VIP Brother 2 - 7

• 45 034
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Germany
Олее тая Христина...А, дали всички жени сме толкова смешни, когато се борим за внимание, защото на мен определено ми е смешно като я гледам отстрани как се съревновава с мъжа си и ревността си Simple Smile

# 1 261
Абе хора, тази мечер ще има ли номинации? Тоест - ще ги излъчват ли наживо или направо утре? Нещо изпуснах връзката, кажете, че май съм се запътила към леглото.

Смилете се над мен.

# 1 262
ми не ми е секси Христина, както и да се гъне по стола. Дърво е, в сравнение с останалите. Ако не беше  в тяхната компания, иди доди, ама тя и Венета просто не трябва да танцуват в къщата.

Христина ако ще и да се разчекне пред Здравко, все тая. Човека си го влече чуждото и това е.

# 1 263
  • Варна
Абе хора, тази мечер ще има ли номинации? Тоест - ще ги излъчват ли наживо или направо утре? Нещо изпуснах връзката, кажете, че май съм се запътила към леглото.

Смилете се над мен.
утре са номинациите маце
Тишо казва на венета "Вие психирахте Здравко, да не смее да погледне друга"

# 1 264
  • София
Не, няма да има номинации, утре, лягай спокойно Peace

# 1 265
  • София
А, дали всички жени сме толкова смешни, когато се борим за внимание

НЕ!!!
Искаме да търсят НАШЕТО ВНИМАНИЕ

# 1 266
  • София
А Венета пак нещо съска на ухото на Шишо (това определение не знам кой му го даде, ама е много точно Wink ). Гледа с почернените си очи и стиска устенца. Какво ли й минава през главата....

# 1 267
  • София
А, дали всички жени сме толкова смешни, когато се борим за внимание

НЕ!!!
Искаме да търсят НАШЕТО ВНИМАНИЕ
Peace

# 1 268
  • Germany
Мен явно никой не ме чете... Или купона в къщата в момента е на шест??? Пуснах си да ги гледам и са... Леле, Христина... Ама купона по случай ЧРД-то на Тишо ли е?
Мисля, че е за изпращане на Василка Peace

# 1 269
Какво и дава право на нея да коментира кой бил любовника на Катя например?

Това съм го пропуснала. Какво е казала Венета?

Нали разправаше на всеослушание, че Катето си имала доста по- млад любовник. То беше преди няколко дни това. Всъщност не е казала поименно кой е любовника, май подвеждащо съм го написала.

# 1 270
На мен пък Катето Евро въобще не ми харесва,непрекъснато говори зад гърба и създава интриги.Абсолютно не искам тя да спечели.

# 1 271
  • София
А Деси дали нарочно си врътка гъза точно пред Здравко....  Party

# 1 272
  • Germany
А, Здравко май се е понапил, нещо премрежва поглед Party

# 1 273
На мен пък Катето Евро въобще не ми харесва,непрекъснато говори зад гърба и създава интриги.Абсолютно не искам тя да спечели.
Щото ако им го каже лично ще й избият зъбите.  Rolling Eyes

# 1 274
  • София
Лелееееееее, много яко, много....умирам от кеф.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт