💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Какъв поглед "хвърля" Ханде!

Много романтика има в този момент!

Всички са седнали от Съвета на директорите, само Селим стои прав.

Родителите на Мейра:

Семейството на Мейра:

Роднините на Селим:

Много химични Ханде и Баръш, харесвам също Берк Джанкат, роднините съм ги гледала в различни сериали. Хубав каст! Дано им се получи сериала! Голямата конкуренция ще роди качествени сериали, които да привлекат вниманието на зрителите.

# 166
# 167
Колко са ми противни тези журналисти. Какво очакват? Че ще се спре и подробно ще им разкаже всичко?

От снимките на рекламата за сезона на АТВ
https://x.com/i/status/1961732273255936327

# 168
Добре стоят един до друг

Ханде е разкошна 💜

# 169
💬Отзив на фен след срещата му с Керем Бурсин на снимачната площадка на #Heartbeat онзи ден:

„Керем беше много уморен. Беше горещ ден, снимките се проведоха под палещото слънце. Сцената беше заснета в пролива: Керем седеше в малка лодка и гребеше във водата повече от половин час без почивка. След това имаше кратка почивка, за да си смени мократа тениска, и снимките продължиха отново. Гледах го как работи около два часа. Когато снимките приключиха, умореното лице на Керем говореше само за себе си. Въпреки това, веднага щом го извикаха, той излезе от колата и се съгласи да се снима с нас.
Казахме, че сме дошли от Грузия, за да го видим. Той отговори, че познава съседната страна, че Грузия е наистина красива. Отбеляза също, че говорим добре турски (въпреки умората, той не пренебрегна този момент). Направихме снимки, дадохме му сувенир и се сбогувахме.
За пореден път се убедих, че Керем е абсолютно специален човек - личност и... актьор. Щастлив съм, че успях да се срещна с него и да общуваме, дори и само малко.“

# 170
И тези са нови

# 171
Много стилни и елегантни са Ханде и Баръш:

dizitvatv - "Очаквайте всички подробности около предстоящата реклама на ATV, която ще даде гръм и трясък на новия сезон, както и интервюта със звезди, които няма да намерите никъде другаде, и вълнуващи кадри! Новият епизод на Dizi TV ще се излъчи по ATV в неделя от 12:00 часа."

"Искрени моменти от репетицията на четенето на сериала Любов и сълзи, един от най-амбициозните проекти на годината, много специални детайли от снимките на плаката...
Новият епизод на сериалите е по атв в неделя от 12.20."
https://www.instagram.com/p/DNqLUHFRyuW/?hl=bg

"Останете на линия за всички подробности относно трейлъра, който ще бъде силен атв, докато се готви да влезе в новия сезон като бомба, интервюта и интересни кадри с имена на звезди, които няма да видите никъде другаде!
ТВ с новия си епизод в неделя от 12.00 часа в АТВ."
https://www.instagram.com/p/DN-anV8D4UT/?hl=bg

# 172
Здравейте! За успокоение на феновете… ето и репортаж с Керем от сета Heart Eyes
https://x.com/tvdunyasii/status/1961776848284623103?s=46

# 173
Най- накрая 😎
Здравейте! За успокоение на феновете… ето и репортаж с Керем от сета Heart Eyes
https://x.com/tvdunyasii/status/1961776848284623103?s=46

# 174
Някой ако намери превод на интервюто на Керем, ще съм благодарна да сподели, защото аз не намирам Hug
Колко отвратителен журналист, питал е Ханде на летището дали е замесена изневяра и ѝ казал, че сама си е изпросила този въпрос, след като не е отговорила на предния…

# 175
И аз не намирам все още превод на интервюто с Керем.

Отвратителни са турските т.н. журналисти, задават само и единствено тъпи въпроси, единствено да се заяждат и дразнят.

Мейра

# 176
Мейра е изключително сладка булка Heart Eyes

Коя ли булка Сабанджъ би била по-хубава от нашата?
-НИКОЯ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Сега ще го преведа "интервюто" на Керем.

# 178
# 179
Питахме Керем Бюрсин, който играе Арас, как са снимките на сериала.

Много добре вървят, ние сме отличен екип, зад кадър всичко е чудесно, ние вече много години работим заедно, за това и атмосферата на снимачната площадка е много топла и приятелска.
Режисьорът ни е чудесен. Актьорите са невероятни. Заради това, че те са толкова добри се налага и ти да станеш много по-мотивиран. За това атмосферата ни е много добра. Мисля, че това е точно тази атмосфера, в която актьорите искат да работят.

Питаме Керем Бюрсин за персонажа Арас, който той играе.

Това е много самотен герой, той никога не е получавал одобрение. В него и до сега живее това мъничко дете, което все още очаква одобрение. Така ми се струва на мен. Тоест, по същество, проблемът на нашето време и с децата, и с младежите. Мисля, че това касае и подрастващите, защото живеем в много забързан, пренаселен и сложен свят. И за това се губи фокуса. Струва ми се, че един от главните проблеми на Арас е, че той това одобрение така и не го е получил никога. Затова в живота му винаги е имало други неща, които са ставали основен център на вниманието му. Това е такъв персонаж, който е в търсене на внимание и одобрение.

Какво послание имаш за зрителите, които очакват сериала с нетърпение?

Надявам се да ви хареса. В него ма различни линии, различни истории и при това има място, на което всички те се пресичат. Не искам да издавам много, но има една важна тема, една история, която ми се струва, че е засегната в сюжета. За това аз съм много въодушевен.
Когато се потопиш дълбоко в процеса, тогава напълно се разкрива неговият „цвят“, неговият характер. И точно този „цвят“ ме впечатли много силно. Надявам се на зрителите също много да им хареса и да им направи силно впечатление.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 17:34 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт