💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 43 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Официално от продукцията
Кой кой е 😃

Няма изненада, Мики още преди дни ги изясни 😉😎

# 676
Хахахах дори от продукцията разбраха, че сме объркани. Joy Аз се радвам, че се оказах права. Grinning Ами 80 годишната баба е майка на героя на Керем, който играе персонаж на 30 или под 30г. Joy Какво не ви се връзва не разбирам? Joy
Оказва се, че предварителната информация на Бирсен е била грешна относно персонажа на Керем. За втори път я хващаме в издънка, след статията, че бил на РД на Бандерас. Grinning

# 677
Значи реално погледнато Арас и Мелике може наистина да не излязат кръвни братовчеди, никой никъде не каза на 100%, че покойният Юсуф е баща на Мелике. Кой знае … Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Тя грешката е в продукцията, явно е преди промените на сценария 🤔

И за да намерят роля на наши и ваши, така става, вместо да играе баба, ще го играе майка.

Сега остава само много да внимават да не се оплетат 😉

Коко, те Юсуф май изобщо него броят, според сценария и фенските нагласи ще го доизмислят 😉

# 679
Хахахах дори от продукцията разбраха, че сме объркани. Joy Аз се радвам, че се оказах права. Grinning Ами 80 годишната баба е майка на героя на Керем, който играе персонаж на 30 или под 30г. Joy Какво не ви се връзва не разбирам? Joy
Оказва се, че предварителната информация на Бирсен е била грешна относно персонажа на Керем. За втори път я хващаме в издънка, след статията, че бил на РД на Бандерас. Grinning

Като гледам Арас има и по-малка сестра, така че там бабата явно я родила на около 60 JoyJoyJoy
Бащата на Мелике стои за резерва и във всеки един момент, могат да разкрият някоя дълго пазена тайна.
Като нищо Мелике ще се окаже, че  няма нищо общо със семейството и така любовта между нея и Арас няма да е толкова неприемлива за нашите стандарти. За турците си е съвсем в реда на нещата.
В Далечен град, ако не се бъркам май влюбиха първи братовчеди.

# 680
Турските семейни връзки същите ли са като българските - имат ли свако, вуйна, стринка и т.н.?
Или са опростени - леля и чичо
Имате ли идея?

# 681
Знам, че имат различни думи за леля, в зависимост, на кого е сестра.

# 682
Турските семейни връзки същите ли са като българските - имат ли свако, вуйна, стринка и т.н.?
Или са опростени - леля и чичо
Имате ли идея?

Аз използвам в превода "леля" за Рейхан , когато Арас говори за нея, но реално според нашите думи е по-подходящо да е "вуйна". 😀 А той я нарича с турската дума за "снаха". Grinning  Аз "леля" и "чичо" си ги харесвам и в нашата рода само тях ползваме за по-лесно. Joy

# 683
Хич не са го измислили като цяло. Не искам да говоря с лошо, ама тази възрастна дама имам чувството, че с връзки са я сложили там. Хич не ми е симпатична още от “Рибарче”, с цялото ми уважение. Къде къде по-подходящи актриси има на възраст около 65…
Сега видях в Гугъл, че актрисата е на 78.

# 684
От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

Мелике Simple Smile

П.С.
Бабче, Hug

# 685
В сериала Сърцебиене са използвали реална снимка на малката Лизге/Аслъ
Сериал

Реал

# 686
Керем от сета на "Сърцебиене" Simple Smile

# 687
Днес нашата абонатка Юлия посети снимачната площадка на телевизионния сериал "Сърцебиене" и сподели впечатленията си.

Тя каза, че ще направи снимка на къщата на Асли, чието местоположение е намерила предварително сама. Оказа се, че днес на това място има снимки. Караваната на Керем я нямаше, но Юлия, надявайки се на късмет, като истински фен, реши да изчака и късметът ѝ се усмихна.
Оказа се, че всичко не е било напразно - тя видя Керем. Юлия от изненада забрави да се приближи или да го повика по име, обърка се, в един момент той много бързо се гмурна в колата и потегли. Керем изглеждаше много съсредоточен, очевидно снимаха трудна сцена.

Юлия призна, че едва след като се върна в хотела, осъзна, че не е останала да чака останалите от актьорския състав, които присъстваха на снимките. Ефектът на изненадата е такъв 😁

Юлка, благодаря ти, че сподели, много се радваме за теб, наистина късмет и късмет 🔥

# 688
Ето я изненадата, която обещаха от "Любов и сълзи" Simple Smile
https://x.com/askvegozyasiatv/status/1966108267899175172
Yellow Heart

От Бирсен:
"Момическа радост... Звездите от "Aşkı Hatırla" Hande Erçel, Begüm Akkaya и Naz Göktan на сватбата на Feyyaz Şerifoğlu "

# 689
Не ми харесва изненадата им. Поне да бяха пуснали третия постер.
ПР-ът им куца.

Да вземат пример как се прави от сериала на Акън, който се излъчва в момента. Хората си разбират от работата .

Общи условия

Активация на акаунт