💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, 🌞

Вихи, аз много симпатизирах на Мелиса, но след лайка, който даде на Арзу, вече имам едно наум.

Хубав ден на всички 😃

# 121
Здравейте. Започнах да гледам корейската версия на "Кралицата на сълзите". В турската версия Ханде ще бъде феноменална, обаче Баръш не го виждам как ще изиграе този многопластов и емоционален образ на мъжът.
Надявам се да не провали иначе страхотният сериал.

# 122
Според вас това какво означава - ще публикуват постера на сериала или ще има фраг?

# 123
Flowers Herb Здравейте, прекрасни момичета!
Дълго обмислях този си пост отказвах се, но реших да го споделя. Не е, ама никак не е важно да се съласите с моите "размисли и страсти". Да ще, Ви пиша за Ханде /тя е моето, безпокойство/.
Преминавам, набързичко през Арзу Сапанджъ - нищо общо с гръмкато ѝ самочувствие на дама от аристократичните или богати хора /независимо от национолността им/. Коментара ѝ, след нашумялата публично раздяла на Ханде и Хакан, я принизи до махленка, смъкна маската ѝ... / не е случаен социалния и обществен хейт срещу нея, и много обидното лоша майка.
 Безпокойството ми за Ханде е продиктувано от вечно не случващите ѝ се лични връзки, постоянното ѝ бягство след разочарования към семейството на Гамзе, Джанер и на първо място Мави. Безкрайната ѝ отдаденост и любов към всички мъже в живота ѝ явно не е достатъчна за потъпканато им его. Никой мъж в т.ч. и Керем, не ѝ прощават блясъка и светлината, които носи. Напълно нормални са  свиването ѝ,  затварянето, тъгата. Важно за нея е сама да осъзнае, къде греши в изборите си. Обичам я!

# 124
Не знам дали е истина?

Ханде в момента е в Катар с Инан

# 125
На лично съобщение са писали в този известен клюкарски профил gossippasta

# 126
  • София
Nature Dizzy от сета на "Сърцебиене"
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1961415031481925665

# 127
Ново:
"Видео зад кулисите с Ханде за рекламата на Emotion"
https://x.com/SRubySaon/status/1961410194979918232

Simple Smile
"Как вижда ИИ Ханде през годините" Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 17:20 от mi_si

# 128
# 129
"Сърцебиене" - зад кулисите Simple Smile

Simple Smile
"Керем сподели подарък, който е получил от Interezza Official designs, в историите си в Instagram 🥰 Компанията помогна с дизайна на новия му дом"

# 130
С риск да ви ядосам ще си кажа мнението:
Според мен Лизге прилича на 16 - годишна девойка и изобщо Керем не и отива като гадже. Много е стар за нея.

Много повече би и отивал да го играе неин баща и да има връзка с майката (Дениз) на Аслъ

# 131
Тина, все някой трябва да каже, че царят е гол. JoyJoyJoy
Аз не ги намирам за подходяща двойка, но все още не съм го отписала, може пък в развитието на сюжета да се окаже, че не съм права.

От сета днес.

Много ме радва написаното за Ханде. Надявам се да я видим още тази вечер или най-късно утре.

# 132
Ще има фраг тази вечер

Благи, дано си права, но съм скептично настроена за химията между Керем и Лизге.

# 133
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Истории от Инан Кърдемир, който препубликува историята на Timeless 🐆, моден колумнист и критик, автор на L'Officiel Türkiye и мениджър от агенцията Gülsün Işıklı.

Пишат, че става въпрос за Ханде, особено след като Баръш Ардуч беше забелязан със семейството си на морето. Така че това е почивка и ако е така, тогава съм безкрайно щастлива, точно така трябва да изглежда Ханде сега. Фантастична фотосесия с голямо име и популярни марки ни очаква.

"На септемврийската фотосесия за корицата на @lofficielturkiye. Очаквайте скоро, пригответе се."

emiliq.nikolova88, Flowers Hibiscus Реших да гледам с интерес директно турската версия и се надявам Ханде и Баръш да са на висота! Ако знам какво предстои да се случи, няма да ми е толкова вълнуващо.

Yassy_N, Flowers Hibiscus страхувам се, че с това, което пиша, ще обидя мъжкото съсловие. Ханде е силен характер, борбена, богата, самостоятелна, красива, нежна, чаровна, милостива. Кой мъж обича по-силните от него жени? Почти всички мъже развиват комплекси от по-можещите от тях представителки на нежния пол. Дали става въпрос за грешен избор на мъж или за превъзходство на Ханде над всички тях? Може би, Ханде е пропуснала да се прави на слаба и беззащитна?

Много хубава статия по темата:
https://www.lifebites.bg/majete-ne-haresvat-silni-jeni/

Тина, Flowers Hibiscus права си за Лизге и Керем. Следите на времето си личат вече на лицето на Керем. Той има момчешко поведение и мисля, че с него ще компенсира разликата във външния вид.

Дано пътуването до Катар да разведри Ханде и да върне трапчинките на бузките ѝ!

# 134
Стори от Снахата 😎

Общи условия

Активация на акаунт