бях тази седмица на преглед при др. Даскалови и изразиха надежда до края на месеца да има някакви новини от Др Ставрев.

Общи условия

Активация на акаунт