💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 455
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
"Платоничен" ще го превеждате ли ?  .... за един приятел питам .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иска ли питане! От кога го чакам. Смятам, че ще е мега забавен. Керем е в свои води, явно и на Гупсе ѝ се отдава комедията.
Лично ще го преведа, само да излезе JoyJoy
Слънце? JoyJoyJoy
Kissing Heart

# 196
8 епизода по 50 минути не са проблем. Wink

Големи са идиоти журналята. Ще питали докато не им каже. Satisfied

Flowers Hibiscus

# 197

Simple Smile

П.С.

Скрит текст:
Продуцентите или който отговаря кога ще се излъчва даден сериал, явно не държат много много на "Сърцебиене". В неделя 7 септември Турция е домакин на европейския шампион на Европа - Испания, квалификация за Световното ( същият ден и България  играе с Грузия - в една група сме). Явно трябва да си голям "умник" точно в този ден да стартираш сериал, чиито най-важни събития ще се случат в 1 еп. То е много ясно кое ще предпочете турският зрител и не само ... ( говоря и за себе си ), толкова не можаха да изчакат една седмица.... после обаче да не стане ... Опа ... фал ... и на дузпата  ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 20:50 от mi_si

# 198
Нова снимка с Керем от сета

# 199
Миси, тези хора сериозно ли? Значи да чакаме трагичен рейтинг на 1 епизод на “Сърцебиене”…
Мачовете наистина много свалят …

# 200
Много лошо. Дано отложат 1 еп. за след седмица. Ако рейтингът е нисък ще се отчаят още в началото, ще променят сценария и ще стане каша. 🫣
И на мен от вчера ми излизат негативни постове свързани с това, че се опитват да занулят и саботират сериала, с това излъчване точно с мача с Испания. Ама аз не разбирам от футбол и го сметнах за фейк новина.
Но сега като прочетох Миси, питах съпруга си и той потвърди, че предстоящите мачове са много важни и е много вероятно рейтингът на "Сърцебиене" да не е много добър, което не е добро начало за никого.

# 201
Баръш с дъщеричката си Джан Асия:

"Баръш Ардуч, който е започнал снимки на нов сериал, посещава съпругата си Гюпсе Йозай и дъщеря си Джан Ася в Чешме, когато е възможно.
Наскоро Ардуч беше заснет на плажа в Алачатъ със семейството си.

Актьорът поздрави репортерите, които го снимаха, направи кратка разходка по плажа с дъщеря си, а след това се разходи с кану.

Докато Баръш Ардуч гребеше половин час, тригодишната Джан Ася беше толкова щастлива да седи в скута на баща си.

В един момент момичето дори взе гребло и показа на майка си как се използва. След като се насладиха на морето, семейството се върна в палатката си и се срещна с приятели.

Баръш Ардуч беше попитан за раздялата на скорошната му партньорка в телевизионните сериали и филми Ханде Ерчел с Хакан Сабанджъ.
„Би било неуместно да говорим за това“, каза Ардуч. На въпрос за брака му той каза, че всичко върви много добре.

Гупсе Озай беше с бански с леопардов мотив."

✍🏻Издание на Хюриет

Един коментар, който ме разсмя:
"Колко лесно е да те смятат за „журналист“ в Турция.
Задавай най-глупавите, нетактични въпроси, които бабите обсъждат на пейка и на които, разбира се, никой няма да ти отговори; прави „репортажи“ по принципа на чукотските песни от виц (каквото видя - за това пея) - това е лодка, това е море, това е дърво, това е гребло, това е леопардов принт и готово."

Тина, Flowers Hibiscus снимката на Керем и Баръш мисля, че беше от тяхна обща реклама на една банка.

# 202
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 203
Добро утро и хубава неделя!!
Благадаря за преводите, чакам филмите с нетърпение!!
Приятен ден!!

# 204
Здравейте, 🌞

Честно да си кажа, струва ми се, че и "Сърцебиене" и "Любов и сълзи" много слабо ги промотират, да не кажа изобщо.
Ще дам за пример новия сериал на Акън - хората явно си разбират от работата, рекламират си сериала, всеки ден е из всички соц. мрежи и е постоянно в тренда в Туитър.

Хубав ден на всички 😃

# 205
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

"Любов и сълзи"
https://x.com/i/status/1961768065919516877

https://x.com/i/status/1961732273255936327 зад кулисите: рекама за сезона на АТВ

Sunglasses
Тина, Flowers Hibiscus снимката на Керем и Баръш мисля, че беше от тяхна обща реклама на една банка.
Снимки зад кулисите на Керем Бюрсин и Баръш Ардуч за реклама на банка Garanti BBVA, октомври 2017 г
https://www.instagram.com/p/C_-4XPup7zC/?hl=bg&img_index=1

https://www.youtube.com/watch?v=odW--BhGk-4

Лек и спокоен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 206
Мелиса Сабанджъ е пуснала снимки от сватбата, на която присъстваха с Хакан.
Керем я е лайкнал 😎

# 207
Стори от Ханде:

# 208
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Дилеми, Flowers Hibiscus намерила си рекламата! Запомнила съм това силно мъжко присъствие в тази банка.

„Когато човек чувства, че всичко се обърква, нещо прекрасно се опитва да влезе в живота му."
Далай Лама

Датите на дългоочакваните първи серии на нашите сериали и конкуренцията:
"Очите на Черно море“ - 2 септември - вторник
„Дългът на живота“ - 6 септември - събота
„Сърцебиене“ - 7 септември - неделя
„Беззащитни“ - 10 септември - сряда
„Наследник“ - 11 септември - четвъртък
„Шербет от червена боровинка“ - 12 септември - петък
„Любов и сълзи“ - 12 септември - петък
„Далечен град“ - 15 септември - понеделник
„Мечтата на Есреф“ - 17 септември - сряда

Ханде и Баръш споделиха на стори втория фраг. Емоджитата на Ханде са котка и куче - вероятно има предвид Мейра и Селим. Баръш използва любимото емоджи в Южна Корея, което прилича на сърце и означава любов.

Мейра и Селим:

# 209
Tочно една седмица до началото на “Сърцебиене” Hug

Обратното броене започва Stuck Out Tongue Winking Eye
Heart 7 Heart

Общи условия

Активация на акаунт