💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Тина, бавна съм. Joy Joy
Чак сега успях да седна и видях, че много новини имаме.

Ох, раздвижиха се от АТВ. Явно с една седмица закъснение ще започнат от първоначалната дата.
При Сърцебиене разказаха целия епизод във фраговете явно. Оплакваха се много фенове.
ЛиС май ще ги последват.

Липсваше ми Ханде. Много съм доволна и ги чакам с нетърпение.

# 571

Heart
Стори от Баръш:

Според мен ще им изиграе много лоша шега, че започват седмица по-късно от Шербета и Опасни улици. Фраговете също не мисля, че ще привлекат много хора. А така ми се иска да ги гледам дълго.

# 572
По арабската ТВ ще са засега 16 сигурни епизода.
Тоест би трябвало и по АТВ да са толкова, нали? 🙄
Или по турската ще спре, а ще продължи по арабската - направо се обърках...

# 573
Официално от Дизилах:

# 574
# 575
  • Кърджали
tina-latina, честно казано, един Аллах, Бог или който е на смяна, знае. И старите бабици, ама и те не са сигурни.
Сектора в момента е на такова дередже, че най-сигурното е, че няма нищо сигурно.
Не знам, арабската платформа/телевизия реже ли епизодите. Отделно всичко зависи и какъв е рейтинга, съответно какви са приходите от реклами, успяват ли да си избият разходите или са доста на загуба.  Сигурно имат някаква бройка сигурни епизоди, но въпроса е колко са сигурни.

# 576
# 577
# 578

Ще им стискаме палци и това е Heart
Нека се контролираме и рейтингите да не ни влияят така, както по времето на Бамбашка …

# 579
Навсякъде в Туитър пишат, че са подписали за 16 епизода, както е и оригиналът. Другото, което се върти е:
Всеки епизод ще е с отделно име.
В момента снимат 5 еп.

# 580
От Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/ask-ve-gozyasinin-ya … belli-oldu/63379/

Обявена е датата на излизане на „Любов и сълзи“

Излезе новият сезон на „Aşk ve Gözyaşı“, съвместна продукция на O3 Medya и Dass Yapım, с участието на Баръш Ардуч (Селим) и Ханде Ерчел (Мейра). Премиерата на поредицата на 19 септември беше обявена със спиращ дъха нов трейлър.

Историята на Мейра и Селим, която започна като приказка, постепенно се спусна в брак без любов. В новия трейлър се появи разтърсващо признание: Мейра разкри, че има мозъчен тумор и скоро ще умре. Селим, който най-накрая беше решил да се разведе, беше смаяна от това неочаквано, хладнокръвно признание, оставяйки публиката да се чуди: „Какъв ще бъде резултатът от тази любовна афера?“

Любов и сълзи, чийто сценарий е написан от Дилара Памук и режисиран от Енгин Ерден, има великолепен актьорски състав, включително Баръш Ардуч, Ханде Ерчел, Берк Чанкат, Сенан Кара, Шенай Гюрлер, Фери Гюлер, Кубилай Тунчер, Йознур Серчелер, Мерт Денизмен, Аслъ Инандък, Неджат Баяр, Лорин Merhart, Afranur Karagöz, Gürhan Altundaşar и Ali İpin и Sanem Çelik, започва по ATV в петък вечер, 19 септември.

# 581
Третата конкуренция, тези по ТRT, май все още нямат обявена дата?

# 582
За Сърцебиене или за Любов и сълзи?

# 583
Сега сме на ЛиС вълна, но права си, че трябва да започнем да уточняваме Joy

# 584
Тъкмо ми излезе , че Керем и Сърцебиене  до края на месеца ще имат още конкуренция в неделя и затова се обърках ( не беше уточнено по кой канал ще стартира сериал).
Сега сме на ЛиС вълна, но права си, че трябва да започнем да уточняваме Joy

Общи условия

Активация на акаунт