VIP Brother 2 - 7

• 45 034
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 245
Как точно сега ще ми се скапа нет-а?!?!?!?!? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 1 246
  • София
Деси хвърля някакви гюбеци, а Здравко й мята по един влажен поглед и после обръща глава настрани.....да не му изтекат очите Simple Smile или да му ги извадят  Mr. Green

а сега Христина идва и сяда върху корема на мъжа си, за да гледа той нейните цици Simple Smile и нещо се врътка, обаче е смешнааааа......

Сега Христина играе и тя права, ама и тя не знае какво играе. Здравко не гледа нея.

Защо  хората като не могат да вечерят, не им дават поне да видят менюто?! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 247
Абе хора, тази мечер ще има ли номинации? Тоест - ще ги излъчват ли наживо или направо утре? Нещо изпуснах връзката, кажете, че май съм се запътила към леглото.

# 1 248
  • Варна
Горкия Здравко, не смее да погледне Деси - ще свърши на мига Joy
и чухте ли тя кво му вика - тя стана да играе заради тебе, айде не на мене тия женски номера  hahaha Joy

# 1 249
  • Germany
Казах ви аз, че Деса от сутринта се е развихрила...То едни стриптийзи бяха на обед, сега пак дивее. Здравко днес не му е добре, усещам го Wink

# 1 250
Здравко, като го гледам, е готов за пачанга в крайморските клубове. Бас ловя, че тоя човек няма да си седне на гъза Whistling

# 1 251
  • Добрич
Деси хвърля някакви гюбеци, а Здравко й мята по един влажен поглед и после обръща глава настрани.....да не му изтекат очите Simple Smile или да му ги извадят  Mr. Green

а сега Христина идва и сяда върху корема на мъжа си, за да гледа той нейните цици Simple Smile и нещо се врътка, обаче е смешнааааа......

Сега Христина играе и тя права, ама и тя не знае какво играе. Здравко не гледа нея.

Защо  хората като не могат да вечерят, не им дават поне да видят менюто?! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ами, защото могат да се изкушат да си поръчат.  Wink Joy

# 1 252
  • София
Лошо му е Joy Joy Joy

# 1 253
ми не ми е секси Христина, както и да се гъне по стола. Дърво е, в сравнение с останалите. Ако не беше  в тяхната компания, иди доди, ама тя и Венета просто не трябва да танцуват в къщата.

# 1 254
  • Варна
направо гледа като припикано мушкато

# 1 255
Иииих как ми се гледа...
Разказвайте...
Брех тая Христина колко е тъпичка милата. То вероятно тя е станала заради Здравко да не гледа само Деси... ама той пък както ще я загледа благоверната си...

Защо  хората като не могат да вечерят, не им дават поне да видят менюто?! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Peace

# 1 256
Какво и дава право на нея да коментира кой бил любовника на Катя например?

Това съм го пропуснала. Какво е казала Венета?

# 1 257
  • София
Горкия Здравко, не смее да погледне Деси - ще свърши на мига Joy
и чухте ли тя кво му вика - тя стана да играе заради тебе, айде не на мене тия женски номера  hahaha Joy

айде на нас тия глупави изказвания

# 1 258
  • София
И Ристе се излага, какво му се гъне там като настъпан червей, е дървото си е дърво. Crossing Arms

# 1 259
Мен явно никой не ме чете... Или купона в къщата в момента е на шест??? Пуснах си да ги гледам и са... Леле, Христина... Ама купона послучай ЧРД-то на Тишо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт