💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
И Керем е там, заедно с Гюнфер, за да подкрепят Нилпери в този труден за нея момент
https://x.com/2_sayfaofficial/status/1962457022512677285

# 241
# 242
# 243
Тази сутрин в предаване по TV8 са намекнали, че причината за раздялата между Ханде и Хакан е изневяра.
" Хакан Сабaнджъ е изневерил, Ханде е разбрала и е сложила край на връзката."

Това е предполагаемата жена, с която е изневерил: ( през 2018 г. са имали кратка авантюра).

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 15:11 от tina-latina

# 244
# 245
С помощта на ИИ
Отива й 😎

# 246
Ханде и Керем почти един до друг на погребението.

# 247
Аз не знаех, че Ханде и Биге са близки приятелки с Нилпери.
Но явно са, на клипчетата, които излизат в Туитър се коментира, че много топло са се отнесли една с друга - Ханде и Нилпери.

# 248
# 249
Здравейте! Hug
Тъжно стечение на обстоятелствата, за да дойде този така интересен момент за феновете на Ханде и Керем - да стоят на метри един от друг, 3 години по-късно.

Не знам колко близки са действително Ханде и Нилпери, но Ханде не помня някога да не е била съпричастна към колега, който преминава през същото, през което е минала и тя.
Керем още снощи е писал под поста на Нилпери в Инстаграм, изразявайки съпричастност.
Да ѝ е светло на душата на майка ѝ.

Много хубави снимки на патроните ни от предстоящите им проекти. Истинска красота Heart

# 250
Много тъжен повод да видим патроните на обща снимка...
Ханде е с Биге, доколкото виждам по снимките, явно и двете са близки с Нилпери.

# 251

Като изключим тъжното събитие, което ги събира на едно място след 3 години раздяла... Не ме мислете за луда, но точно на този кадър ми се струва, че гледат един към друг.
Чудя се какво ли са изпитали, като са се видели един друг след толкова време...И всичко се случва малко след раздялата и с мамин-сладък!?

# 252
На Ханде всичко и отива 🦋

# 253
  • София
Nature Dizzy "Platonik: Mavi Dolunay Otel" /"Платонически: Хотел „Синя пълна луна“
https://www.youtube.com/watch?v=NL_3zCsh4rY

# 254
Споменават и името на Инан. Накратко казано, Инан е разбрал за изневяра на Хакан и е казал на Ханде след прибирането ѝ от Италия…
Тази сутрин в предаване по TV8 са намекнали, че причината за раздялата между Ханде и Хакан е изневяра.
" Хакан Сабaнджъ е изневерил, Ханде е разбрала и е сложила край на връзката."

Това е предполагаемата жена, с която е изневерил: ( през 2018 г. са имали кратка авантюра).

Общи условия

Активация на акаунт